Milenci pro každého

Mít milenku nebo milence už dnes není nijak zvlášť divné. V jistých kruzích je to dokonce považováno za jakýsi standard – hned vedle značkové kabelky nebo extrémně inteligentního mobilního telefonu. A co vy? Už také máte svého milence?  

„Pockej! Zadnou romantiku jsme si nedomlouvali, hosanku…“

Milenka či milenec je brán jako někdo, s kým je páchána nevěra. Omyl. V původním nezprofanovaném slova smyslu je to jen něco jako „spolunocležník“. Když začnu mluvit o svém milenci, automaticky si ke mně posluchač přimaluje stálého partnera a řadu nevěrných nocí. Přitom mám prostě jen vztah s osobou, která rozhodně není můj „přítel“, ale udržuji s ní pravidelný intimní kontakt (jak se tak hezky decentně říká). Je to milenec – důstojné označení jeho role v mém životě.

  

Občas se přistihnu, že si s ním dávám schůzku jen z toho důvodu, že kdyby se někdo dozvěděl, jaká doba uplynula od mého posledního sexu, nejspíš by ho to položilo. Společnost tlačí na každého člověka, aby měl dostatečný přísun sexu a jako hysterická kontrolka začne blikat, když tomu tak není. Jedinec je nezdravý, protože si neužívá. Divné. Podezřelé. Nepřípustné! Rychle tedy volám svému amantovi a sjednávám si s ním schůzku. Rychle. Jen abych nebyla divná!

  

Je pravda, že existence takového milence člověka uklidní. Nepotřebuje trávit každou noc lovem, dávat si zoufalé inzeráty ani volat v opilosti svým bývalým. Jednou za čas zvedne telefon, vybije nahromaděnou sexuální energii a může pár dní či týdnů opět fungovat normálně (bez toho, aby naštvaně mlčel, když přijde řeč na sex). Ideální vztah pro ty, kteří nemají zájem, čas nebo chuť do nového vztahu. Ideální vztah pro singles.

  

Ale co když jeden z milenců není tak úplně svobodný? Nastupuje tedy instituce „milenectví“, kterou dobře známe – nevěrná polovička páru a milenec. Myslíte, že je to úplně něco jiného? Naopak – opět jde hlavně o uvolnění napětí, uspokojení a upevnění společenského statusu. Existence vážného vztahu u jednoho z milenců hraje spíš doplňkovou roli. Tedy alespoň do momentu, než se v „poměru“ začne hrát o city. Což je všeobecný krach mezi milenci jakéhokoliv druhu.

  

Chcete si pořídit milence či milenku? Váháte? Jděte do toho! Je to osvěžující záležitost a dokud se nezamilujete, budete šťastní…

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Mona Maršálová | úterý 7.10.2008 15:55 | karma článku: 22,22 | přečteno: 2803x