Láska je láska

Tak se nám prý oženil náš bývalý ministerský předseda. Svatba to byla určitě krásná, škoda, že jsem o tomto termínu nevěděla dříve, určitě bych tam vyrazila, fotit takové akce se mi nepoštěstí každý den. Počítám, že by svatebčané měli námitky, ale já nejsem novinářka ani profesionální fotografka, jenom zástupce zvědavé veřejnosti a svatba je ze svého principu věc veřejná. To jenom milenecký vztah může být neveřejný, ale obvykle takovým nezůstává dlouho.

SvatbaLenka Pokorná

Novomanželka dosáhla konečně toho, o co tak dlouho usilovala. Ovšem novomanžel již nebyl ten, kdo byl předmětem touhy jejího srdce. Neboť situace se zásadně změnila a muž jejího srdce nemá již to postavení, které i jí jako milence zajišťovalo značně vysoké příjmy, ale jako manželku jí teď musí živit, protože tak honorované zaměstnání, jaké měla několik posledních let, bude shánět jen obtížně. Novomanžel musí ještě živit svou bývalou ženu a dvě nezletilé děti, takže zdroje se budou rychle rozplývat.

Nicméně věřím, že nezištná a upřímná láska vytrvá a za třicet let se budou výše jmenovaní novomanželé vozit na kolotoči jako ten starší pár, který jsem vyfotografovala v Avignonu.

 

Z avignonského papežského hradu jsou i moderní umělecká díla a na náměstí před hradem se konala svatba s veselým chlapečkem. Zato erotické sochy jsou z neapolského archeologického muzea a ukazují, že některé věci před více než dvěma tisíci lety lidé nebrali až tak vážně. Takový olejový kahánek, kde plamen vychází z nadměrného mužství...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Lenka Pokorná | úterý 1.10.2013 20:42 | karma článku: 9,74 | přečteno: 535x
  • Další články autora

Lenka Pokorná

Separatismus

20.11.2017 v 15:15 | Karma: 12,63

Lenka Pokorná

Cikánský baron

13.8.2017 v 15:50 | Karma: 17,59

Lenka Pokorná

Neuznané státy

2.7.2017 v 17:59 | Karma: 14,61