Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

První obětí války je pravda

6 0
možnosti
Foto

Pravda je obecne obeti propagandy/vladni pravdy.. Stale. Jakekoliv. Vsude. Upravena pravda je i v ucebnicich. Jeden cestovatel rikal, ze v Africe se deti neuci ve skoke tzv.korektni informace, tedy maji objektivni rozhled o valkach i pohlavich :-)

Ve valkach je propaganda nutna. Pusobi psychokogicky. Vira ve vitezstvi a v "pravdu"dle studii zpusobuje vyssi vykonnost.

1 0
možnosti
TB

Dneska stačí třeba jen se nepatrně otřít o EU, aby vyl člověk jistými kecálisty označen za agenta KBG

5 1
možnosti
Foto

Nemusí být rovnou označen za agenta KGB, protože do toho spolku pitomce nebrali. Ale může být označen právě za toho, koho tam pro jistou duševní nedostatečnost vzít nemohli.

Jako příklad uvádím mnohonásobného agenta KGB Karla Köchera, který se dokázal vetřít až do vedení CIA. Mimořádně inteligentní člověk, jen tam morálka šla trochu mimo.

Řekněte sám, dokázal byste se do CIA vetřít VY? ;-D

1 2
možnosti
Foto

Členství Ukrajiny v NATO a EU používá USA a Brusel jako muletu k dráždění ruského býka.

3 3
možnosti
Foto

Asi jako správci lesů vysazují NUTNĚ i ty dřeviny, které u některých lidí vyvolávají alergické nežádoucí reakce.

2 3
možnosti
Foto

A čo si, Lněnička, predstavujete pod takým slovom naratív? ;-DRv

1 2
možnosti
Foto

Hádám, že to bude niečo také, ako že sa Rusi pchajů do cudzieho domu, kde po nich ostáva len zmar. Aká sprostota a bezočivé ohováranie chrabrých denacifikátorov.

2 3
možnosti

Snažíš se pochopit a vysvětlovat důvody napadení Ukrajiny putinovským Ruskem? Máš tendenci relativizovat agresívní a imperiální počínání Ruska ve vztahu k Ukrajině? Pak jsi skutečně ruský troll a dezinformátor. Na to není potřeba žádného "obecně přijímaného narativu".:-/Rv

5 3
možnosti
Foto

O situaci na Ukrajině, Donbasu, Luhansku a o nerespektování Minských dohod ze strany Kyjeva jsme byli za těch 8 let velmi jednostranně informováni.

4 3
možnosti
Foto

Parta ruských ideologů takovéto písemné projevy vyhodnocuje a dobře se baví tím, jak zastrašování dalších zemí působí. Jak si značná množina lidí přeje obětovat Ukrajinu, aby měli doma klid na práci. Ovšem s jídlem roste chuť.

9 0
možnosti
JK

Jak se pozná dezinformace? O co se snaží dezinformátor? Kdo je dezinformátor?

Použije se kontroverzní téma. Zdůrazní se, že společnost je nesmiřitelně rozdělena a nespokojenců je mnoho, 50% i víc. A když už je jasné o co de, tak se položí několik návodných otázek systémem "odpověz si sám", protože tomu co si sám vymyslíš budeš i věřit, taktika stará jak Řečtí antičtí učenci. Pak se do toho přidá několik nesouvisejících témat tak, aby se příjemce zahltí dalšími i nesouvisejícími informacemi a vykašlal se tak na jejich ověřování, protože to by bylo nekonečné. Ti nejlepší mají připravené odkazy, na zdánlivě věrohodné stránky, you tube, fotky nezřídka upravené a odkazy na nejlépe západní proruské persony, nebo na články upravené a vytržené z kontextu.

Cílem je nesmiřitelně rozdělit společnost, vyvolat neklid, zmatek a nepokoje a dostat pod tlak politickou reprezentaci na všech úrovních. Cílem je zakrýt jakýmikoliv prostředky reálnou skutečnost, zpochybnit fakta, obrátit pravdu na lež a lež učinit pravdou. Vše ve službách dezinformátora, který z toho má osobní prospěch.

Dezinformátor je ten co ví že šíří nepravdu a lež, nejvýš je ten co z toho má největší prospěch, pak ti co jsou za vymýšlení, výrobu a distribuci placeni a pak ti co dezinformace šíří z přesvědčení nebo z blbosti. Sofistikovanost a rozšíření dezinformace je poplatné zisku, který z toho ten nejvýš má, nebo si ho přeje. Nejblbější jsou dezinformátoři co z toho nic nemají, jen ostudu, ovšem jsou to ti nejvěrnější, protože přiznat sám sobě, že jsem naletěl a dělal ze sebe před okolím pitomce je strašně těžké. Zvláště, když si u toho šíření dezinformací ještě rozhádají rodinu i své okolí. Takového, kdo přizná svojí chybu je třeba poplácat po ramenou, málo kdo to umí.

1 0
možnosti
Foto

R^ Zajímavé a signifikantní je, že mezi těmi pátrači po příčinách války, kterým se příčí vidět Rusko jako agresora vyhlazujícího civilní obyvatelstvo, se nenajde nikdo, kdo by vysvětlil ty obludné lži ruské propagandy. Možná si vtloukají do hlav, že zoufalé vedení Ruska je vnějšími okolnostmi nuceno obludně lhát ve smyslu svatých lží.

2 0
možnosti
Foto

Stále nechápu, jaké řešení tedy autor navrhuje. Musíme se s Putinem dohodnout? Jasně, on si už Putin sám vybere, jak velkou část Ukrajiny si vezme nebo Ukrajinu celou.

3 0
možnosti
JK

Auto neví kolik toho Putin vlastně chce, jak se nedaří, tak se cíle pořád mění, ale odkývá mu vše o co si vůdce řekne.;-)

2 0
možnosti
EH

Nad jiným názorem se musí přemýšlet a přemýšlení bolí.

Nejjednodušší je označit pisatele jako hlupáka bez vysvětlení. Ulevíte si a zároveň se vyhnete riziku napsání nějakého bludu.

Jenže pro hlupáka každý hloupý. :-)

3 0
možnosti
Foto

Pro hlupáka není každý hloupý. Stačí si přečíst reakce na nesmysly šířené panem Davidem. Mezi nimi najdete i rozmanité fašounské výkřiky.

3 1
možnosti
JV

A tenhle článek si přečteme ještě jednou a lépe od Trčálka. 3,2,1 ....

1 0
možnosti