Kdo je větší snílek? Dominik Feri anebo já? Určitě já!

Nedávno jsme se dozvěděli, že jakýsi server Politico zařadil topkařského poslance mezi tzv. snílky, které je prý záhodno sledovat. Proto bych se s ním chtěl tímto způsobem utkat a ukázat Česku, že jsem daleko větší snílek než on.

(viz https://zpravy.idnes.cz/dominik-feri-nejmladsi-poslanec-snemovna-serve-politico-pk8-/domaci.aspx?c=A181204_064257_domaci_lesa)

Kdosi z výše uvedeného severu přišel s hypotézou, že je to právě Dominik Feri, kdo prý může dokonce změnit tvář České republiky. Jenže já se ptám jestli je to právě politik z TOP 09, který by měl měnit tvář ČR. Osobně mám naopak ten pocit, že je to právě TOP 09 (se sesterskou stranou STAN), co je v současné době tím nejhorším, co v politice vůbec může naši zemi potkat.

Přáli byste si například, aby byl do naší kultury postupně vpašováván tzv, multikulturalismus? Tato politická ideologie, ne že je jen mantrou tzv. pražské kavárny, ale dle jeho zjevu soudím, že i ideologií zmíněného politika Feriho. Kdyby on touto ideologií opovrhoval tak jako nejen já, ale jako většina našeho národa, určitě by bylo jeho vzezření alespoň trochu jiné, než jaké je teď. Mým snem je naopak to, aby tyto neskutečné ideologie (multikulturalismus, genderismus, neomarxismus a politická korektnost) sem buď vůbec nebyly jakýmkoliv způsobem indoktrinovány. Například tak, jak se to naneštěstí stalo v bývalé (jak rád říkám) západní Evropě. A nebo, aby mne někdo nechtěl obviňovat z potlačování jiných politických názorů, tak aby se tyto ideologie přinejmenším krčily jen pěkně někde v koutku. A třeba přitom byly bohatou studnicí se zdrojem pro kritiku blogerů.

Přáli byste si také například, aby opět, až přijde hospodářská krize, kdy je pro její oběti těžké najít nějakou novou práci, bylo s nezaměstnanými zacházeno tak, jako se to dělo v době vlády (2010-13), kde měla TOP 09 své ministry a též ministra práce a sociálních věcí J. Drábka? Jen připomenu, že šlo o nucené práce pro nezaměstnané, které nejen že z lidí dělaly nevolníky, ale navíc jim komplikovaly hledání nového zaměstnání. Opět další chuťovka z dílny TOP 09, o kterou bych strašně nerad opět stál. A pokud se někdo v tak mladém věku, jako Dominik Feri, dokáže stát členem TOP 09, tak asi mu takováto politika nebude úplně cizí! Tedy "pěkný" to sen o naší budoucnosti.

Zkrátka a dobře, mým snem není ani indoktrinace multikulturalismu, genderismu či politické korektnosti, kterou se často zaštiťují tzv. pražskokavárenské politické strany. Ale naopak bych si přál, aby si člověk mohl udělat na tyto věci svůj vlastní názor bez obav, že ho někdo na základě jakéhosi udávání zablokuje na FB. Jak jste možná z této předešlé věty poznali, mým snem je hlavně právo na vlastní názor, a s ním tedy i právo na skutečnou svobodu a demokracii.

A mým snem je hlavně budování sebevědomého národa, kde se lidem bude dobře a důstojně žít, a to bez ohledu na to, zda jsou z vyšších, středních nebo nižších vrstev. A také bez obav, že opět nějaký politik ze shora, jako to rádi dělali ti z TOP 09, přikáže, že je třeba, aby se s těmi, co zrovna aktuálně nejsou tzv, "nadlidé", opět zacházelo jen jako s hadrem.

Proto se domnívám, že moje vize do budoucna ČR je na daleko větším levelu, než vize TOP 09 a s ní i vize jistého Dominika Feriho.

Související články:

Děkuji, ale piráta Bartoše za premiéra NE!

Současní rádoby cenzoři jsou horší než ti komunističtí

Jestlipak by Sorosovci dokázali demonstrovat i za svobodné myšlenky jiných než jen svých?

Mojí největší demokratickou hodnotou je právo na svůj názor

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Libor Čermák | neděle 9.12.2018 6:05 | karma článku: 33,82 | přečteno: 729x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,57

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88