Terorismus nejtvrdšího zrna přijde do Ruska a jeho velkoměst

Pokud si někdo myslí, že lidé žijící mimo Ukrajinu budou nečinně sedět a dívat se jak jim Putin vraždí mámy, táty, bratry a sestry, tak se velmi plete. Putin si domů k vlastním občanům časem přiveze terorismus jaký nepoznal.

Rusové jsou zvyklí na to, že se s nimi zachází tvrdě. Nic jiného neznají jen ránu a pohlazení, tedy vodku. Teď přijde něco, na co uslyší. Budou systematicky vražděni ve svých vlatních městech, domech, letadlech, vlacích. Poznají na vlastní kůži co je strach o holý život a nebudou chápat proč a za co.

Okusí to samé, co provádí jejich pomatený car Putin obyčejným a zcela západem zrazeným lidem na Ukrajině. Pokud totiž nemáte co ztratit a o vše jste v životě přišel zbývá vám pomsta a ta Vladimíre přijde a bude tě bolet, protože časem tvý vlastní lidé ukáží prstem na tebe a řeknou to je tvoje odpovědnost.

Ukrajinci najednou chápou pohnutky pro to, že se někdo odpálí s náloží na zádech mezi lidmi, kteří za nic nemohou. Toto jednání naprosto neschvaluji a kolektivní vinu odmítám, umím ho však ve světle současného dění pochopit. Dojde na neskutečnou a dlouhotrvající nenávist a zcela běžnou normou bude rčení mrtvý rus, dobrý rus.

Jediným viníkem bude Vladimír Putin, který snad za svoje válečné zločiny skončí velmi dlouhou a bolestnou smrtí.

Jako malá země jsme kdysi pomohli Izraeli, teď je třeba poslat veškeré zbraně Ukrajině.

Vražda na tyranu není zločinem!

PS: Vzkaz pro úzkoprsé kontrolovače něžňoučkého psaní zde na iDNESu: Pusťte si video s vybombardovanou školkou a nebo přejetým osobním automobilem tankem a pak mne opět zabanujte.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Marek Hurt | pátek 25.2.2022 15:56 | karma článku: 27,19 | přečteno: 836x