Nesouhlasíš s obecně přijímaným narativem – jsi ruský troll a dezinformátor!

Jsi proti dodávkám zbraní pro Ukrajinu, máš něco proti Volodymyrovi, nemyslíš si, že na Ukrajině se bojuje za Evropu, zdá se ti nesmyslné a neekologické tahat drahý zkapalněný plyn z USA? Nemáš mezi námi co dělat!  

Jsi zrádce, podléháš mnichovanství, appeasmentu, pacifismu a nahráváš agresorovi! Covidoví dezinformáři se rázem přeměnili v ruské trolly. Lidem se při pohledu na současnou situaci rodí v hlavě mnoho otázek, přemýšlejí, ptají se, pátrají po příčinách války, ale dostává se jim jediné odpovědi: Rusko je agresor, Putin je šílenec, Ukrajinci brání své výsostné území, Volodymyr Zenskyj je hrdina.

 

Kdo chce jednat s Putinem o zastavení války je zrádce, kdo váhá s dodávkami zbraní je zrádce, zrádce je i ten, kdo si myslí, že české republiky se konflikt netýká. V Rusku a na Ukrajině jsou zakazována nezávislá média, ale jen na Ukrajině je to tak dobře, v Rusku špatně, ale vůbec nejsprávnější to bylo v Česku. Nejde náhodou tomu Zelenskému o moc a o prachy?

 

Ruským trollem by mohl být v očích hlasatelů jediné správné pravdy i Václav Havel, který v projevu před americkým Kongresem prohlásil: „Když chcete pomoct nám, pomozte Rusku.“ Naomi Kleinová v knize „Šoková doktrína – Vzestup kalamitního kapitalismu“ na adresu tehdejší pomoci Rusku konstatuje: mnoho šoku žádná terapie. Můžeme se pak divit stihomamu ruského vůdce? Dokonce i papež prohlásí o NATO, že štěká u ruských dveří. Naštěstí jej pan Fiala přijel poučit.

 

Nejdůležitější otázka je: „Budou všechny sliby, které jsou dány Ukrajině ohledně členství v NATO a EU skutečně dodrženy?“

 

Problém je, že všechny pochybnosti a otázky jsou relevantní a tzv. strategická komunikace, jak se eufemisticky nazývá propaganda, má jedinou odpověď: Putin. Vůbec se nebere v potaz, že sankcemi a válkou zničené Rusko bude daleko větším nebezpečím pro Evropu, než oktrojovaná Ukrajina. Nabere v potaz ani to, že jak Ukrajina stejně jako Rusko jsou  pod nadvládou oligarchů. Nejsou oběti v zájmu obrany vlasti ze strany Ukrajiny, nebo osvobození od fašismu ze strany Rusů, jen zastíracími manévry pro upevnění moci jejich vůdců, tudíž zbytečné?

 

Na válce vydělává naprosto někdo jiný než ti, kdo zde žijí, nebo se pro ni obětují. USA na rozdělené a oslabené válčící Evropě vydělají. Dlouho nebude trvat a velmoci závislé na plynu přestanou podporovat Ukrajinu a budou tlačit na ukončení konfliktu.

 

Ví premiér Fiala, který dnes promluvil k Evropskému parlamentu, že není premiérem Ukrajiny ale České republiky? Namísto aby se staral o zájmy občanů své země , bude jako psíček štěkat na mocnosti, že je třeba dál a dál dodávat zbraně a bojovat. Ze stran Francie a Německa mu bude brzy ukázána Topolánkova jednička.

 

Mezi tím budou stoupat ceny, abychom si nemysleli, že za totáče bylo lépe, budou nás media stále víc a více bombardovat zprávami o zločinech komunismu. Naše naprosto neschopná vláda žijící mimo realitu bude dál krást, a současně tvrdit, že za všechno může covid, Babiš a Putin.

 

Takové a jiné dezinformace, jež jsem shora uvedl, k nám šíří ze zahraniční nepřátelské centrály, nahrávají tak revisionistům a nepřátelům našeho státu, snažíc se podkopat naší cestu k budování socialismu… Éh, čo to tunaj tárám?

 

Dnes je to přeci úplně jiné, ale jedno je jisté: „Za všechno může Kalousek!“

https://www.vlada.cz/cz/clenove-vlady/premier/projevy/projev-premiera-petra-fialy-na-plenu-evropskeho-parlamentu-197735/

 

Autor: Jan Lněnička | středa 6.7.2022 18:25 | karma článku: 41,01 | přečteno: 1763x
  • Další články autora

Jan Lněnička

Cesta jinam Miroslava Imricha

8.5.2024 v 14:35 | Karma: 16,40

Jan Lněnička

Bolševický nok

28.4.2024 v 16:49 | Karma: 33,93