Co má společného gaučová soldateska s Putinem?

Až na to, že je každý na jiné straně barikády, jejich myšlení je navlas stejné jako u Putina, s tím rozdílem, že Putin má moc svou vůli realizovat.  

Zásadní věcí je jejich militaristický zápal. Pokud někdo napíše, že by se přece jen mělo jednat o ukončení konfliktu, působí to na ně jako červený hadr na býka. Russ musí být zničen, zní kulometná palba z jejich počítačové zbrojnice. Již, již chystají převýchovné tábory a nucené práce pro nefachčenky, dezoláty a ruské trolly. "Vykopejme příkopy mezi normálními lidmi a ruskými kolaboranty" píše pan Barák, který sám sebe určitě řadí mezi lidi normální, už proto by domnělé kolaboranty do onoho příkopu rád hodil a zahrabal. Inspirací nechť je mu Akce T4, tajný program na vyvražďování postižených lidí v nacistickém Německu. To je u něho normální.

 

S militarismem je pak spojena hrubá nesnášenlivost i vulgarita v diskusích. U Putina je nesnášenlivost daná jeho postavením cara ochránce „Bolšoj Rusy", co se týče té vulgarity v diskusích, je zbytečné se ptát, co Putin, neboť Putin je vládce a s ním se nediskutuje. Stejně tak jako Putin jsou i gaučáci o své pravdě přesvědčeni s tím rozdílem, že oni nemají tu moc jako Vovka. Bohužel moc má naše vláda a provládní média, která do nás hustí den co den, hodinu co hodinu, své názory hodné jestřábů z Pentagonu. Dosud však mnohé z nás „kremlobotů" nepřesvědčila, že ta válka se týká nás, byli jsme do ní naší vládou vtaženi V tomto ohledu jsou zajímavé názory pana Druláka, samozřejmě podle majitelů pravdy řazeného do kolonky – ruských švábů.

 

Stejně tak nesnášenliví jako Putin jsou naši čačtí bojovníci k LGBT+, v nichž Putin vidí úpadek Západu, ti druzí hřích a... světe div se... úpadek Západu. V jednom byl našim horlivcům Putin užitečný, hodil vidle do jimi nenáviděného programu Green Deal, až čas ukáže zda pozdržení programu Zelené dohody, nebude pro naši planetu větší problémem, než celá válka na Ukrajině.

 

Nejenže u obou stran je nesnášenlivost styčným bodem jejich uvažování, ale tato vlastnost, vede u některých až k fanatizmu. V tomto případě se objevuje nový syndrom, jde o „záchvat od počítače řízené agrese", jehož příznaky jsou, rozmlácené klávesnice a krvavá stigmata na bříšcích prstů: při každém „útoku" musí postižený jedinec klávesnici několikrát vyměnit, jak ji svým vzteklým bušením prstů rozmlátí tak, jakoby ona sama byla tím rusským nepřítelem, zároveň se mu na bříškách prstů objevují stigmata. Tato stigmata se objevují samovolně, nejsou přímou příčinou mlácení do klávesnice, naopak ataku předcházejí. Podobný záchvat mívá i Putin, svou agresivitu však přetavuje do reálu, podle lékařů jeho záchvaty postupně přecházejí do Parkinsonovy choroby. Kam až dospějí nerealizované „záchvaty od počítače řízené agrese" při tomto syndromu, lze se jen dohadovat.

 

Od fanatismu vede jen krátká cesta ke svaté válce. Ano, jsme ve svaté válce za demokracii, svobodu a zachování západních hodnot, naproti tomu Putin je ve svaté válce proti Satanovi. Slovy Dmitrije Medvěděva: Rusko válčí proti „umírajícímu světu" s jeho „nemravnými zvyky" a jeho konečným cílem je zastavit "nejvyššího vládce pekla". Oproti ruské spáse světa jsou naši klávesoví bijci se svou profánní ideologií západu cinknutou trochou křesťanství jen slabý odvar. I tak, ať to jsou katolíci, pravoslavní nebo evangelíci, ba i naše moravsko - ukrajinská vláda, všichni o sobě tvrdí, že jsou křesťané.

 

Kam se, sakra, podělo náboženství lásky?

 

Pochopitelně společným bodem mezi Putinem a gaučovou soldateskou je i věkovitost a zdravotní stav. Mám pro jejich indispozice pochopení a nabízím řešení řešení: když jsem stejně jako kolega Tomáš Flaška psal, že mé zdraví již není to, co bývalo, proto nevím, co by si se mnou na frontě počali, bylo mi doporučeno, že bych mohl jít do první linie.

Takže vážení gaučoví bojovníci, ulevte státní kase na důchodech: nezůstávejte doma u počítačů, běžte bojovat do první linie!

https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=793837

https://echo24.cz/a/SRixF/zpravy-svet-medvedev-rusko-valka-satan

https://cs.wikipedia.org/wiki/Akce_T4

https://flaska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=793858

Autor: Jan Lněnička | sobota 5.11.2022 20:52 | karma článku: 31,18 | přečteno: 1022x
  • Další články autora

Jan Lněnička

Cesta jinam Miroslava Imricha

8.5.2024 v 14:35 | Karma: 16,40

Jan Lněnička

Bolševický nok

28.4.2024 v 16:49 | Karma: 33,93