Místo do basy klidně zpět do politiky

"Chomutovská primátorka Ivana Řápková je mezi absolventy, kterým chce plzeňská právnická fakulta odebrat titul. Na seznamu jsou desítky další jmen, zjistila MF DNES. Mezi těmi, kterým hrozí, že přijdou o magisterský titul, jsou i bývalí vysocí státní úředníci..." iDNES

Se zadostiučiněním by se dalo konstatovat - konečně dobrá zpráva. Rychlokvašení podvodníci zmizí z veřejného života, lidem z očí a spravedlnosti bude učiněno zadost .

Omyl! Opak je pravdou!

Dotyčným gaunerům bude po odebrání titulu dána možnost studia na plzeňské fakultě dokončit, protože „byli v dobré víře, že mají studia ukončená...“

K nepochopení!

Jen totální idiot by mohl nabýt přesvědčení, že za pár měsíců absolvoval a řádně dokončil studia, trvající ostatním několik let.

A tak darebáci, kteří pomocí podvodně získaných titulů, nutných pro výkon vysokých politických funkcí, léta ovládájící naši politiku, ničící životy tisícům nevinných lidí, půjdou místo do basy v klidu dál studovat a potom, čistí jako lilie, můžou dál působit kdekoliv.

Nabízí se otázka jak na toto donekonečna se opakující téma „aby se vlk nažral a koza zůstala celá“ zareagují občané.

Pokud se proti takovému plivání do tváří „sametově“ postaví a bude spravedlnosti učiněno zadost, není co řešit.

Ale co když se tak nestane? Budeme pokorně čekat, zda se nevyplní předpověď že „sametovou“ to začalo a „krvavou“ to skonči?

To si snad nikdo nemůže přát.

 

 

 

 

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Libuše Čiháková | čtvrtek 15.4.2010 10:00 | karma článku: 23,03 | přečteno: 1366x