Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Je to potvrzeno. Zakladatel islámu byl psychicky nemocný

Pokud je pravdou, že každý islámský terorista je člověk, který měl a má psychické problémy, tak není něco v pořádku. Nebo je? 

V několika posledních týdnech se stalo několik teroristických útoků, při kterých přišli o život desítky nevinných lidí. Všechny útočníky spojovala víra v Alláha a byli následovníci zakladatele islámu Mohameda. Mohameda, který byl podle islámu tím nejdokonalejším člověkem na světě a vše co dělal je následovánihodné, protože Mohamed by nedělal nic, co by nebylo v souladu s vůlí Alláha.

Po každém teroristickém útoku slyšíme, že to byl čin „islamistů“ a nemá to nic společného s islámem. A jak je na tom zakladatel islámu Mohamed? Byl to muslim a pravý vyznavač islámu, když sám se nechoval jinak, než se chovají ti, kteří, jak je neustále řečeno, nemají s islámem nic společného? Jak je možné, že kritika islámu a zakladatele je odsuzována jako islamofobie a přitom činy následovníka Mohameda jsou bagatelizovány s odkazem na duševní nevyzrálost, traumata z dětství, s odkazem na většinovou společnost, která není schopna tyto lidi přijmout mezi sebe jako sobě rovné?

Z určitého hlediska byl Mohamed génius, který dokázal spojit arabské kmeny, dát jim vizi a společný cíl. Namísto kmenových válek vznikl multikmenový stát, který spojovala víra v Alláha a Mohamed byl pro ně nejen prorokem, ale také vůdcem.

Jenomže Mohamed nebyl žádný svatoušek. Neváhal nechat odstranit svoje politické a náboženské oponenty. Neštítil se ani vražd těhotných žen. Nejznámější ženou, kterou Mohamed nechal, zavraždit byla Asma bint Marwán, která se provinila tím, že Mohameda kritizovala za to, že začal brát arabským ženám jejich práva. Další ženou, kterou Mohamed dal zavraždit, byla Asma, která byla zabita ve chvíli, kdy kojila své dítě. Neméně známou obětí Mohameda byl Okba. Jeho smrt Mohamed zdůvodnil těmito slovy „Byl jsi lump, pronásledoval jsi věřící. Nevěřils v Boha, v jeho Proroka a v jeho Knihu! Děkuji Bohu, že tě zabil a že mi tím přinesl útěchu". A jaké bylo provinění Okby? Jediné, poukazoval na nesrovnalosti v Mohamedově proroctví a vysmíval se jeho veršům.

Mohamed se nezastavil ani před vraždami starých a vážených lidí jako byl Abů Afaka, který Mohamedovi vytýkal jeho brutální metody a zacházení s oponenty. Vražda Abů Afaky byla něco, co i pro tehdejší Araby bylo  nepředstavitelné. Staří lidé byli nedotknutelní a vážení pro svoje životní zkušenosti, ale bylo jim řečeno, že to byla Alláhova vůle.

Stejně tak byla Alláhova vůle, kdy Mohamed znásilnilňoval ženy  jejíchž muže zavraždil či nechal zavraždit.  Jednou z takových žen byla Rihana, žena jednoho z tisíců zavražděných mužů kmene Bení Qurajza. Odůvodnění si pro to vždy našel v rychle seslaných verších od Alláha.

A tohle vše je zaznamenáno v islámských knihách. Verše v Koránu, slova a činy Mohameda v Sunně a jeho život v knize od Ibn Isháqa As-síra an-nabawíja. Všechny tyto knihy jsou citovány v mešitách a uznávané v islámských zemích. A když se někdo podle nich řídí, protože muslim by se měl snažit být jako Mohamed, tak je najednou psychicky nemocný. A přitom vše co muslim potřebuje k „radikalizaci“ jsou právě tyto tři knihy a napodobení proroka Mohameda.

A nám pořád budou tvrdit, že se nejedná o islám!

Oficiální stanovisko pana Dominika kardinála Duky k tomu co se stalo ve Francii:

Jménem českých a moravských biskupů a našich věřících a bych rád vyjádřil hlubokou lítost nad krutým a nelidským činem, který jsme zaznamenali v severní Francii v obci Saint-Etienne-du-Rouvray. Tento zločin, který se vymyká civilizované společnosti, je třeba zcela odsoudit. Musím však také s odkazem na statistiky OSN s bolestí konstatovat, že v samotné Francii bylo v roce 2014 zaznamenáno téměř 600 útoků na křesťanské kostely, modlitebny a synagogy.

