Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Oškubaní samci a samičky s holou…

Tak se nám zas vrátily. Báby po čtyřicítce od moří. Díky vypékání na slunci vypadají jako přesušené mumie.

Někdo jim nakukal, že to je zdravé a IN, tak vypadají, jak vypadají. Hrůza! Dospělé děti se jim odstěhovaly, manžel utekl (nebo raději umřel) a ony rozvedené (a volné) potřebují nějakou další chodící peněženku. Schválně se mrkněte na Seznamku, Štěstí, Známost, Lidé apod. Sedí tam ve svých seznamovacích chlívcích a čekají na nějakého zajištěného a štědrého mecenáše, který jim opět ukáže, že existuje Láska, Princ, Štěstí a „Opět se chci smát“…

My, oškubaní samci okolo padesátky, se jakž takž vzpamatováváme ze svých životních nezdarů. Nějaká pera nám snad ještě časem postupně dorostou, ale už si dáváme velký pozor, abychom podruhé (či potřetí) již zcela oškubáni nebyli. Máme navíc obrovskou výhodu: hormony a testosteron už nejsou to, co bejvávaly za mlada. To znamená, že občas se sice náš „spodní“ mozek k nějaké teoretické akci hodlá ztopořit, ale už ho jakž takž umíme ukočírovat.

- Tak, kamaráde, do týhle almary nevrazím ani zlámanej groš! Vzpamatuj se a radši opět zalez!

Nějaké peníze sice máme, ale už dávno víme, že je příjemnější a prozíravější je investovat do chlapských zábav. A že jich je: pivo, víno, doutníky, tabák do dýmky, slušné auto, rybaření, kvalitní kolo, špičkový foťák, akční filmy na DVD… Živou protivnou mumii už sponzorovat nehodlám. I kdyby uměla vařit, měla ji (i pro mě) a voněla. Jenže aby mi navíc rovněž počítala vypitá piva a ječela protivnou bubílkovskou fistulí, že mám okamžitě dopít a vyprovodit ji k televiznímu seriálu Šťastná pouta, nebo jak se ty šílený hovadiny nazývají, to už opravdu ne! 

Na druhou stranu rozvedené čtyřicítky neustále žijí v mylném domnění, že jsou přitažlivé a VŠICHNI chlapi touží po jejich neodolatelném pelu. Navíc se ze zcela nepochopitelných důvodů rozhodly, že doženou vše, co jim uteklo v první polovině života… S podobnými názory se setkávám velice často. I má dobrá kamarádka zcela nedávno bez ostychu prohlásila, že teď už si konečně vybere! Jenže má čtyřicítku na krku, zadek jako slonice, nohy též, kozy jí už dávno opustily a ztratily se do nenávratna… Přitom to je relativně chytrá holka a předpokládal bych, že se dívá na svět reálně.

 

Většina inzerentek, které hledají ŠTĚSTÍ, navíc chce mladšího. Je to trend a móda, pocit neomezených možností „proti času“ a relativního omládnutí. Z tohoto důvodu většinou inzerují, že jsou mladší než je skutečnost. Pokud si uberou rok – dva, budiž. Je to hra. Uvádět Je mi 39 je přitažlivější než napsat Bylo mi 44. Jenže některé nenasytné báby si uberou rovnou deset let a pak nevíte, zde sedíte s hříčkou přírody, nebo s nehoráznou blbkou.

- A proč jsi uvedla, že ti je 42, když ti bude 53?

- Protože když uvedu skutečný věk, přihlásí se pouze sedmdesátníci a ty já nechci.

Kde však vzala bába jistotu, že ji chce nějaký vrstevník?

Zmalované škatule tedy líčí své poslední vypelichané přednosti a čekají, že nějaký zazobaný mladík se zamiluje. Osobně si však myslím, že každému z nás stačí jedna vlastní matka. Druhou matku už mít nemusím. Kupodivu mám se svými vrstevníky podobné názory. Chceme ještě vůbec nějakou bábu? Když vidíme ty partnerské hrůzy a horory okolo, tak snad ani ne. A pokud si pořídím mladší a hezkou, bude to na obchodní bázi (viz naše ctěné staré mužské „celebrity“ a jejich mladší „zamilované“ téměř dcery či vnučky s jejich čerstvě narozenými potomky, kteří si budou pamatovat tatínka akorát z fotek nebo v rakvi).

