Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karma, jste frajer, pane učiteli! 

Doufám však, že tím, že hodně rodičů dětí je stejného názoru, jako vy, snad to nějak neodskáčete!

1 0
možnosti
Foto

Problémem nejsou imigranti, ale problémem je strach lidí z lidí všeobecně a tak se raději svěří do rukou tyranie,  ať už se nazývá komunistická, fašistická či demokratická.  Všechny tyto tyranie mají jedno společné. Jednotlivec nebo skupina lidí ovládá a řídí zbytek společnosti. 

Věřím, že pokud by lidé byli stoprocentně imunní vůči víře v autoritu a nekritickému dodržování zákona, byl by svět nesrovnatelně spravedlivějším místem. Množství životů a lidského utrpení, které má na svědomí bezmezná víra v autoritu, je ve srovnání s utrpením způsobeným jednotlivými vrahy a zloději gigantické.

0 0
možnosti
PB

...... a to děláte dobře, pedagogu ! R^

1 0
možnosti
TH

Ono by stačilo, kdybyste dítkům ukázal, jak se chová islám ve své pravé podobě....a kolik toho má na svědomí :)

2 0
možnosti
PK

P32a38v77e17l 14K47i96l85i62k

28. 9. 2015 17:14

R^Jednoznačně s Vámi souhlasím. Neuvažoval jste o tom, spojit se s Naštvanejma matkama, IVCRN nebo třeba http://www.stop-multikulti.cz/, či jinýma organizacema a založit hnutí rodičů na ochranu dětí? Nebo už něco takového existuje?

Jestli to totiž takle půjde dál, tak dopadneme jako třeba ve Švédsku, kde se děti původních obyvatel učí klanět přistěhovalcům a jsou multikulturně a gendrově devastovány. Děti přistěhovalců jsou naopak vedeni k tomu že jsou nadřazení těm hloupejm méněcennejm Švédům.

3 0
možnosti
OP

Podstatné však je, že jejich rodiče byli a jsou pasivní a zbabělí osvětlit svým milovaným dětem, co je lež

3 0
možnosti
JM

Svatá pravda. A to není vše, na těchto stránkách: http://www.obcankari.cz/  najdete také dobrou demagogii.

1 0
možnosti
OP

Vychovatelé to mají v dnešní době přece jen trochu snazší, než za totáče. Mohou dětem jednoduše říci, že ty kecy v televizi nejsou pravda, že pomáhat se má slabým, ale že ekonomičtí migranti nejsou ti slabí, ale ti chamtiví, aniž si cokoliv hodlají zasloužit

0 0
možnosti
VS

To máte pravdu, akorát že riskujete, že na vás vlítne "osvícený" rodič nebo ČŠI. Ale to už je riziko povolání. My, kantoři před důchodem, to máme v tomto ohledu přece jen lehčí.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2384
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1899x
Věnuji se mnoho aktivitám. Vedu dětské kroužky, (např. turistický oddíl, deskové hry a hlavolamy, modelář, apod). Mnoho let se také zabývám různými záhadami a vesmírem. Také mne zajímá historie, zajímavá místa, turistika, tvorba křížovek do časopisů a mnoho dalšího. Nechci se také smířit s tím, že by pozemský život měl být ve vesmíru něčím ojedinělým.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Co právě poslouchám