Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Novoroční přání

Mým koníčkem jsou mnoho let karty. Žádné čáry máry, ale pomocnice v životě. Umí nakopnout, poradit, i pohrozit prstíkem. Ano, umí být i zdrojem zla, když se špatně používají a zneužívají. O tom ale dnes řeč zcela jistě nebude.

Včera jsem celý den přemýšlela, jak na své facebookové stránce pozdravím své příznivce, lidičky, kteří denně čekají na mých pár slov k nim pronášených. Nevymyslela jsem nic.

Až dnes ráno, při kávě a sluchátkách na uších s oblíbenou hudbou se to nakonec spustilo tak nějak samo, nápad byl na světě. Spontánní a bez přemýšlení, přesně tak, jak to mám ráda. Slova napsaná během chvilky, přání každé z 36 karet, které používám.

A teď, při chystání silvestrovského pohoštění jsem si řekla, že ho pošlu taky i Vám tady, protože Vaše blogy mi zpříjemňují volné chvilky, ráda se začtu do písmenek psaných někým jiným, než mnou. Pravda, posledního půlroku to časově moc neukazovalo, život se mi trochu zrychlil, ale ono vůbec není špatné, někdy se taky zastavit. A já se tady občas zastavím velmi ráda.

Tak tady je mé přání úplně všem lidem......

karty Lenormand

 

Moji milí.

Včera jsem přemýšlela, jak se s Vámi v tomto roce rozloučím. Loni to bylo v úsměvném a opravdu silvestrovském stylu, letos jsem si řekla, že taky zanechám tahání karet na dnešní den a vymyslím něco jiného. Máme tady plný Facebooku různých karetních stránek, kartářů, věštců a já nevím čeho, že se v tom člověk v podstatě ani neorientuje. Každý dává nějaké předpovědi na rok příští, co nás čeká a nemine a já to popravdě nemám moc ráda. Předpovědi se různě liší, některé jsou nadějné, některé nás vystraší, a z některých v podstatě ani netušíme, co vlastně máme čekat. Občas si něco přečtu, ale letos se přiznám, nečetla jsem nic, nač si dělat v hlavě zmatek. Každému se život odvíjí podle toho v jaké je roční vibraci, podle toho jak na sobě pracuje, podle toho jak začíná své životní etapy, atd., atd. .....
A tak pro Vás nemám žádné předpovědi pro věci budoucí, ale je tady jedno velké přání do nového roku, společné pro Vás, pro nás pro všechny.

Z celého srdce přeji, ať nás v novém roce potkávají jen samé dobré zprávy, šťastná poselství a příznivé vyhlídky (Jezdec), ať občas každý zakusíme, co je to mít alespoň kousek toho štěstí (Jetel), ať každému přijde do života něco nového, příznivého, nějaký ten úspěch, nějaké ty finance a taky, aby se každý z nás posunul o kus dál na své duševní úrovni (Loď).

Ať máme všichni střechu nad hlavou a hýčkáme a udržujeme své teplo domova, stejně tak se dobře staráme o své tělo, ať nikdy neztratíme stabilitu, bezpečí a naději (Dům). Celým rokem ať nás provází co nejlepší a nejpevnější zdraví, a ať nás neopouští moudrost nám vlastní (Strom). Když vyjdou v našem životě mraky, ať je to jen na chvíli, protože slunce, to pro nás vždycky svítí (Mraky). Ať se nám vše co nejméně komplikuje, ať nás nikdo neobelhává, nezklamává naši důvěru, nezávidí, nezradí a nepřetvařuje se, ať náš sexuální život je přesně takový, jak si představujeme (Had).

Ať se k vlastní transformaci rozhodne každý, kdo není v životě spokojen, komu se nedaří a kdo je nešťastný, ať se uzdravujeme z nemocí a ať umíme uzavřít minulost a necháme ji z životů odejít (Rakev). Ať máme všichni kus štěstí, zažijeme spoustu radosti a příjemných událostí (Kytice), nehody, úrazy, neštěstí, konflikty ať se nám vyhýbají, naopak ať umíme nastolit rázné změny tam, kde je to potřeba (Kosa), ať zažijeme co nejméně hádek a naše debaty jsou co nejvíce konstruktivní a mají ten pravý smysl, ať umíme taky naslouchat druhým a uděláme si ve svých životech i domovech pořádek (Metla).