Oproti roku 2013 se jedná o zvýšení počtu útoků o téměř 80%. Myslím, že tato čísla hovoří výmluvnými slovy, zvláště pak i v kontextu toho, že v celém světě je pro svou víru každý rok uvězněno, mučeno i zavražděno více jak 100 tisíc křesťanů, včetně několika několik desítek kněží a řeholních sester. V situaci, které čelíme však nestačí jen slova lítosti a semknutosti, ale je zapotřebí, aby od slov došlo také ke skutečným krokům opravdové obrany a ochrany těch, kteří jsou vedeni jak ovce na porážku (slovy Bible). Rád bych ujistil naše sestry a bratry ve víře, že na ně nezapomínáme ve svých modlitbách.

Autor: Martin Kavka | středa 27.7.2016 15:22 | karma článku: 40,96 | přečteno: 2243x
  • Další články autora

Martin Kavka

Neupéci dort homosexuálům je právo; Nejvyšší soud USA rozhodl správně

Tak dlouho se tlačí na pilu, až se pila otupí anebo praskne. Jako ve Spojených státech, kde si homosexuální pár nárokoval „svatební“ dort a po odmítnutí zažaloval pekaře.

5.6.2018 v 15:38 | Karma: 37,44 | Přečteno: 1284x | Diskuse| Občanské aktivity

Martin Kavka

Je ještě možné nabídnou černochovi bílou kávu?

Jako děti jsme vyrůstali na knížkách jako Dobrodružství Toma Sawyera, filmech jako Pipi Dlouhá punčocha a pohádkách, kde Jeníček s Mařenkou strčí ježibabu do pece a prostě jí upálí.

2.6.2018 v 18:36 | Karma: 47,82 | Přečteno: 11499x | Diskuse| Občanské aktivity

Martin Kavka

Inger Stojberg, žena ztělesňující Evropu, Ruth Davidson je symbol úpadku

Zatímco mnozí s nelibostí hledí na pronikání žen do politiky tak v některých případech si říkám, jen více a více žen jako je například dánská ministryně pro integraci Inger Stojberg.

1.6.2018 v 17:06 | Karma: 39,19 | Přečteno: 1596x | Diskuse| Občanské aktivity

Martin Kavka

Ďablovy činy a Halíkova slova jsou nebezpečné v detailech

Pan profesor Halík se vyjádřil k protestům proti hře a ke hře chorvatského levičáka Olivera Frljiče, ostatně nebyl sám a jako každý má na vyjádření právo. Co je však na jeho vyjádření nového je to, že nepřineslo nic nového.

31.5.2018 v 13:06 | Karma: 40,86 | Přečteno: 1627x | Diskuse| Občanské aktivity

Martin Kavka

Když se levicovým aktivistům naordinuje jejich medicína, tak je to náhle fašismus

Nechci a nebude se vyjadřovat k brněnské, skoro pornografické produkci, kde Ježíš znásilňuje muslimku. Nechám to na Bohu, neboť jak řekl „Má je pomsta, já odplatím“ (5.Mojž.32/35)

29.5.2018 v 15:37 | Karma: 36,85 | Přečteno: 1281x | Diskuse| Občanské aktivity
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Izrael zasáhl budovu bezpečnostních sil v Damašku, osm vojáků utrpělo zranění

3. května 2024  6:43

Při izraelském vzdušném úderu byla ve čtvrtek večer zasažena budova syrských bezpečnostních sil na...

Záplavy na jihu Brazílie si vyžádaly desítky obětí, přehradám hrozí kolaps

3. května 2024  6:23

Rozsáhlé záplavy, které v těchto dnech sužují jih Brazílie, mají nejméně 29 obětí. Dalších 60 lidí...

Soud poslal na čtyři roky do vězení kapitána lodi, na které uhořelo 34 lidí

3. května 2024  6:14

Americký soud poslal na čtyři roky do vězení kapitána lodi, při jejímž požáru zahynulo v roce 2019...

iDNES Premium jen za 49 Kč na 3 měsíce. Získejte i vstupenky na MS v hokeji

3. května 2024

Před blížícím se mistrovstvím světa v hokeji přichází iDNES Premium s mimořádnou akční nabídkou....

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky