Nečas na mušce nejen vlastní strany. Až z toho blbne!

Dnes se vyrojila spoustu článku na adresu premiéra Nečase- nedá se nereagovat. I mne poslední dobou dotyčný svým jednám štve, přestože mu rozumím,. Nečas je pod ohromným tlakem vlastní strany, kde je spousta kmotrů. Je na mušce čím dál víc a už z těch "tlaků" ze všech stran blbne. Proč z té strany neodejde je na zamyšlení. Nevolila jsem ODS, ale Nečasovi držím palce dál...

zdroj:Google

Abych se neopakovala, dovolím si přepublikovat článek:

"Před jednadvaceti lety jsme se svobodně nadechli. Svoboda slova, soukromé podnikaní, otevřené dveře do světa. Jak v Jiříkově vidění...

Nastala léta voleb menšího zla a naděje ve vítězství těch, kteří slibovali lepší a ještě lepší budoucnost. Užívali si ji nejvíce jedinci s absencí jakýchkoliv morálních hodnot.

V posledních letech se vzedmula silná vlna nespokojenosti a poslední slovo řekli občané volebními lístky. Divadýlko skončilo! Nastává změna!

Koalice ODS, TOP 09 a VV v čele s Petrem Nečasem dává naději. Ale ouha! Propletenec lidí napojených na kmotry spouští nátlak na jednotlivé strany, nejvíce na politické nováčky. A ti zjišťují, že to, co upřímně slibovali, nemohou splnit. Staří političtí matadoři si mnou ruce.

Nastupuje zklamání. Opět nám lhali a opět se nechali koupit! Zrádci! Fuj!

Koho zajímá, že John a Bárta jsou mezi letitými straníky nováčky bez jakýchkoliv zkušeností? Nemají „máslo na hlavě“ a tak si mohli dovolit, za dobu co jsou ve vládě, otevřít víc jak sedmdesát kauz. Vymetají jednoho gauner za druhým z jejich doposud neotřesitelných funkcí. Justice, policie, obrana – tyto „státy ve státě“ - zažívají zemětřesení.

A nastává hon na čarodějnice. Kdo pořádá mediální štvanice, manipuluje voliči se snahou na novátory cokoli najít? Kdo stojí za snahou odstranit Petra Nečase, Jiřího Pospíšila, ministry Johna, Bártu?

Odpověď je nabíledni. Kmotři s kapsami naditými nakradenými penězi, kterým jde o krk. Spoléhají na to, že za peníze se dá koupit všechno. Politici, media i občan. A nedosáhnou nakonec svého?"

 

Osobně k tomu nemám dál co dodat. Snad jen to: Kmotři jsou ve všech stranách. V některých méně.

 

 

 

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Libuše Čiháková | čtvrtek 20.1.2011 11:31 | karma článku: 25,85 | přečteno: 1358x