Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nechápu některé diskutující. I kdyby šla žena nahá, nikdo nemá žádné právo ji znásilnit, verbálně obtěžovat, či osahávat. Ani to není žádná polehčující okolnost. Tečka.

1 0
možnosti

Bohužel je chápu, neb se s podobnými setkávám celý život. Většinou se jedná o málo anebo moc sebevědomé jedince. Ti málo sebevědomí si tak vybíjejí svůj komplex a ti moc sebevědomí si myslí, že nad ně není.

2 0
možnosti

Odcházím z této debaty. Mám pocit, že někteří nechtějí pochopit co jsem napsal. Řeknu to tedy jinak. Za svůj život jsem měl možnost se potkat s prostitutkami. Dvěma. Pro mravokárce. Nešel jsem do bordelu a navíc jsem v té době neměl žádné závazky k nikomu. Ano spal jsem s nimi za peníze. Jenže jsem si nezaplatil ženu, ale sex. Ano sex, který jsem si zaplatil a nakonec to skončilo povídáním si.....no i sexíkem. Ale bylo to na dobrovolné bázi , byť placené.

Jenomže i tyto děvčata jsou ženy.

9 0
možnosti

J47a40r22a 92R66a42n71k

20. 1. 2016 19:39

To je v poradku, jsou Vas miliony;-)

2 0
možnosti

Prostitutku je třeba zaplatit. Kdo ji ošmakává zadarmo, je stejný zloděj, jako ten, co vykrade třeba klenotnictví.

7 1
možnosti

Ach jo. Jajedte si do Nemecka a zkuste to. Domnivam se, ze jeji Zuhälter vam vytluce vsechny zuby co vam jeste zbyvaji.

1 0
možnosti
Foto

Je, no vlastně není, zvláštní, jaké konstrukce někteří vytváří, aby se pro ty nepřístojnosti našlo zrnko omluvy. A to bez ohledu na to, že některé ženy občas nemají patřičnou soudnost, co se obecně oblečení týče. Konečně, je to jen jejich věc a tak je naše společnost nastavená a na veřejnosti nevytváří tlupy a nepřepadává je. To ani v létě, natož v zimě. Takže ti někteří s těmi pokusy o omluvu jsou na tom s tou soudností stejně. A zase, také je kvůli tomu nepranýřujeme, nebičujeme. Holt tak je ta naše společnost nastavená. A kdo to nechce chápat obyčejnou rozumovou úvahou, tak tu nemá co dělat.. Bude mu lépe mezi svými.

18 0
možnosti

J15a74r42a 71R76a18n17k

20. 1. 2016 18:50

Ja se rozhodne nepokousim najit "o ty nepristojnosti zadne zrnko omluvy", ale vim, jak se chova stado ovlivnene alkoholem. Proto se zde na zadne fetivaly a oslavy nesmi nosit vlastni alkohol, restaurace jsou otevrene a neni problem se tam zastavit. Snad pamatujete Vancouver 2011, kdy asi tisic alkoholem povzbuzenych mladiku po prohrane hre - rika se tomu od te doby NHL riot, zacalo obracet a podpalovat auta, rozbijet vylohy a vykradat, na netu jsou stovky videi. Temer vsechny je uz nasli, hosi zapomeli na internet a svetem rychle probihajici fotografie a selfies na obracenych autech. Mohu sem dodat X odkazu.

1 6
možnosti
Foto

Já celou tu diskusi (nemyslím tady na blogu, ale obecně) vůbec nechápu. Kdyby jakýkoliv Evropan na náměstí třeba v Saudské Arábii vytáhl bibli, poklekl by, začal se modlit a k tomu by si připil mešní víno, jak by asi skončil? Já bych to zde pojal vůči tomu mírumilovnému náboženství úplně stejně.

17 0
možnosti

Za držení BIble v KSA je vězení. Dělat to, co říkáte na veřejnosti by byla smrt a nejen v KSA, ale ve většině islámských zemí, kde by takového zlikvidovala ne státní moc, ale ti poklidní muslimové.

9 0
možnosti

Na jednom blogu jsem četl jeden zajímavý postřeh.Jsme první civilizace v dějinách,kdy se na ženě podle oblečení nepozná,zda je to slušná,vdaná žena nebo děvka.Jsou oblečeny stejně...To je ten civilizační pokrok,který nám dává "právo" poučovat všechny ostatní,nebo je to už projev,který symbolizuje začátek konce naší civilizace?Ještě moje babičky,by nevyšla na veřejné místo bez šátku,pokládala by to za vrchol neslušnosti.Není to ještě ani sto let,kdy i naše civilizace byla úplně jiná než dnes....

2 8
možnosti

Zdeňku, rád bych věděl co je slušná a co je neslušná žena. Vím co myslíte, ale ....šaty nedělají člověka. A víte kde to je? Ne v písni Wericha a Voskovce, ale v Novém Zákoně. I proto se ujalo v Čechách přísloví, nahoře huj a uvnitř fuj

12 0
možnosti
Foto

Já bych - speciálně pro muslimy - dodala, že pořád je to člověk.

2 0
možnosti

To by asi nechápali. Vlastně i po těch cca 10 letech studia islámu pořád tápu co si muslimové představují pod pojmem člověk.

1 0
možnosti
Foto

To bude legrace až se jednou násilník bude obhajovat u soudu, že byl teď pracovně půl roku v Sýrii (Arábii, Iránu...) a že tam se takto oblékají jenom děvky. A pokud mu to soud nebude chtít baštit, tak se odvolá na všechna ta momentálně probíhající vyšetřování, odkazy a (ne)odsudky.

1 0
možnosti

Ono tomu už tak Tomáši bývá. Je to pár let zpět, kdy se násilník obhajoval tím, že žena byla oblečená velice lehce, tančila s ním a líbala se s ním. Takže si pak její ne vysvětloval jako jen hru. :(

1 0
možnosti
Foto

Provedl jste krásný exkurz do historie a podstaty. Souhlasím s vámi plně, že násilí je hnusné a násilí na ženě násobně. Já znásilnění nechápu, neumím pochopit, že to může někdo udělat. Je to nad moje chápání a mimo jakékoliv tolerance.

Ale nechci se vyjadřovat k událostem v Kolíně a dalších městech, nebyl jsem u toho a zkušenost praví, že stejnou událost popisuje každý jinak. Nechci se uprchlíků zastávat ani to zlehčovat, pokud k násilí došlo, to ani náhodou, jen to prostě nechci komentovat.

1 0
možnosti

Znásilnění ženy asi nechápe každý normální člověk. Už v antickém Římu, kde ženy neměly práva, byly podřízeny tomu co rozhodl otec, manžel, bylo znásilnění bráno jako čin, který se vyskytuje pouze u Barbarů. Byť to nebyla pravda.

2 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky