Bursíkův důkaz - Lidská činnost NEMÁ VLIV na globální klima !!!!!

Konečně máme důkaz, že globální oteplování není způsobeno činností člověka vůbec, nebo má naše činnost tak zanedbatelný vliv, že to potvrzuje i ekolog, klimatolog a nejzelenějšího ze všech zelených politiků M.Bursík.

Jsem opravdu vděčný M.Bursíkovi a Zeleným, kteří tak srdnatě bojují se všemi nevědoucími proti nevyhnutelné katastrofě, kterou si podle nich sami způsobujeme. Bez ohledu na cyklické změny globálního klimatu, které na Zemi probíhaly i v dobách, kdy se sny o průmyslu mohly zdát možná prehistorickým ještěrům a kdy o průmyslových exhalacích nemohla být řeč už vůbec. Jednak nebyla řeč, a už vůbec ne průmysl. A přesto si Země, příroda, nebo Stvořitel, jak je komu libo, dovolili bez činnosti člověka nebýt konstantou, ale měnícím se, mnohdy zanikajícím, jindy vznikajícím "organismem".

Ale zpět k mému poděkování za klidné spaní, o které se nám M.Bursík postaral. V jeho případě jde bezesporu o kouzlo nechtěného, ale přesto lepší důkaz přinést nemohl. Uplynulo pár dnů od prodeje tzv.emisních povolenek Japonsku. Pár dnů přemýšlím nad celým "obchodem" a snažím se pochopit nepochopitelné. I přes výborně zvládnuté PR Ministerstva životního prostředí v čele s M.Bursíkem, nedokážu pochopit tuto rozporuplnou akci.

Ano, rozumím těm miliardám, kterými se pan Bursík kasal a které zřejmě budou investovány do zateplování domů, ekologického vytápění /zase ta biomasa, ale snad už to zelení nastudovali :-) / atd.. Rozumím i principu, kdy jedna země, která nevyprodukuje určité dohodnuté množství škodlivin, prodá nárok na vypuštění nevyprodukovaného množství jiné zemi. Rozuměl bych snad i tomu, pokud by tyto pochybné "handly" organizovali, viděno optikou ekologů, zlí průmysloví jestřábi. Ale čemu vůbec nerozumím je skutečnost, že tento pochybný "obchod" organizují Zelení. Ti zelení, kteří tolik bijí na poplach kvůli GLOBÁLNÍMU KLIMATU. Zelení, kteří nás přesvědčují, že činnost člověka má zásadní vliv na naši planetu a podle naléhavosti jejich sdělení a ustaraných tváří mnohých z nich, to vypadá, že nám dávají, jak praví klasik, rok, maximálně dva.

A najednou titéž, veskrze čistí Zelení, obchodují s "jedy", proti kterým tolik bojují. Ne tajně s pocitem provinění, ale hezky naplno a s plnou pompou, očekávajíce obdiv a aplaus. Jak je možné, že jim najednou neleží na srdci GLOBÁLNÍ klima ? Jak je možné, že umožní jinému státu vypustit tolik nenáviděné škodliviny, které následně přece způsobí tzv. skleníkový efekt, se kterým tito chrabří ekologičtí aktivisté tolik bojují ? Je neuvěřitelné, že Zelení tento absurdní počin prezentují, bez uzardění a bez nadsázky, jako ekologickou aktivitu.

 Absurdit spojených s tímto rozporuplným "handlováním" s čistotou větru a deště je mnohem více. Pro mne je  však akce Zelených jasným důkazem, že globální klima je v docela dobré kondici. Pokud by nebylo, určitě by Zelení v čele s M.Bursíkem nikdy dobrovolně nedovolili zamořit atmosféru tunami exhalací, a srdnatě by tlačili Japonsko a jiné překračovatele limitů do jejich dodržování. Dokud to dělat nebudou, můžeme být všichni klidní a jen si musíme dát pozor na Zelené, kteří na šíření svých katastrofických vizí budou požadovat naše peníze a budou nás chtít obtěžovat a omezovat některým ze svých absurdních návrhů.  Je zřejmé, že Zeleným jde spíše o OBAL a značku, než o obsah politiky se kterou se před časem objevili. Ale v jednom se zelenými ekology určitě můžeme souhlasit. Ano, v každém případě je na trhu "PŘEOBALOVÁNO".

Autor: Jiří Medula | středa 15.4.2009 8:30 | karma článku: 28,47 | přečteno: 1559x