Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Sport? Za mě ano, ale trošku v jiné dimenzi.

Po tom, co jsem se rozhodla, že se bubáků v bazénu nebudu bát, došlo na další koupání. Vyrazily jsme do bazénu s neteří opět v hodinu H, kdy se dala předpokládat nejmenší účast návštěvníků lačných prsou a kraula.

Jaký byl náš úžas, když v bazénu plavali čtyři lidi, klídek, pohodička. Plavalo se báječně, ovšem do té doby, než tam přibyli nějací svalovci, kteří plavali tak, že měl člověk pocit, že se mlátí v mořském příboji. A tak se výplach dutiny nosní, ušní, ba téměř i krční dostavil v podstatě hned, člověk nemusel stát frontu na ORL.

Je fakt, že jeden příchozí mladík byl hezký. Snědý a bez gramu tuku na těle. Nešlo se nedívat. Nesl si s sebou i pitíčko v takovém tom šejkru, beztak nějaký proteinový zázrak, který je teď v oblibě a módě. Nedbal cedulí se zákazem nošení jídla a pití, možná že proteiny spadají pod nějakou mimoňovou stravu, a tak je třeba vstup s tímto zázrakem do bazénu povolen.

Přišla psychická příprava na vstup do vody. Alespoň tak mladík vypadal, že se začal velmi soustředit. Zkoušel vodu a v pokleku a z různých úhlů si obhlížel dráhu, kudy povedou jeho mohutná tempa. Následovalo vypití půlky nápoje, nastavení stopek na mobilu a žuchnutí do vody. To vše jsme s neteří při našich prsatempech pozorovaly a je fakt, že zatímco my jsme přeplavaly bazén jednou, onen mladík dvakrát. Příště se ho zeptám jestli by mi nedal loka, že chci taky plavat jako messerschmitt.

Každopádně plavání bylo bezva a následný příjemný pocit je k nezaplacení.

Včera nadešel konečně můj vysněný den a já jsem se vydala po dvou letech do „svého“ fitcentra. V šatně jsem potkala známou tvář, bylo brzy ráno, tak jsme se bavily o tom, že jsme ještě ani neposnídaly a ona povídá: „já jdu rovnou z noční a tady mám ještě oběd“. Kývla hlavou do místa, kde stál „šejkr“ s povědomou tekutinou. Nenechala jsem na sobě zdát údiv, jen jsem si pomyslela, že jsem asi něco ve svých šestačtyřiceti letech prošvihla. Evidentně jsem sto let za opicemi, a navíc jsem pevně přesvědčená, že tam i zůstanu.

Vlezla jsem do přístroje zvaný VacuShape, dala na uši sluchátka a pustila Sex ve městě. A zatímco Samatha hýkala orgasmickým vzrušením, já jsem funěla na své tepové frekvenci. Voda z nejkvalitnějších vod na této planetě mi vůbec nechutnala. Dopíjela jsem ji ještě doma. Koupila jsem ji na místě, protože má to skvělé kojenecké cucátko, že se člověk u toho nepožbrndá, i když by to bylo v té záplavě potu asi úplně jedno.

S úsměvem jsem si vzpomněla na Lidušku, která se mnou zcela dobrovolně několikrát šla cvičit. Tenkrát ještě na Power Plate – vibrující plošinu, na které i ten nejjednoduší cvik dá totálně zabrat. Liduš přišla vyzbrojená jak jinak než černým tričkem, na něm kostru s kosou. Její průpovídky u cvičení byly takové, že jsem u toho nejenže nemohla správně dýchat, ale nemohla ani zastavit záchvaty smíchu. Každopádně i po takovém cvičení se člověk cítil dobře a příjemně a je fajn, když máte s sebou i parťáka.

Sex ve městě mě znova upoutal, když přestala Samantha vyvádět. Do místnosti vtrhlo FBI a požádalo ji, aby odemkla pouta, kterými přikurtovala milence k posteli. Prý aby mu mohli nasadit svoje. Zvýšila jsem sklon pásu i rychlost. To je taková psychická berlička, že si člověk myslí, že jde rychleji, takže to mučení dříve skončí. Samo že je to blbost, ale jak říkám, člověk se tu psychiku snaží občas všemožně ošálit. Napoprvé jsem toho měla dost a pomalu jsem očima urychlovala čísla odpočítávající čas. S hrůzou jsem si uvědomila, že po těch dvou letech vůbec nevidím, co je tam na tom displeji napsáno a že to vlastně všechno dělám po paměti. Naštěstí jsem trefila ty správné čudlíky.

Podtlak začal pomalu klesat, známka toho, že se blíží konec. Zvolnila jsem tempo, snížila sklon a pomalu znovu popadala dech, který už byl zcela jistě na odchodu z fitka ven. Netuším, kolik jsem spálila kalorií, ale ono je to stejně jedno, šla jsem tam kvůli pohybu, který mi chyběl. A možná je to i lepší, že na ten displej nevidím, nemusím se stresovat, že „pálím“ málo. Vyšla jsem ven na vzduch a zjistila, že krásně svítí slunko. Začal nový den a mně bylo fajn.

Odpolední kontrola na neurologii byla vcelku rychlá. Moje letitá doktorka se vůbec netvářila že jsem v pohodě. Poté, co jsem jí vyjmenovala své dlouhodobé potíže a ona mě prohlédla, vypsala žádanku na další vyšetření. Budu se modlit, aby se její podezření nepotvrdilo. To bych se taky časem mohla dívat na Sex ve městě z postele a maximálně tak povzbuzovat Samathu a křičet „do toho“!

