Zachovej paniku, v modrém provedení.

Dostat po držce, není jenom negativní zkušenost. Bolí to. Palčivě, pálivě, potupně. Také však prokrví, prohřeje a hlavně probere.

Že ODS projede podzimní komunální volby, bylo čekané. Zapletla se s ďáblíky, ořezala na dřeň své názory a hlavně sliby, pustila klíčové resorty. Ustoupila příliš mnoho a to jí její příznivci, sympatizanti a voliči nemohou zapomenout. Nikoho nezajímají dílčí, pozitivní kroky, ve světle neřešení a zejména neprosazení klíčových skutečností: masové omezení byrokracie, důsledný boj proti korupci, spravedlivý sociální systém a sebevědomě pročeský postoj vůči Evropské unii. Místo toho vidíme neustálé vydírání premiéra stranou o pěti členech, z nichž téměř všichni jsou ministři, nebo kluzkými hady, kteří nikdy nechybí. Tedy ve vládě. Jakékoli. A ve vlastních řadách? Darmo hovořiti. Pletky se šmejdy, infantilní špiónství a klukovské hašteření nikdo nedokázal vyhodnotit ve výhledu za smrtící. To jsou věci, které normálního člověka vytáčí. Jste našimi zaměstnanci, správci našich peněz, ovlivňujete podmínky našich  životů, tak makejte. Dobře jste za to zaplaceni.

Neděláte-li to, nedostanete podporu. Nutno říci, že takový vzorec chování používá spíše vzdělaný, tedy pravicový volič. Smutným důsledkem takového počínání, které tento inteligent už nedomyslí, je fakt, že nevolením, volí socialisty. Tedy ještě větší zlo. To je přece na palici.

 

Popel sypaný na máslem namazanou hlavu modrým ptákům stěží pomůže. Ba ani vzývaný průvan ve vedení nespasí. Namočení jsou všichni, kdo se na tom podíleli, tak ať se chytí za nos. Navíc nikdo nový, lepší, na obzoru nekyne. Buď bude hmatatelná změna, nebo za dva roky nebude nic. Není to dostatečně jasné dámy a pánové?

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Linhart | středa 10.12.2008 10:39 | karma článku: 13,45 | přečteno: 813x
  • Další články autora

Jan Linhart

Lávka.

4.12.2017 v 13:11 | Karma: 28,02

Jan Linhart

Blbákov, to je naše domovina.

25.4.2017 v 9:20 | Karma: 26,35

Jan Linhart

Vítejte v Novém Husákově.

11.1.2017 v 10:28 | Karma: 20,32