Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

cojanato

17. 12. 2008 12:54
Reaguji sice opožděně, ale....

.....KARMA ! R^ Díky autorovi, jen tak dál! R^:-)

0 0
možnosti
PP

parat

11. 12. 2008 23:54
To jsou stupidity

Tenhle šašek placený z našich daní vysvětluje, že smlouva pro občany vlastně pro občany není, že to mají číst Marťani a tenhle případ z Dijonu českého za naše peníze. A pod článkem čtu inteligentní dav.... Vždyť v tom článku jsou samé kraviny, to nevidíte?

0 0
možnosti
JK

Terrurek

8. 12. 2008 23:18
omlouvám se za trpas

co jsem to udělal. Příště první myslet (nebo gůglit). Bezplatných informačních služeb se nevyužívalo tak už nám ty informace volaj sami :-)

0 0
možnosti
TT

tolan

8. 12. 2008 22:58
Karmuji, bohužel V.K. zná pouze jedinou pravdu - svoji

0 0
možnosti
JK

Jan Krauskopf

8. 12. 2008 21:37
Děkuji

Děkuji, děkuji a ještě jednou děkuji za to, jak vysvětlujete LS a uvádíte na pravou míru lži, pohádky a polopravdy, které se kolem LS šíří. Akorát je tristní, že tuto aktivitu přebírá bloger = soukromá osoba, a ne vládní zaměstnanec. Prosím, nepřestávejte.R^ 

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

8. 12. 2008 19:42
Konečně erudované články o LS

Pane Macku, díky za Vaše poučné blogy. Je dobré a žádoucí prezidentovy demagogie vyvracet, věří jim totiž čím dál více lidí. Ty, co podlehli prezidentovi a EU nenávidí, nepřesvědčíte, ale jde o to aby si to přečetli normální neinformpovaní lidé.

Divíte se, že MF Dnes u toho sekunduje. Bohužel rozhovor vedl Viliam Buchert, který vždy psal (a nijak se tím netajil) ve prospěch Václava Klause.

Proto ho ani v rozhovoru nezarazil, když prezident lhal o "nehorázném nařízení EU, aby členské země povinně dávaly dětem zdarma ovoce." Přitom Buchert moc dobře věděl, že to není pravda, MF na téma sáhodlouze psala den či dva před tím. EU jenom přislíbila finanční spoluúčast těm zemím, které projekt ovoce do škol sami a dobrovolně zavedou. V žádném případě to není nařízení. A tak můžeme pokračovat donekonečna. Hrad vede proti EU svatou válku a a tak šíří lživou propagandu.

Co bychom také chtěli? Vždyť dnes jsem se dočetl na stránkách Bohumila Doležala, že Hájek označil EU po Lisabonu za 4. říši!

0 0
možnosti
JK

Terrurek

8. 12. 2008 20:55
Re: Konečně erudované články o LS

To je velmi důležité. že skutečně nechce vyhazovat peníze za jablka jak psal Klaus ale pouze za půlky jablek. Lidé s bohatší (čili ne omezenou) slovní zásobou to sice nazývají nepřesnost. A nevím jestli je to správné nebo ne ale je to nepodstatné... jenže vyčíst mu nesouhlas (názor) nelze... Autor je na vaše pochlebování určitě moc hrdý, doufám že mu kašpara neděláte nezištně. Možná Buchert taky neviděl rozdíl jestli nesouhlasím s ovocem nebo částí ovoce proto mlčel a neztrapnil se osočováním do Lhářů pro půl jabka. Navíc třeba když jim přispějou polovinou na dvě jablka tak jim to ovoce dávají. Co ty peníze nechat rodičům at jim to koupí? Jenže nejde o to aby se dítěti dostalo jablko (jinak by to poviné bylo) Jde o prachy. Co je vlastně špatného na nedotování (nekupování) ovoce? Když to není poviné tak vpodstatě o nic nejde a nejde o jablko ale o houno - a vám vadí že lhal protože je to půl houna.

0 0
možnosti
JK

Terrurek

8. 12. 2008 17:52
a že idnes sekunduje klausovi :))))

Bytové družstvo rozšířilo žalobu na prezidenta Klause a jeho ženu. nebo: Klausův sebevražedný atentát?  odpálil nejtěžší nálož blablabla. Proč sebevražednej se nebudu obtěžovat číst (asi že se znemožniol a že to bude jeho konec...) V každym případě nejtěžší nálož si představuju jako demisi nebo protestní sebevraždu a ne jako odchod ze strany se kterozu nesouhlasí (Klaus není vazal by bylo sekundování). Víte co se říká o chlebu a písni a pochybuju že by vám idnes ve snaze sekundovat klausovi dávala honorář za to že tu budete hanit (vy to asi nazvete věcě komentovat... nicméně nechápu proč nemůžete o LS napsat a vynechatr z toho klause. Se člověk diví že někomu stojí tak mizerná práce za námahu. To bych si radši řekl starý nemohoucí bábě že jí pustim sednout jedině za pajdu.

0 0
možnosti
JK

Terrurek

8. 12. 2008 18:08
Re: a že idnes sekunduje klausovi :))))

no nakonec uvidíme jestli to zase redakci zaujme a vyzdvyhne kritický článek ve snaze sekundovat klausovi :)) ikdyž já bych to nedělal... dát tomu nádech nezávisloti...  jo a taky nevím proč když chcete psát o EU kterou jste poznal zevnitř po burgundsku  by to šlo obsahově napsat uplně bez klause? Já ten rozhovor neslyšel, nechápu proč za ním běháte jako hlídací pes. Zejtra už snad budu psát "Ale ten tón... TEN TÓN jakym to řekl"

0 0
možnosti
EB

Ein Berliner

8. 12. 2008 17:46
Prezident je nemocný člověk

Možná vám více osvětlí stanovisko nemocného strejdy k EU tato jeho slova, který pronesl svým ovečkám v CEPU, cituji (!!!):

"EU je reinkarnací a ztělesněním komunistické ideologie a jejím reálným produktem"

Ať žije Cohn-Bendit EUEUEU

0 0
možnosti
JK

Terrurek

8. 12. 2008 18:12
Re: Prezident je nemocný člověk

:)) a jste si jistej že to neřikal spíš těm co sliděj po každym jeho prdu aby ho napadli. Protože já si jeho stanovisko vždy rád poslechnu a tohle jsem vůbec nezanamenal... zatímco vy ho určitě nemůžete vystát a hltáte každý jeho slovo :)

0 0
možnosti
JK

Terrurek

8. 12. 2008 17:42
???

V podtržení číslo tři a následném komentáře tvrdíte naprosto to stejné (/vy jste použil trend, on rozšiřování) s jediným rozdílem že vy to schvalujete a on ne. A vzhledem k tomu že to nazvete lží (tzn. pravda je zkrátka váš názor na věc) tak se (velmi rád) opět přikloním na stranu pana prezidenta. Co dneska? Zase píšete za prachy nezávislej názor jednoho blogera :) Přijde vám to fér, víte že lidi vnímaj články od lidí jinak než od novinářů? Víte :) účel světí tak naschle v pekle.

0 0
možnosti
JK

HackKraken

8. 12. 2008 14:40
Jasná karma

a perfektní analýza. Dík R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2820x
Ředitel evropského kampusu Sciences Po (Pařížský institut politických věd) v Dijonu.

Lídr kandidátky SNK ED ve volbách do Evropského parlamentu 2009.