Vyšla jsem zamyšleně ven a zapomněla na to, že svítí slunko. Probrala mě známá paní v novinovém stánku, když mi vysekla poklonu. Potěšilo a já jsem si uvědomila, že dokud se budu moct hýbat, tak se prostě nějak hýbat budu. Zítra se vrátí manžel a mně začne pohyb u plotny. Menu jsem už sestavila na celý víkend a myslím, že všichni budou chrochtat blahem. Prostě každý pohyb má své kouzlo.

No a víkendová příprava na malování nahradí bazén i fitko zcela spolehlivě. To bude taky kouzlo pohybu. Každopádně v úterý jdu znova na to.

Sportu zdar!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Marie Novotná | pátek 4.11.2016 8:27 | karma článku: 14,70 | přečteno: 428x
  • Další články autora

Marie Novotná

Noční můra

Dnes se stalo asi nemožné. Po roce léčení i druhá kontrola potvrdila že jako už konečně zdravá!!! A učím se tomu věřit.

6.12.2021 v 21:46 | Karma: 17,24 | Přečteno: 715x | Diskuse| Ostatní

Marie Novotná

Ááá, Merkur se otočil ...

Konečně! Moc se mi tomu nechtělo věřit, protože já jsem byla pořád nějaká zastavená, ale včera to tak nějak nenápadně plynule nastoupilo a doufám, že to nějakou dobu vydrží. Ba co víc, že se to zlepší. Že se zlepším já.

24.6.2021 v 10:45 | Karma: 10,29 | Přečteno: 300x | Diskuse| Ostatní

Marie Novotná

Holub na přechodu a jiná zvířátka ...

Asi začnu žít naplno nočním životem. Nabývám totiž dojmu, že je mnohem lepší, zajímavější, barvitější a takový nějaký, jak to říct, upřímnější? Čistší? Přirozený? Na nic si nehrající?

13.6.2021 v 11:27 | Karma: 15,85 | Přečteno: 285x | Diskuse| Ostatní

Marie Novotná

Dobré ráno, milá ...

Asi to nebyl dobrý nápad zpívat si tuto písničku v půl desáté večer ve sprše, ale když ona mi jaksi sama naskočila a nešla z hlavy. A to se ukázalo velmi záhy jako problém. Hlava se nastavila do nočního módu „dobré ráno, nespi“.

2.5.2021 v 8:25 | Karma: 12,63 | Přečteno: 403x | Diskuse| Osobní

Marie Novotná

Tuto noc psi spali...

Je to už dlouho, co jsem tady napsala blog „Když psi v noci nespí...“. Tehdy jsem psala, že se mi občas v životě dějí zvláštní zážitky a odkaz na blog dávám na konec tohoto, protože spolu úzce souvisí. Byť uběhlo pár těžkých let....

18.3.2021 v 14:49 | Karma: 24,79 | Přečteno: 721x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Důchod daleko, ale práci nedostanou. Nezaměstnaných šedesátníků přibývá

11. května 2024

Premium Lidé kolem šedesátky při hledání zaměstnání narážejí na zeď. Zaměstnavatelé o ně nestojí, preferují...

Publikace Nerudové jsou ostuda. Zesměšňuje všechny vědce, míní europoslanec

9. května 2024  12:08

Ekonomka a kandidátka do Evropského parlamentu za hnutí STAN Danuše Nerudová publikováním do...

Letouny F-16 budeme považovat za nosiče jaderných zbraní, varovalo Rusko

7. května 2024  14:14

Rusko bude považovat stíhačky F-16 americké výroby za nosiče jaderných zbraní bez ohledu na jejich...

Tragické úmrtí na ministerstvu. Zaměstnanec podle policie spáchal sebevraždu

15. května 2024  10:41

V budově ministerstva průmyslu a obchodu bylo ve středu nalezeno tělo mrtvého muže. Mluvčí pražské...

Žáci mají výsledky přijímaček na SŠ, přijato je 94 procent uchazečů

15. května 2024  7:16,  aktualizováno  10:31

V informačním systému DiPSy jsou k dispozici výsledky přijímacích zkoušek na střední školy. Ministr...

Moucha na útěku. Francie po krvavém útoku dál hledá vězně a jeho osvoboditele

15. května 2024  10:13

Ve Francii druhým dnem pátrají po uprchlém vězni a dalších čtyřech ozbrojených mužích, kteří při...

Ženě dal do vaginy petardu. Přišlo mi to legrační, líčil u soudu obžalovaný manžel

15. května 2024  5:10,  aktualizováno  10:07

Před soud předstoupil Ukrajinec, který podle obžaloby loni v září v Kožlanech na Plzeňsku vážně...

Rozdáváme samoopalovací fluid ZDARMA
Rozdáváme samoopalovací fluid ZDARMA

Toužíte po dokonalé letní barvičce bez rizika spálení? Vyzkoušejte lehký přírodní samoopalovací krém na obličej i tělo od Manufaktury. Zapojte se...

  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1182x
Píšu si jen tak pro radost. Někdy vážně, někdy nevážně, s nadsázkou, prostě podle nálady.... jen tak ....

Seznam rubrik