Každodenní, běžné starosti ať zvládáme s přehledem, protože k životu prostě patří (Ptáci). Ať každému přijde v novém roce něco nového, co mu přinese novou naději, ať nám dělají naše malá dítka jen radosti (Dítě). Ať nás nikdo neklame, nechová se falešně, záludně, nepodvádí, neintrikuje, ať umíme využít vlastní moudrosti, opatrnosti i rafinovanosti (Liška). Ať máme všichni medvědí sílu zvládat celý další rok a vlivní tohoto světa ať lidem pomáhají a nejen sami sobě (Medvěd).

Ať úplně každému svítí jeho šťastná hvězda, protože i ten největší padouch se v tu ránu promění v hodného a laskavého člověka (Hvězda), ať nás provází jen příznivé a šťastné změny (Čáp). Přátelé ať jsou s námi vždy, když je potřebujeme, protože bez nich na na světě smutno (Pes), ať dosáhneme na nějaký ten úspěch a necítíme se příliš osamoceni (Věž). Taky trocha té společnosti a zábavy je potřeba, abychom se uměli rozptýlit a vypnout ze všech těch starostí (Zahrada).

Překážky, problémy i výzvy berme, že to života prostě patří a je třeba se všemu se ctí postavit, nesklánět hlavu a nenechat se nikým a ničím pokořit (Hora). Ať vždycky během roku poznáme, která cesta je pro nás ta správná (Rozcestí). Ať zažijeme co nejméně ztrát, podvodů, neúspěchů a nepříjemností (Myši). Ať lásku nejen přijímáme, ale taky rozdáváme, ať máme stále srdce na dlani (Srdce). Ať vztahy, které se spravit dají, zůstanou navždy spojené a ty, které dávno ztratily smysl, ať se rozejdou, aby daly prostor novému, lepšímu (Prsten).

Ať umíme odkrývat tajemství vlastních životů, ať se naučíme něčemu novému, poznáváme život jaký skutečně je, ať jsme moudřejší (Kniha). Ať se k nám dostávají jen dobré zvěsti, dobré zprávy, novinky, informace, ať podepisujeme pro nás dobré a výhodné smlouvy a vyhýbá se nám povrchnost (Dopis). Ať mužové jsou opravdoví muži a ženy ženami, ať spolu vzájemně vychází v úctě a porozumění (Pán - Dáma).

Opět se nám do přání prokládá štěstí ale taky čistota, nevinnost, upřímnost, radost a spokojenost, podpora rodiny (Lilie), znovu kus obrovského štěstí, slunce v duši, splněná přání a obrovská vnitřní síla (Slunce). Stejnou měrou je tady přání úspěchu, slávy, uznání, odměny a co nejméně smutku, slz, melancholie či depresí (Měsíc).

Ať každý máme v rukou ten správný klíč, kterým zamykáme a odemykáme radosti a starosti (Klíč). Ať nás celým rokem provází penízky, závislí ať přestanou být závislými a pokud je třeba, ať se ze svých závislostí navždy zbaví či vyléčí. Stejně tak, ať věnujeme náležitou část roku svému duševnímu životu, který občas taky potřebuje zdokonalit a povýšit (Ryby).

Ať každý najdeme místo, kde dobře zakotvíme, ať se každému splní nějaký ten sen, ať máme všichni naději, ať poznáme, co je to mít stabilitu a bezpečí (Kotva). Osudové a karmické záležitosti, ať zvládneme díky své obrovské vnitřní síle, kterou všichni máme, ať nic nevzdáváme a nezlomeni kráčíme životem dál, protože tak jsme k tomu určeni. Každý máme nějaký kříž a ten je třeba nést s hrdostí a ctí, nikdy se nepokořujme a nesklánějme tam, kde by nás to mohlo zničit, naopak mějme stále hlavu vztyčenou navzdory osudu (Kříž).

Bylo mi tady s Vámi po celý rok báječně, jste úžasní, že se mnou jste, spousta z Vás udělala obrovský životní pokrok, posun. Děkuji za všechna milá slova i podporu, co mi píšete, protože mi to dává smysl pokračovat v příštím roce dál a budu se na Vás moc těšit. 

