Přivítejme šáriu!

My všichni vítači, havloidi, lepšolidi, sluníčkáři a pravdoláskaři z pražské kavárny vítáme 170 Afgánců, kteří k nám přichází zvěstovat islám a na svých těžce zkoušených bedrech přináší i islámské právo – šária.  

Co to pro nás znamená?

Když jsem před několika dny sledoval film s Mattem Damonem Zelená zóna, přistihl jsem se, že fandím iráckým generálům nikoli našim spojencům – Američanům. K mému poznání, že pouze islám jako nejmladší náboženství dokáže vyřešit problémy lidstva, přispěl i vojenský debakl v USA v Afganistánu.

 

Je nasnadě, že ekonomická situace naší země se rapidně zlepší, díky bohatým subvencím pocházejících z nerostného bohatství našich islámských přátel, můžeme dohonit a předhonit Západ. Vítači a všichni, kteří konvertují k islámu, mohou počítat s mnoha výhodami!

 

Křesťanství, ze kterého se stává pouze aplikovaný humanismus, svou bitvu s islámem prohrává. K současným problémům patří rozpad rodiny, krize identity, egoismus, konzumerismus, nemožnost se domluvit, rozpad společenství a odklon od pravého Boha. Ano, lidé  nevěří již ničemu a bez víry žít nelze.

 

Islám je jednoduché náboženství, stačí si zapamatovat: „Není Boha kromě Boha a Mohamed je jeho prorok, párkrát za den se pomodlit směrem k Mekce, a je zdánlivě vystaráno. Islám ovšem doprovází i právo šária,

Slovo „šarí‘a“ pojmově zahrnuje význam „cesty ke zdroji vody“ nebo též „vyšlapané stezky“, po níž je třeba kráčet. V náboženském slovníku islámu dostala šarí‘a význam cesty, která má být následována, a návazně též význam záruky jistoty a bezpečí.“

 

Šária se dotýká veškerého života jak společnosti, tak i jedince. Islámské právo vychází z Koránu:

Korán je největším darem Boha lidstvu a jeho moudrost má zcela jedinečnou povahu. Krátce řečeno, účel této Knihy je strážit předchozí zjevení a obnovit věčnou pravdu Boží, vést lidstvo po přímé stezce a urychlit duši člověka, probudit lidské svědomí a osvítit lidskou mysl.“

Šária:Islámské Boží právo bylo dáno člověku „jednou a provždy“ – společnost se sama musí přizpůsobit právu, spíše než aby vytvářela vlastní zákony jako odpověď na proměnlivé problémy běžného života.“

 

Konečně bude tedy zavedeno právo pocházející přímo od Boha a ne od lidského odpadu, jímž jsou advokáti a podobné pochybné existence. Co všechno takovéto faktum změní?

 

Právo bude neměnné. Naše zákony jsou proměnlivé, na každý zákon existuje protizákon, zločinci si klidně vykračují po světě a nám spravedlivým se jen vysmívají. Po zavedení islámského práva poznáme zločince na první pohled: to bude setnutých hlav, usekaných paží, uřezaných jazyků, nedobrovolných koupelí ve Vltavě a pálení čarodějnic i mimo sezónu!

 

Bude obnovena rovnováha mezi mužem a ženou:

Muži zaujímají postavení nad ženami proto, že Bůh dal přednost jedněm z vás před druhými, a proto, že muži dávají z majetků svých (ženám). A ctnostné ženy jsou pokorně oddány a střeží skryté kvůli tomu, co Bůh nařídil střežit. A ty, jejichž neposlušnosti se obáváte, varujte a vykažte jim místa na spaní a bijte je! Jestliže vás jsou však poslušny, nevyhledávejte proti nim důvody! A Bůh věru je vznešený, veliký.“

 

V sekulárním prostoru nastane vznešený klid, každý dostane svůj omezený prostor, v němž může svobodně působit, muži budou rozhodovat, ženy budou poskytovat spolehlivé zázemí. Vdané ženy budou zbaveny břemene pracovních povinností, budou se věnovat rodině, svobodné budou mít na starosti péči o nemocné a nadržené.

 

Ve stále měnícím se světě je těžké najít si své místo, žádá se po nás být úspěšný a výkoný. Vypjatý individualismus přerůstá v egoismus. Je téměř jisté, že autistická porucha není nemoc, ale nové stadium nadměrně individualizovaného člověka. Takového člověka, jehož prosazuje naše nemocná společnost. Já, dlouho nic a zase Já. Říkají tomu neoliberalismus.

 

Je nutno takový vývoj zastavit, neboť tato cesta vede do pekel! Nebudeme resuscitovat křesťanského Boha, kterého již dávno pohřbil Nietsche.

Přivítejme Boha živého – Alláha!

Pro nás spravedlivé Alláh znamená lepší život!

Jako varování pro disidenty si připomeňme tragický osud kritika islámu Václava Budovce z Budova, který napsal tzv.: "Antialkoran, tj. mocní a nepřemožitelní důvodové toho, že Alkoran turecký z ďábla pochází, vášnivě polemický spis o islámu a křesťanství spojený se snahou přispět ke spojení všech hlavních křesťanských církví v boji proti Turkům. Předpověděný Antikrist je ztotožněn s islámem.

Jeho osud se naplnil 21. června 1621: "Na příkaz císaře Ferdinanda II popraven 21. června na Staroměstském náměstí druhý v pořadí."

Salam alejkum

https://web.archive.org/web/20150511034455/http://www.blisty.cz/art/38111.html

https://cs.wikipedia.org/wiki/Kor%C3%A1n

https://cs.wikipedia.org/wiki/Antialkor%C3%A1n

Autor: Jan Lněnička | pondělí 30.8.2021 18:13 | karma článku: 25,29 | přečteno: 1186x
  • Další články autora

Jan Lněnička

Cesta jinam Miroslava Imricha

8.5.2024 v 14:35 | Karma: 16,40

Jan Lněnička

Bolševický nok

28.4.2024 v 16:49 | Karma: 33,93