Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F

František

5. 6. 2009 10:01
Čas změny!

Skvělý článek, který jasně ukazuje, že ODS a ČSSD již přestává "stíhat" výzvy nové doby.

Již dnes je vidět mezi mladými lidmi a novou generaci, kterou Vy zastupuje, že Vaše a naše (myslím mou generaci jako člověk mladší než VY) schopnosti jsou na daleko vyšší úrovni než všech těch bafuňářů, co sedí u nás v parlamentu, popřípadě v Bruselu.  A věřím, že přišel čas, kdy konečně dostanou lekci.  Pojďmě jim ji spolou  udělit, WE CAN!!! Tak volte 24, tým Lukáše Macka na SNKED

0 0
možnosti
DT

DDT123

4. 6. 2009 12:18
Nic důležitého

ale pokud byste se nemohli na nikom shonout, já bych teda ten kšeft vzal... :-)

0 0
možnosti
S

Soňa48

4. 6. 2009 11:40
Mlžení?

P. Macek o mlžení mi můžete vy opravdu vyprávět. Vy jako "znalec" LS jste mně na dotaz ve vaší diskusi k LS vysvětloval, že pí. Bobošíková ohledně kvot a přerozdělování ilegálních emigrantů do států EU lže, že toto nemůže nastat a že toto zůstane v pravomoci nár. států. Dnes se již píše o tom, jak to hodlá EU řešit, a že "LS, pokud se přijme toto "přerozdělování" migrantů ještě usnadní. Tak nevím kdo mlží - to v rámci svého nadšení pro LS a "eurohujerství" nám občanům i lžete? Teď mi doufám vysvětlíte, že v rámci solidarity EU je toto naše povinnost a že já trpím xenofobií. Ale já jsem prožila nejaký čas v pařížském multikult. předměstí, o podobné zkušenosti doma již nestojím.

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

4. 6. 2009 12:09
Re: Mlžení?

Paní Roithová z KDU-ČSL to v televizním speciálu vysvětlovala též, možná jasněji. Řekla, že nejde o žádné přerozdělování kvót migrantů mezi státy EU, ale finanční posílení států, jichž se ta největší migrace týká. Ty to budou řešit výhradně samy a výhradně na svém území. Kde jste k tomu, co jste napsala, přišla?

0 0
možnosti
S

SIDLSD

4. 6. 2009 11:14
Nechápu,

proč by ODS misela reagovat na nějaké Vaše výzvy??? A na komisaře je pořád dost času. Toho teď nevolíme. A ze Švejnarem ani Zieleniencem jste to taky moc nevyhráli. :-(

0 0
možnosti
P

pěnice

4. 6. 2009 10:40
Re:Vidím to tak

 Klausovi jsem nefandila,ale nebyla jsem proti.Dnes už bych byla silně proti,jak vidte,názory se mění.

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

4. 6. 2009 10:45
Re: Re:Vidím to tak

Nic ve zlém. Ale na Klause kdysi ukázal jeden pán prstem a řekl, ty budeš ministrem financí. To si myslím není cesta nějaké práce. Za Švejnarem je a dokonce i ta politická při volbě prezidenta. On se nikam necpal. A získal takovou podporu, že ho to k těm anbicím opravňuje. Tedy podle mého názoru.

0 0
možnosti
E

erth

4. 6. 2009 10:38
Švejnar,

   ten světový ekonom, co chtěl bojovat s krizí snížením daní právnickým osobám a výpadek v rozpočtu naplnit zvýšením daně z nemovitostí. Tenhle člověk ještě se Zielencem stačí, aby trochu soudný člověk vás odepsal. Že měl Švejnar podporu během prezidentských voleb? Co předvedl? Newspeak (slizký)? Špidla je proti němu ještě kvalitní člověk.

0 0
možnosti

vodní želva

4. 6. 2009 10:45
Re: Švejnar,

už jsem to dneska jednou psal, tak jsem to zkopíroval:

Vaše obavy chápu. Zcela jistě zastáváte jiné politické postoje, než Jan Švejnar a celá SNK-ED. Jenže i Vy si vzpomínáte na plná náměstí podporující prezidentského kandidáta Jana Švejnara. Chápu, že se začínáte mírně potit.