Mám Vás ráda a ještě jednou všechno nej, nej, nej, ........ Maji  :)

 

zdroj: https://www.facebook.com/kartyodmaji/

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Marie Novotná | sobota 31.12.2016 15:25 | karma článku: 15,95 | přečteno: 319x
  • Další články autora

Marie Novotná

Noční můra

Dnes se stalo asi nemožné. Po roce léčení i druhá kontrola potvrdila že jako už konečně zdravá!!! A učím se tomu věřit.

6.12.2021 v 21:46 | Karma: 17,24 | Přečteno: 715x | Diskuse| Ostatní

Marie Novotná

Ááá, Merkur se otočil ...

Konečně! Moc se mi tomu nechtělo věřit, protože já jsem byla pořád nějaká zastavená, ale včera to tak nějak nenápadně plynule nastoupilo a doufám, že to nějakou dobu vydrží. Ba co víc, že se to zlepší. Že se zlepším já.

24.6.2021 v 10:45 | Karma: 10,29 | Přečteno: 300x | Diskuse| Ostatní

Marie Novotná

Holub na přechodu a jiná zvířátka ...

Asi začnu žít naplno nočním životem. Nabývám totiž dojmu, že je mnohem lepší, zajímavější, barvitější a takový nějaký, jak to říct, upřímnější? Čistší? Přirozený? Na nic si nehrající?

13.6.2021 v 11:27 | Karma: 15,85 | Přečteno: 285x | Diskuse| Ostatní

Marie Novotná

Dobré ráno, milá ...

Asi to nebyl dobrý nápad zpívat si tuto písničku v půl desáté večer ve sprše, ale když ona mi jaksi sama naskočila a nešla z hlavy. A to se ukázalo velmi záhy jako problém. Hlava se nastavila do nočního módu „dobré ráno, nespi“.

2.5.2021 v 8:25 | Karma: 12,63 | Přečteno: 403x | Diskuse| Osobní

Marie Novotná

Tuto noc psi spali...

Je to už dlouho, co jsem tady napsala blog „Když psi v noci nespí...“. Tehdy jsem psala, že se mi občas v životě dějí zvláštní zážitky a odkaz na blog dávám na konec tohoto, protože spolu úzce souvisí. Byť uběhlo pár těžkých let....

18.3.2021 v 14:49 | Karma: 24,79 | Přečteno: 721x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Aktivisté žádají konec pedagožky Univerzity Karlovy a přednášky o „genocidě v Gaze“

6. května 2024  12:46,  aktualizováno  7.5 9:13

Karlova univerzita by měla přehodnotit zaměstnávání osob jako je doktorka Irena Kalhousová, uvádí...

Důchod daleko, ale práci nedostanou. Nezaměstnaných šedesátníků přibývá

11. května 2024

Premium Lidé kolem šedesátky při hledání zaměstnání narážejí na zeď. Zaměstnavatelé o ně nestojí, preferují...

Publikace Nerudové jsou ostuda. Zesměšňuje všechny vědce, míní europoslanec

9. května 2024  12:08

Ekonomka a kandidátka do Evropského parlamentu za hnutí STAN Danuše Nerudová publikováním do...

Šumperský místostarosta čelí u soudu obvinění ze zneužití dotace

15. května 2024  8:21

Olomoucký krajský soud projednává obžalobu místostarosty Šumperka Karla Hoška za zneužití dotací v...

iDNES Premium jen za 49 Kč na 3 měsíce. Hrajte o lístky na čtvrtfinále MS v hokeji

3. května 2024,  aktualizováno  15.5

Mistrovství světa v hokeji je v plném proudu a při této příležitosti přichází iDNES Premium s...

Francouzské Limoges zakázalo dětem noční vycházky, chce předejít potyčkám

15. května 2024  7:58

Limoges ve střední Francii se stalo dalším městem, které zavedlo noční zákaz vycházení pro děti do...

Vandalové poničili památník holocaustu v Paříži červenými otisky rukou

15. května 2024  7:56

Památník holocaustu v pařížské historické židovské čtvrti Marais neznámí vandalové poničili otisky...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1182x
Píšu si jen tak pro radost. Někdy vážně, někdy nevážně, s nadsázkou, prostě podle nálady.... jen tak ....

Seznam rubrik