Žádný lineární čas.

Napsala mi laskavě, že kdybych tohle vyprávěla v 17. století, měli by mě za blázna. A pak mi jeden chytrý muž k debatě o politické situaci nad tvrzením prof. Petera Staňka, že USA do dvou let zkolabují, napsal, že je rozhodnuto...

Ano, k mému tvrzení, že lineární čas vlastně není, že všechny inkarnace žijeme současně teď, možná v nějakých paralelních světech, napsala mi jedna paní laskavě, že když tohle, co jsem já napsala, řekne svému manželovi, ten se jí hned "vzrušeně" ptá, jak to ví, a dodala, že když bych to vyprávěla v 17. století, měli by mě za blázna.  A já souhlasím: Možná jsem kdysi něco vyprávěla a tak si teď žiju radostně, že dnes už mě za to nikdo neupaluje :D.  Ani svému manželovi jsem já nic nevysvětlovala, názorově jsem se mu "normálnímu" podřizovala tak vzorně, až jsem se po 15 letech manželského soužití odměnila karcinomem plic a po uzdravení bez invaze medicíny a bez jeho pomoci jsem i s dětmi od něho utekla. On má od té doby ve své nenávisti důkaz, že já jsem blázen a že jsem mu zničila život, a to ačkoliv ho po mně opustily další tři ženy, ta poslední dokonce do roka po svatbě odešla na věčnost, a já blázen jsem šťastná a zdravá a užívám si, že když člověk pochopí, že se jeho OKOLÍ K NĚMU CHOVÁ TAK, JAK ON SE CHOVÁ KE SVÉ DUŠI, svůj další život protančí v radosti s vděkem a úctou jako dar zázraku od Boha.
A to, zvláště teď, přeji všem - čistit sebe uvnitř uprostřed, protože tam je základ všeho. Buď vědomí rovnováhy všeho, tedy LÁSKA, nebo lpění na iluzorní jistotě, čili STRACH.

A pak mi jeden chytrý muž k debatě o politické situaci nad tvrzením prof. Petera Staňka, že USA do dvou let zkolabují napsal, že "...už je rozhodnuto...".
A já tuším (snad podobně shodně s ním) že v jemných úrovních jistě rozhodnuto je, protože jemné ovládá hrubé, padá to shora dolů na nás do hrubé hmoty :). Proto můžeme vnímat, že každá myšlenka má sílu, protože je řízena a posilována (především shora) lidským citem/emocí.
Proto nepřetržitě hlásám jako inspiraci, že to největší, co každý může pro svět udělat je ČISTIT (nikoliv potlačovat!!!) SVOJE EMOCE VERTIKÁLNÍM ODPOUŠTĚNÍM SOBĚ.
No a rozhodnuto "mezi papaláši" je taky jistě už dávno před tím, než si masy povšimnou, jak také opakovaně ukazuje historie, když po létech, když už je po všem, tanou původní domluvy tzv. mocných na povrch, viďte.
Jen ti, co už se domluvili a nebo ještě domlouvají jako tzv.elity (mocni a ochotni ovládat druhé) nejspíš ještě netuší (a to je také patrno i z historie), že mezi sebou se můžou efektivně rozhodovat především podle toho, jak cítí a myslí masy, a nikoliv podle toho, jak oni mocní myslí o masách :D.
Protože to se (viděno i historicky) nevyplácí, neboť, ať už v lineárním čase, nebo mimo něj, to jemné shora (masová mysl a cit) zas ovládá dolů to hrubé i v mocichtivých...

To je ten cit pro situaci (intuice, empatie, telepatie) co se nedá ani koupit, ani naučit, či dokonce ani přeprogramovat kvantovými "mozky". 
A tak stále dokola a ve spirále jako Uroboros, viďte.
Každý jsme na cestě pro poznání radosti a svobody uvnitř sebe. I Vy ji tam máte!
K nalézání poznání sebe ve správný čas držím nám všem palce. 

 

Autor: Marie Voříšková | pondělí 8.8.2022 9:24 | karma článku: 7,36 | přečteno: 286x