I „děvka“ je žena, drazí muslimové

Nedá mi to nevrátit se zpět k silvestrovským událostem v mnohých městech Evropy Zvláště, když nepřímá obhajoba mladých muslimů nabírá na obrátkách, aniž by někdo měl snahu se zastat obtěžovaných žen. 

Na tuto nepřímou obhajobu slyší mnozí zastánci imigrace do Evropy, multikulturalisté a kupodivu i lidsko-právní aktivisté. Sexuální obtěžování a násilnosti na ženách v Kolíně nad Rýnem jsou omlouvány tím, že mladí muži z islámských zemí lehce oblečené, navoněné a bavící se ženy nejsou zvyklí, protože v jejich zemích se takto chovají jen prostitutky, jak řekl afghánský lékař Safů Hassaní pro Lidové noviny Někteří naši muži od nás si mohou říkat ano, Evropanky jsou takto vyzývavě oblečené, takže to jsou vlastně poběhlice. Protože skutečně takto, jak se někdy oblékají evropské ženy, jak se někdy chovají otevřeně, tak kdyby se u nás chovala žena, bude pokládána za prostitutku.“

A není sám, podobně se vyjádřil kolínský imám, podobně se vyjádřila i herečka Žilková. Podobný názor zastávají další lidé, kteří se sexuální násilnosti muslimy na evropských ženách snaží bagatelizovat.

Jenomže uvědomuje si někdo z těchto relativistů a zlehčovatelů toho co se stalo, že je něco špatného s kulturou, kterou formoval po staletí islám? Zvláště, když celá kultura je založena na tělesných prožitcích a muslimům jsou slibovány po smrti v islámském ráji každý den panny, s kterými si budou moci užívat podle své chuti. Asi není náhodou, že z tohoto „Ráje“ nějak vypadly ženy. Prostě v islámské literatuře, Koránu, Sunně, nikdy nenajdete, že by pro ženy byly v Mohamedově ráji připravené stejné požitky jako pro muže. Otázkou je, kde se pro každého zemřelého muslima bere těch 72 hurisek.

V křesťanství je podle mnohých a křesťanství neznalých sexualita tabu. Není, jen je brána jako intimní záležitost. Ostatně v Novém zákoně v listech Pavla je přímo řečeno, že muž se má oddat ženě a žena muži, co se týká intimních věcí. Nikdo není nadřazen nad druhým. V islámu se žena, myšleno i manželka, musí podřídit muži v sexu, i když sama nechce. Islám nezná znásilnění manželky, protože manžel si může vzít ženu i proti její vůli.

Vím, mnozí budou oponovat, že to samé je v naší společnosti, že násilí na ženách se děje i u křesťanů. Ano děje a dělo se a bohužel se dít bude. Jenže je zde jedna věc a tím je morální imperativ, podle kterého je násilí na ženách nejen morální a společenský prohřešek, ale také trestný čin. Bylo tomu tak dokonce i v tom „temném“ středověku, kdy podle učení církve měla být žena muži po vůli. Jenže, muž si to nikdy nesměl vynucovat násilím. Pokud si to vynucoval a vzal si ženu proti její vůli, tak na to pamatovalo jak církevní, tak světské právo. Církevní pokáním, světské vězením, jak ukazují Smolné knihy Rožmberků.

Poběhlice a prostitutky byly vždy na okraji společnosti. Snad s výjimkou chrámové prostituce ve starověkých společnostech, která ovšem byla posvátná, protože šlo o oběť bohu, bohyni. Navíc je otázkou, zda chrámová prostituce existovala ve formě, jak dnes mnozí, senzacechtiví autoři předkládají. Nicméně, ani ve starověké společnosti, ani později v křesťanské, prostitutky, poběhlice, předupnice, byť na okraji společnosti nebyly méně ženy, než „cnostné“ měšťanky. Na znásilnění „lehké“ ženy se pohlíželo jako na znásilnění ženy „mravopočestné“. Byť velice často to ženy se špatnou pověstí měly před soudem mnohem těžší.

Proto „milí“ obhajovatelé imigrantů a zlehčovatelé sexuálního násilí muslimy na našich ženách uklidněte hormony. I kdyby žena byla oblečená jako ta nejspolednější „štětka“, tak je to pořád žena a ne sexuální objekt. A nikdo, nikdo nemá právo chovat se k ní jako ke „štětce“. Protože pořád to je žena.

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Martin Kavka | středa 20.1.2016 17:28 | karma článku: 42,40 | přečteno: 2601x