Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Tak nevím, je to ironie nebo to autor myslí vážně?

1 0
možnosti
JP

Když "Čecháček" filosofuje ....Jde o vzdělané jazykově vybavené lidi, kteří odmítali Taliban...Tak nestrašte důchodce, kteří se s cizincem nikdy nepotkali. Svět se stejně "promíchává", tomu nic nezabrání, jen si všimněte, kolik Čechů se hlásí ze zahraničí, je nás málo a přesto jsme téměř všude. Jde hlavně o vzdělání, pak fanatismus nemá šanci.

4 3
možnosti
Foto

Téma bezkonfliktního příchodu islámu do Francie popisuje román Michela Houellebecqa "Podvolení".

2 0
možnosti
VV

Herbert Rosendorfer take napsal krasnej roman Briefe in die Chinesische Vergangenheit.

Tomu byste take veril?

1 0
možnosti
Foto

Nemáte je dobře spočítané, celkem je jich jen 169 a z toho tu chce zůstat jen 152. Takže nejdříve si přečíst článek, a pak teprve plkat. ;-D

1 1
možnosti
Foto

wikipedia: "Arabské číslice (výjimečně nazývané hindské číslice, hindsko-arabské číslice nebo indo-arabské číslice) tvoří dnes nejrozšířenější systém symbolického zápisu čísel, používaný také v češtině." Je hezké, že je i vy umíte používat.

1 0
možnosti
JJ

Tak naším příkladem budiž Německo. Přicestovalo tam asi milion islámských uprchlíků. Všichni mají určitě pevnou víru. A všichni určitě pracují. A tak by mě zajímalo, jak je to s tím modlením pětkrát denně. V automobilce se zastaví pás a všíchni se modlí. I křesťani. I ateisté. Celkem komická představa.

5 0
možnosti
VV

Podle oficialnich udaju je priblizne polovina zapojena do pracovnich procesu. Vzhledem k tomu ze je mezi nimi i urcity pocet zen a mladistvych, neni to spatna bilance.

Mel jsem kolegu, kteremu zamestnavatel umoznil to modleniv mistnosti urcene pro pripadne zraneni ci odpocinek v laborce. Tusim ze to bylo jen 2x za den co tam chodil s vlastnim kobereckem se modlit.

A na pase je to vzdy tak, ze tam je par tak zvanejch Springer, kteri umi praci vsech. Tak pokud by tam tech modlitelu nebylo moc, nemuze to byt problem.

0 2
možnosti
JS

Děkuji Vám za stručný příspěvek o obsahu koránu. Korán jsem četl, tak obsah Vašeho příspěvku není pro mě nic překvapivého. Pochopitelně podobně zajímavé pasáže lze najít i v bibli, ale zatím jsem neslyšel, že by za spálení bible někdo považoval smrt pachatele. To je podle mě ten drobný rozdíl mezi vyznavači bible a vyznavači koránu. Kromě toho vyznavači koránu se člení mezi dvě zásadní větve, které se nenávidí. U nás nikoho nezajímá, že přijetím vyznavačů islámu se tento konflikt přenáší i na naše území.

4 0
možnosti
Foto

No 170 Afghánců, kteří nějak v Afghánistánu spolupracovali s našimi vojáky, nás neohrozí. Ovšem žádnou trošku větší uprchlickou vlnu z muslimských zemí, bychom připustit neměli a určitě nepřipustíme.

11 1
možnosti
ZJ

..... chtěl bych napsat ... slovo OPTIMISTO, ale nějak se mně dere do klávesnice slovo ..... NAIVKO :-/. Nic ve zlém ;-)!

2 0
možnosti