Prognóza jak dopadne olympijský turnaj v hokeji

Hulimpyjáda už klepe na dveře, ještě párkrát se vyspíme, ostříháme si chlupy v nose a bude tu.

Nagano se zopakuje!

Po slavnostním zahájení - oheň bude zapalovat Austin Powers a s ním samotná Lisa Hulimpyj, zakladatelka moderních hulimpyjských her - se okamžitě rozeběhne hokejový turnaj, ve kterém na medaile budou aspirovat i naši hoši.

O tom, jak to dopadne, můžete spekulovat. Já si ale dovolím víc. Nemohu si pomoci, ale hned jak jsem se narodil, všichni tleskali. A tak je tomu až dosud. Já to prostě vím.

Turnaj bude probíhat takto:

1. Zápas se Slováky bude vyrovnaný, rozhodne ale větší úspešnost střelby za tři body a důraz pod košem, vyhrajeme 84:75

2. S Lotyši to bude snadné, skóre načne Jágr hlavičkou, Plekanec přidá parádičku ve vápně a v druhé půli je na 3:0 dorazí z penalty Červenka.

3. S Rusy nás čeká tuhá bitva. První dva sety zbytečně ztratíme, pak se ale zlepšíme na síti i na blocích, vyrovnáme na 2:2, rozhodující set ale jednoznačně ztratíme, tedy 2:3. což nám vinou skóre nebude stačit na přímý postup do čtvrtfinále.

4. V osmifinále narazíme na Švýcary, bude to taktická bitva, nakonec jim ale dáme mat po krásném útoků věží v 65. tahu.

5. V semifinále narazíme na Argentinu, která si předtím překvapivě snadno poradila s Jamajkou s Usianem Boltem v sestavě. Bude to řežba, ale zvítětíme technickým KO v šestém kole. Kočí bude závidět, že u toho nemohl být.

6. No a slavné finále, s Kanadou, která předtím díky lepší střelbě ve stoje i v leže s jedním trestným kolem porazila Rusko. Bude to ultimativní zápas s odvěkým rivalem, ve druhé třetině Růžička překvapivě nasadí svůj tajný trumf (viz ona tajná záloha v nominaci) - elitní pětku ve složení Šlégr-Škromach-Jandák-Paroubek-Rath.

A to Kanadě zláme vaz. Doslova! Výsledkem 102:95 Kanadu porazíme ve třetím čtení přes veto prezidenta. Slavně zopakujeme triumf z Nagana. Našim zlatým klukům pověsi nejcenější kov na krk samotná Lisa Hulimpyj a při té příležitosti jim ... však vy víte co ...

Autor: Dušan Marmange | pátek 29.1.2010 13:15 | karma článku: 14,79 | přečteno: 1934x