Prostě “Ezo byznys”. A co na to Vy?

...Tam jsem našla fotku usměvavé krásné mladé paní, její těšení na "živé tantra kurzy”, které pro zájemce pořádá a pak taky několik ostrých (a argumentačně primitivních) odsudků AB a glorifikací PP...

 

Požádala mě o Fb přátelství nějaká paní Lucie. Proč to udělala nevím, dosud jsem na její projev nikde nenarazila. 

A tak jsem si prohlédla její profil. Tam jsem našla fotku usměvavé krásné mladé paní, její těšení na "živé tantra kurzy”, které pro zájemce pořádá a pak taky několik ostrých (a argumentačně primitivních) odsudků AB a glorifikací PP. Jistě, že každý má právo svobodně vyjádřit svůj názor, ovšem pokud tím neškodí druhým. 

A tak jsem se zeptala: 

Milá paní Lucie, prozradíte mi, proč mě žádáte o Fb přátelství? Myslíte, že můžu uvěřit Vámi avizovaným TANTRA seminářům, když hned vedle se politicky agresivně (snad upřímně) vymezujete pro a proti... a vyjadřujete své (jemně řečeno) nepřijetí nějakého člověka politika...? 

Jste opravdu tak nadšená z prastarého (empiricky vnímáno mnou - nadčasově platného a proto nesmrtelného) učení TANTRA? 

Když zjevně ani nevíte, že TANTRA skrze tělesné i duševní zážitky nabízí člověku cestu poznávání až k transcendenci a přijetí rovnováhy všeho? 

 

Védy před tisíciletími píší: 

"Vývoj lidského ducha na Zemi má záměr poznat všecko, to obsahuje asi 1,430.000 inkarnací, a to všecko je teď...". 

Co tomu říkáte se svými primitivními odsudky nějakého dosud také ještě člověka? 

 

Můžete Vy někoho posunout vpřed na cestě k poznávání, že LÁSKA je stav vědomí rovnováhy absolutního přijetí všeho, a jejím jediným protikladem je STRACH? 

 

Protože právě ze strachu (i Vašeho) se mezi lidmi horizontálně šíří zlo, tedy boj, chtění útočení a odsudky druhých lidí. Aby ten, kdo o potvrzení a růst své moci usiluje, mohl příště snáz ovládat ty druhé... To vůbec není tantra.  

Proto pro mě je to už pasé.

Foto: U nás západ slunce nad Troskami, sobota, 4.2.2023.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Marie Voříšková | neděle 26.2.2023 15:16 | karma článku: 10,96 | přečteno: 450x