Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

"už proto by domnělé kolaboranty do onoho příkopu rád hodil a zahrabal. Inspirací nechť je mu Akce T4, tajný program na vyvražďování postižených lidí v nacistickém Německu. To je u něho normální."

Toto jste napsal o panu Barákovi, který maximálně tak vyzývá k pohrdání podporovateli putina. Učebnicová prasácká taktika manipulace, lněničko. Jste podvodník.

0 0
možnosti
Foto

:-) už se věšej velebnosti! Kdo, no přece blogeři. A kdo nevěří, atˇtam běží. Vidět tam i sem tam tetu. Všichni tam visej. Na internetu:-P

1 0
možnosti
DS

Vyčkejte výsledků voleb v USA a dozvíte se V(ietnam)I(rák)A(fghanistan) scénář nastane už za půl roku nebo až za dva roky. Samozřejmě je možnost, že i někdy mezi tím.

2 4
možnosti
PJ

Jen takové krátké zhrnutí pro naše mírotvůrce, kteří chtějí aby někdo tvrdě jednal s Ruskem, potažmo s Putinem.

Putin připojil Doněck, Luhansk a Krym k Rusku, tedy žádná autonomie pro tyto oblasti nemůže být, podle Ruska už nejsou součástí Ukrajiny. Nikdy se jich dobrovolně nevzdá , protože plyn a suché doky na Krymu, jen Ukrajina by byla schopna zásobovat Evropu plynem cca 50 let. Takže by mě opravdu zajímalo, jak by podle vás ty mírové rozhovory vypadaly.

6 0
možnosti
Foto

Otazka nepatri zdejsim mirotvurcum. Politici a generalove by meli zhodnotit, zda je mozne aby UA vyhrala. Kolik ma vojaku a jak dlouho ji USA hodla podporovat. A co to vlastne znamena vizezstvi. Ziskat zpet Doneck? Nebo i Krym, jak tvrdi Zelensky? Nebo vlitnout do Kremlu?

Co je cil? A za jakou cenu? Kam pritlacit Putina a co je realne.

My to fakt nevymyslime. Ani kdybychom na to meli vzdelani, nemame v dosahu zadne informace a zkusenosti k hratkam a chovani velmoci, jen propagandu pro masy.

0 5
možnosti
ZK

Tlak na Kyjev, aby se k jednání s Rusy netočil zády, je čím dál více patrný, byť se kolem tohoto trendu chodí hodně po špičkách. Teď zazněl i ze Států a je pravda, že zatím skoro šeptem. Určitě proto, že Kyjev na takové rady, byť od svých spojenců, reaguje podobně, jako jejich statečný voják z Hadího ostrova na russkyj vojennyj karabl. Jejich odhodlání bojovat je snad ještě větší, než odhodlání zdejší klávesnicový pěchoty i když nic proti ní. I já vlastně patřím ke gaučovým bojovníkům jen s opačným postojem, ZAČNĚTE JEDNAT.

8 5
možnosti
Foto

Pripojuji se k ZACNETE JEDNAT. Kvuli budouxim mrtvym a trpicim v dusledku nedostatku infrasteuktury a zdravotni pece. Idealni by byly nasledne snahy o odzbrojeni a zchlazeni studene/horke valky vyxhodu a zapadu.

Hroceni a zbrojeni je cesta do pekel pro UA ale i pro zbytek sveta a ekologii (at jiz nicime zbranemi nebo ekologickymi tankery.

Volani po valce je neskutecne hloupe.

7 9
možnosti
Foto

Poznámka k diskusi: Už titulek je tak odpudivý, že se dá očekávat podobný obsah. Vymalovávat ve veřejném prostoru obrazy spoluobčanů, kteří by nejraději jiné spoluobčany věšeli, je přesně ta špinavá práce na rozdělování společnosti a současně podněcování nenávisti ke skupině obyvatel podle § 356. Zkuste to napsat o mně s důvěrou, že toho nebudete litovat. Pokud je to z Vaší strany pouze vyšinutě přepjatá nadsázka, měl byste si takové vejšplechty nechat pro nějaké primitivy, kteří jsou už bezpečně otupělí alkoholem v nějaké prudce jedové chýši.

9 2
možnosti
Foto

Koukám, že jste se našel. Aby vám z toho nepraskla žilka. No a teď mě můžete nahlásit jak je vaším dobrým zvykem.

2 7
možnosti
Foto

"Pokud někdo napíše, že by se přece jen mělo jednat o ukončení konfliktu, působí to na ně jako červený hadr na býka."

Zdroj: https://lnenicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=793959";

.

Pokud jste řekl A, měl byste přidat i B.

Tedy o čem chcete jednat za současného stavu.

O tom, že agesorovi připadne jedna z klíčových oblastí Ukrajiny?

To snad nemyslíte vážně.

5 0
možnosti
MM

Kdo a co je ta gaučová soldateska?

Znám mnoho těch, i v mé rodině, kteří pomáhají ukrajinským válečným uprchlíkům a to je také boj proti Putinovi

4 0
možnosti
Foto

V žádném z blogů věnovaných válce, se nezastávám Ruska, přesto místní poplašení majitelé pravdy usoudili, například jen proto, že jsem použil název "speciální operace", že jsem kolaborant. Má svatá prostoto!

11 9
možnosti
PV

P24a93v30e33l 27V64é54b92r

6. 11. 2022 10:41

Kdyby bylo jenom toho, tak si toho nikdo nevšimne.

2 0
možnosti
HH

By mě zajímalo, po jaké době té speciální operace nám tuzemští protivalecni potentati sdělí, jak si ten mír, představují... všichni o něm mluví a dsti síru na válečné štvače, že prilevaji benzín do ohně zasíláním zbraní a pomoci Ukrajině, ale ten mír zatím nikdo nevysvětlil...ani autor blogu na 12. pokus...

7 0
možnosti
Foto

Hlavně nám nevysvětlili, jak přinutit Kreml, aby jakoukoliv kompromisní dohodu dodržel. Např. ještě před anexí (krádeží) Krymu tam žádné problémy nebyly, Rusko mělo pronajatý sevastopolský přístav za příznivou cenu plynu.

Kromě toho, jakákoli dohoda musí obsahovat zaplacení reparací a odsouzení válečných zločinců. A to bych chtěl vidět. Ale pan autor nám to třeba příště prozradí. :-)

10 0
možnosti
  • Počet článků 390
  • Celková karma 28,31
  • Průměrná čtenost 1008x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik