Vyhánění spoluobčanů Češi milují

Od té doby, kdy Češi přišli do střední Evropy a následně znásilnili, povraždili a vyhnali původní místní Keltské obyvatelstvo, se neustále věnují a nebo jsou svědky vyhánění svých spoluobčanů.

Češi si rádi vypijí, zatancují a pobaví se z ženami. Rádi chodí na ryby, tetřevy a houby a rádi občas drasticky vyhánějí své spoluobčany. Semtam při tom pár lidí povraždí, pár žen hromadně znásilní a uloupí nějaký ten majetek. Nedělají to určitě všichni, ale ta mlčící většina těm menšinovým zvrhlíkům neodporuje, později jim odpustí, zvolí je do nějakých politických funkcí, vyznamená je a odmění.

Pro poslední dvě slavná vyhánění si Češi vymysleli pověsti, kterými zločiny některých svých zvrhlých spoluobčanů ospravedlňovali. A tak se traduje, že těsně po mnichovském diktátu bylo "odsunuto" obrovské množství českých obyvatel z pohraničí do vnitrozemí. Pravda je taková, že jich pár skutečně bylo, ale v následujících 2 letech se mnohem více Čechů do pohraničí vrátilo a nebo nově nastěhovalo. Dále se traduje, že v letech 1918-1920 tehdejší Československo dobrovolně pár Rakušanů zemi opustilo. Pravda je taková, že byli vyhnáni a nesměli si s sebou vzít skoro nic. Jejich majetek byl pochopitelně zestátněn.

Další pověst o vyhánění Čechů vypráví o lidech jako je Komenský. Ten skutečně neměl povolení provozovat svou živnost, kterou bylo kazatelství a tak se spolu se svými souvěrci vydal do Lešna v dnešním Polsku, kde byla jejich sekta tolerována. Ti, kteří si nepřáli Komenského souvěrce, byli jeho čeští a moravští spoluobčané, tedy také Češi. Komenský později v zahraničí pobýval dobrovolně, protože měl poměrně zajímavé zakázky a tak v podstatě v zahraničí pobýval kvůli své práci.

Husitské hnutí také nebylo hnutím národním nebo národnostním, nýbrž náboženským, z dnešního pohledu extremistickým na straně jedné a umírněným přístupem na straně druhé. Jak mezi husity, tak mezi katolickou ligou převažovali Češi. Takže i tehdy pokud docházelo k nějakému vyhánění, aktivní roli přitom hráli především Češi.

Všichni naši spoluobčané, kteří byli kdy v minulosti z této země vyhnáni, by podle mého názoru měli mít právo na návrat a na navrácení majetku, který jim byl ukraden. Nejsou Čechy o nic míň než já, nebo Ti, co čtou tyhle řádky.

Jsem pyšný na to, že jsem Čech, ale za každé vyhánění se stydím. Dávám přednost houbaření.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Ladislav Matuška | pondělí 4.4.2016 15:20 | karma článku: 20,12 | přečteno: 1696x