Medvídci koušou, aneb Myslete na děti

Každý měsíc vyjde na světě nějaký videoklip. Ten, který byl pokřtěn na Dušičky, patří zrovna k těm, které se nemají za co stydět. A to nejen proto, že za ním stojí kapela, která už si našla své fanoušky a své místo na českém trhu.

Náš hudební trh je sice malý, ale za to zde o konkurenci není nouze. A u videoklipů to platí skoro dvojnásob. Ovšem tento, který představila ke svému songu kapela Jamaron, je něčím speciální. Kapela navázala spolupráci s Nadací Naše dítě, pro její kampaň Myslete na děti natočila klip ke svému songu Medvídci koušou, který nahlíží do světa holčičky, které se rozvádějí rodiče. Klip působí emotivně, kromě kapely samé, kterou vidíte v intermezzech, v ní hraje herecká dvojice Martin Písařík a Dominika Býmová, která představuje rozvádějící se rodiče. Klip byl pokřtěn v klubu La Loca a kromě kapely se na aktu podílela i Radka Rosická, česká moderátorka a žena slavného českého reprezentanta ve fotbale, která dlouhodobě nadaci podporuje. Samotnému křtu předcházel koncert kapely Bek Ofis. Poté následoval křest a klip samotný byl následně vydán kapelou 3.listopadu na jejich kanále na internetové sociální síti YouTube. Na křtu kapela poprvé vystoupila jako šestičlenná skupina.

O kapele:

Jamaron vznikl v roce 2013 jako pětičlenná skupina třech sourozenců Dostálových (Jakub, Marie, Ondřej - odtud JaMarOn), doplněná Filipem Karlíkem (basová kytara) a Davidem Albrechtem (bicí), nejmladším členem, který ovšem v letošním roce kapelu opustil. Letos tedy debutovala v nové sestavě, kdy známí zakladatelé místo Albrechta doplnili bubeníkem Liborem Zíkou a nově se k nim přidal i klávesák Filip Strakoš. Kapela si zakládá na procítěnosti textů a nestandardním pojetí koncertování, protože její frontman Ondra Dostál se vyznačuje při vystupování značných šoumenstvím (v dobrém smyslu). 

Videoklip najdete zde: http://www.youtube.com/watch?v=w_YzLhMEyTE

Kapela Jamaron
Kapela Bek Ofis zahrála jako předskokan
Křest videoklipu Medvídci koušou
Protagonisti videoklipu
Efektní aranžmá nechybělo
Nezapomenutelné okřídlené logo

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lukáš Tomášek | sobota 11.11.2017 17:32 | karma článku: 9,71 | přečteno: 511x