Odmítám dětem plést hlavy konkrétním politickým názorem. A zvlášť na uprchlíky

V poslední době se hodně mluví o tom, jak zmanipulovat děti ke „správnému“ politickému názoru, například na takové muslimské uprchlíky. Sorry, ale já, jako pedagog takovéto manipulování odmítám.  

Nemusíme chodit daleko. Již před časem jsem se už vyjádřil v článku „Multikultipropagandu? Ne! Děkuji.“ na aféru, kterou nedávno rozbouřil pořad ČT „Planeta YO“. K tomu jsem se v článku http://www.bezpolitickekorektnosti.cz/?p=59550 dozvěděl, že ty „správné“ pravdy o tzv. „uprchlících“ se mají učit děti v hodinách občanské výchovy v páté, osmé a deváté třídě. A do třetice, jak jsem zjistil v článku na skautské křižovatce (viz „Uprchlíci v Evropě. Výzva skautským vedoucím“. ), tak o podobných věcech mají na oddílových schůzkách a akcích mluvit s dětmi i skautští vedoucí. Přičemž je jim dáván příklad zahraničních skautů, kteří se zapojují do pomoci těmto uprchlíkům.

Já osobně nemám za zlé, když chce někdo někomu pomoci. Ale nesmíme zapomínat, že v dnešní době už není podpora těmto uprchlíkům nic jiného, než konkrétní politický názor založený na islamofilním multikulturismu, který se snaží k nám do Evropy natlačit tuto xenofobiní nábožensko politickou ideologii. 

A tak děkuji za tyto rady. Ale já osobně již osmnáctý rok vedu turistický oddíl a další volnočasové aktivity. Ale, abych svým svěřencům vnucoval ať už svůj nebo takový politický názor, který mi někdo nařídí, to bych si v životě nedovolil.

Související články:

Multikultipropagandu? Ne! Děkuji.

Školy prý musí bojovat s xenofobií (anekdota)

Je potřeba na střední školy speciální program o islámu?

Rubrika: NE islamizaci Evropy

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Libor Čermák | pondělí 28.9.2015 16:20 | karma článku: 40,08 | přečteno: 1810x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,54

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88