A jenom dodám, že miluji slovní spojení:"každý soudný člověk", když tím soudným člověkem je míněn jenom  ten, který má stejný názor jako Vy. Jiný názor se jaksi nepřipouští. Já Váš názor beru na vědomí a je mi jasné, že Švejnara třeba skalní příznivci Klause nemusí. Ale je tady velmi významná skupina, kterou Švejnar oslovuje. To je prostě fakt. 

0 0
možnosti
P

pěnice

4. 6. 2009 10:29
Re:Vidím to tak

 naprosto stejně to vidím i já.Pana Teličku bych ještě unesla ,ale Švejnara?Člověka který má zájem jen o vysokou funkci,bez toho,aby se k ní propracoval systematickou činností?

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

4. 6. 2009 10:32
Re: Re:Vidím to tak

Takže v prezidentských volbách jste fandila Klausovi, protože o žádnou vysokou funkci nestál?;-D

0 0
možnosti
S

sadlomaslo

4. 6. 2009 10:14
propůjčil jsem část dílny na volby

a jediný co z toho dobrý zatím pošlo je to, že vymalovali hajzlík.....;-D;-D

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

4. 6. 2009 10:23
Re: propůjčil jsem část dílny na volby

A teď jde o to vymalovat STÁVAJÍCÍ ČESKÉ POLITIKY. Za ten risk to stojí. Hůře být nemůže.;-D

0 0
možnosti
AS

pralinka_rumova

4. 6. 2009 10:09
Vidím to tak,

že o Švejnara nestojím, a Telička nestojí o nás.

Co ví Švejnar o problémech EU, když tu nežije, nemusí dodržovat všechny nesmyslné euronormy, netrápí ho dopad krize na státy EU atd.?

A Telička? Ten má svůj byznys a tu trapárnu jako se Špidlou si určitě nebude chtít risknout znovu.

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

4. 6. 2009 10:21
Re: Vidím to tak,

Vy tím Klausem zůstanete naočkovaná od prezidentských voleb děj se co děj. Zkuste si zjistit něco o Švejnarově činnosti po roce 89 a kde. Pak to srovnejte s Vaším tvrzením. Cizákem tehdy musel být nazván, aby nedejbože nedošlo k televizní diskusi mezi Švejnarem a Klausem. Klaus je dostatečně inteligentní, aby věděl proč to tehdy vypustil.

0 0
možnosti

vodní želva

4. 6. 2009 10:02
Já nechci, aby Švejnar byl Eurokomisařem,

já chci, aby Jan Švejnar společně s Josefem Zieleniecem vedli kandidátku SNK-ED ve volbách do poslanecké sněmovny. To bych se pak strašně těšil na tu paniku, která by vypukla u těch dvou velkých stran, které si myslí, že si občas předají moc, ale zezdola nemají protivníka. A k tomu Eurokomisaři. Je zajímavé, že Lukáš Macek dostává v médiích naprosto minimální prostor, ale přitom ho média poslouchají. Již před několika týdny spustila SNK-ED svou akci, ve které se snaží najít nového Eurokomisaře, vyzvala k diskuzi o této otázce ostatní politické strany a nastolila to jako téma do evropských voleb. Do doby, než se o této akci zmínil v TV pořadu to téma nikdo neotevřel. No a dnes se média zajímají o názory kandidátů stran o jménu na post Eurokomisaře, dokonce diváci politické debaty hlasovali o jménech (a dopadlo to pro lidi podporující SNK-ED drtivým vítězstvím). Nikdo nikdy neřekl, že s tím přišel Lukáš Macek, ale to téma tady najednou je.    

0 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2820x
Ředitel evropského kampusu Sciences Po (Pařížský institut politických věd) v Dijonu.

Lídr kandidátky SNK ED ve volbách do Evropského parlamentu 2009.