Vrchol oranžových lží: Nikdy jsme Modrý tým k NSDAP nepřirovnali

Česká Strana Sklerotiků a Demagogů si na své pažbě trapnosti udělala další zářez. Vážení, jestli jste od socanů v poslední době slyšeli nějaké přirovnání Modrého týmu k NSDAP, vzbuďte se. Nic takového se nikdy nestalo.

Petr Dimun proslul také svými neúspěšnými pokusy zpopularizovat ČSSD na internetu.chameleoncharlie.cz

Je to neuvěřitelné, ale ti kluci jedni oranžoví dokáží každý den přijít minimálně s jedním novým nesmyslem nebo lží a pokud se proti němu někdo ohradí, tak si najednou na nic nepamatují. Včera se vyznamenal Paroubkův PR manager Petr Dimun, když komentoval žalobu, kterou na ČSSD podal Modrý tým. ČSSD podle Dimuna prý Modrý tým hrající airsoft k nacistické NSDAP nikdy nepřirovnala. „Je to opět další lež ODS, takové prohlášení nezaznělo. To znamená, že opět lžou. Ta žaloba je postavená na lživém petitu. Samozřejmě nebereme nikomu právo se domáhat soudní cestou ochrany své osobnosti, nicméně nic takového jako přirovnání Modrého týmu nikdy z úst představitelů ČSSD nepadlo,“ řekl doslova v Nočních událostech (čas 23:07). Pan Dimun ve svých patnácti vteřinách slávy třikrát použil slovo „lež“, ale jediný, kdo tady lže, je on a jeho oranžová skvadra.

Možná je té špíny, kterou kolem sebe ČSSD rozhazuje, už tolik, že její představitelé zapomínají, co prohlašovali před deseti dny. Jen pro připomenutí panu Dimunovi a tupému stádu ČSSD malý úryvek z článku v Parlamentních listech: „Skupinky příslušníků Modrého týmu s bojovým výcvikem srovnatelným s obávanými komandy ČEZ útočí na pokojná setkání ČSSD s občany s jediným cílem, znemožnit sociální demokracii Ústavou dané právo shromažďovací a vyvolávat konflikty s policií. Tato praxe až nápadně připomíná praktiky nacistické NSDAP, na jejíž neblaze proslulé zločinné vůdce představitelé ODS ostatně i opakovaně odkazovali.“ Jako autor uvedená ČSSD.

Tak takto se zachází se slovy v Lidovém domě. Něco řekneme a za deset dní už z toho máme srandu (Škromachovy důchody) nebo si to nepamatujeme vůbec. To jsem zvědavý, z kterých svých nesplnitelných slibů si sociální demokraté budou po volbách dělat srandu, a na které raději zapomenou úplně. Ale voliči ČSSD se nemusí ničeho bát. Krajské volby jsou už za dva roky a dluh nedluh, slibů, párků a piva prý bude dost.

Autor: Lukáš Zapletal | pátek 14.5.2010 10:02 | karma článku: 36,75 | přečteno: 1695x