 

A tak se přimlouvám: vy „starší holky“ po čtyřicítce, občas se podívejte samy na sebe do zrcadla a na výši svého konta. Pokud na to máte finančně, mladého hřebce si možná zaplatíte. Ale nechtějte po nás, už docela vystřízlivěných padesátnících, abychom kolem vás tančili vášnivé tance, klepali peněženkou a lhali, jak jste krásné, přitažlivé a neodolatelné… Opravdu to už není pravda, i když se vše na plnou hubu jaksi neříká.

A vám, moji vrstevníci, kteří stále ještě váháte, zda se dát od nějaké rozvedené a tím pádem „omlazené a znovuzrozené“ báby definitivně oškubat, nebo mávnout rukou a konečně si užít po svém, radím: Užijte si po svém! A i když jsme nikdy nebyli teplí a homouši, kluci si stejně mezi sebou rozumějí nejlíp. Já snad opravdu proti ženským nic nemám! Ale k sobě do života si už raději pustím čerta, než současnou emancipovanou bábu – údajně na vrcholu krásy, sil a ženskosti. Ať si raději „užije“ zas někdo další…

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Milan Lajdar | neděle 24.8.2008 8:54 | karma článku: 33,91 | přečteno: 2571x
  • Další články autora

Milan Lajdar

Předvánoční předsevzetí

Občas podlehnu tlaku okolí, situace či nabídky a udělám něco, co ve skutečnosti ani učinit nechci. Proto jsem vše sepsal, abych předvánočnímu času podléhal jen minimálně nebo vůbec.

13.11.2018 v 15:13 | Karma: 8,52 | Přečteno: 321x | Diskuse| Společnost

Milan Lajdar

Nic není v Čechách zbytečnějšího než senát

Tolik humbuku a povyku pro nic. Senát byl hloupost ještě dřív než vůbec vznikl. Sice slyším trapné úvahy o horní a dolní komoře, ale nejsme Amerika, ani antický Řím.

14.10.2018 v 16:09 | Karma: 47,08 | Přečteno: 7483x | Diskuse| Politika

Milan Lajdar

Blboun evropský (česká varianta) – 3. část

Jak je v Čechách pravidlem, leccos je úmyslně nohama vzhůru, takže domácí poddruh – blboun sociální není v pravém slova smyslu hloupý, neschopný a ohrožující druh, ale je naopak rozbujelý, parazitický a nepokrytě vyčůraný.

6.8.2018 v 6:15 | Karma: 23,59 | Přečteno: 615x | Diskuse| Občanské aktivity

Milan Lajdar

Blboun evropský (česká varianta) – 2. část

V první části jsme zmapovali několik typických poddruhů blbouna evropského, který se rozšířil zejména po sjednocení Evropy a zrušení hranic. Využil nové reality a zatím úspěšně prosperuje zejména v Bruselu a okolních státech.

1.8.2018 v 13:08 | Karma: 29,50 | Přečteno: 636x | Diskuse| Občanské aktivity

Milan Lajdar

Blboun evropský – 1. část

Sice původní druh, který však léty ztratil veškeré obranné instinkty. Vyskytuje se po celé Evropě, kde jsou jeho typické poddruhy: například blboun bruselský, blboun španělský, blboun německý (přezdívaný Merkelová) apod.

30.7.2018 v 10:15 | Karma: 36,99 | Přečteno: 1420x | Diskuse| Občanské aktivity
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Mají rakovinu, metastázy a nic nezabírá. Léčba je, ale pacienty by stála miliony

22. května 2024

Premium Muži s metastazující rakovinou prostaty, na kterou už nezabírá jiná léčba, se upínají k poslední...

Zvedneme minimální mzdu o tisíce, drtí predikce Zaorálek

22. května 2024

Sociální demokracie, kdysi nejsilnější strana, vypadla ze Sněmovny a teď se snaží proniknout...

Proč se malým Němcům nedaří v matematice. Ve školství nefunguje integrace

22. května 2024

Premium Vypadá to, jako by němečtí žáci najednou ztratili schopnost počítat. Podle nové studie německé...

Vyhrajte vstupenky na finále MS v hokeji. Máte jedinečnou šanci s iDNES Premium

22. května 2024

Je tady ještě jedna šance, jak získat vstupenky na finále hokejového mistrovství světa! Dvě místa v...

  • Počet článků 235
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1513x
Lehce zapšklý optimista...

Seznam rubrik