Pánové umělci, navážet se do prezidenta, stojí vám to za to?

Možná jste i vy zaregistrovali, že nějaký umělec se tu a tam začal tzv. navážet do pana prezidenta Zemana. Nechci jmenovat, ale takoví se skutečně občas vyskytují.

Co se týká mého pohledu na politiku našeho současného prezidenta Miloše Zemana, já osobně vnímám jeho práci prezidenta především jako takovou politiku, která se tu naši po staletí budovanou evropskou kulturu snaží bránit před nájezdem kultury cizí, s naší a s evropskými hodnotami neslučitelné. To je podle mne hlavní přínos politiky Miloše Zemana, a takto by na něj měla jednou hledět i v budoucnosti i historie.

Jenomže já se ptám, co najednou vede nejrůznější nejmenované umělce, že se do pana prezidenta začnou nejrůznějším způsobem navážet? To snad jako chtějí, aby nás ta cizácká kultura z jihovýchodu převálcovala? Asi ano. Jinak by se takto nechovali.

Proto vyzývám všechny takovéto lidi: „Přestaňte se vyjadřovat tak, jako by to vypadalo, že chcete nahrávat těm neomarxistickým multikulturistům, kterým se naše evropská kultura nelíbí tak moc, že by ji chtěli nahradit nějakou pochybnou cizáckou. Nezapomeňte, že za prezidentem republiky Milošem Zemanem stojí podstatně víc obyvatel České republiky, než za těmi neomarxistickými multikulturisty. Takže pokud nechcete v očích veřejnosti klesnout, tak se k takovýmto citlivým věcem vyjadřujte buď vůbec a nebo nějak jinak. Být na straně multikár vám za to jistě nestojí.“

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Libor Čermák | pondělí 9.5.2016 19:03 | karma článku: 42,41 | přečteno: 2398x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,57

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88