Stydím se za občankáře.cz

„Je možné, aby v ČR bylo hlavním náboženstvím islám?“ Takto doporučuje oblbovat žáky škol sdružení „Občankáři.cz. To snad ani není pravda. Kéž by nebyla ale nejspíš je.

Na tuto otázku, kterou sdružení doporučuje učitelům klást žákům, jsem narazil při čtení článku kolegy S Dupače Proislámská a proevropská indoktrinace ve školách pokračuje“. A tak jsem si ji ověřil přímo na stránkách:  http://www.obcankari.cz/edukacni-material-ceska-spolecnost-uprchlicka-krize . A je tam. A nejen ona, ale další obdobné otázky, které musí normálnímu člověku chtíc nechtíc nadzdvihnout mandle.

A tak se ptám: budou muset naše děti vydržet ve školách takovou to manipulaci, aby místo oprávněné kritiky islamizace toto pochybné náboženství naopak obdivovaly? Jestliže by se něco takového mělo dostat do našich škol, je to absolutní nehoráznost n-tého stupně. Proto vyzývám rodiče dětí, aby tvrdě kontrolovali to, co se jejich děti ve škole učí o problematice muslimských uprchlíků. A kdyby to tam jen trochu převyšovalo přípustnou normu, aby si na dotyčného učitele tvrdě došlápli a třeba to i medializovali. Proti takovým to věcem se zkrátka bojovat musí!

Nepřipusťme, aby naše děti musely být nekritičtí k pochybným nábožensko-politickým ideologiím.

Související články:

Učit o islámu? Opatrně a hlavně seriozně!

Odmítám dětem plést hlavy konkrétním politickým názorem. A zvlášť na uprchlíky

Multikultipropagandu? Ne! Děkuji.

Školy prý musí bojovat s xenofobií (anekdota)

Rubrika: NE islamizaci Evropy

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Libor Čermák | sobota 12.12.2015 8:24 | karma článku: 39,49 | přečteno: 2031x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,57

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88