Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

krovka

7. 11. 2008 14:42
Z obou stran

Máte pravdu. Od kamarádů slýchám podobné zkazky o ženách (nejen) na seznamkách.Jen napříč věkem. A nejen z vlastní zkušenosti můžu potvrdit, že kdyby se v tomhle článku změnil rod a místo peníze se dal sex - je to o chlapech. Včetně lhaní o skutečném věku, stavu. Můžeme tedy generalizovat. (?)

0 0
možnosti
ZK

SID09

27. 8. 2008 12:26
Z jedné strany

No, z jedné strany máte do značné míry pravdu.

Z druhé strany ale existují i  jiné ženské, které mají rozum i cit - nevím kolik jich je, ale asi určitě budou zadaný - protože který vůl by takový poklad přepustil někomu jinému, že ?  

No a v neposlední řadě jsou i ženský, který  chodí makat do práce, po práci lítají od dětí k plotně, šicímu stroji, pračceš, žehličce ....... a jejich manžel sedí někde celý den v hospodě.

Takže máte i nemáte pravdu. V každém případě vypravit se záměrně na lov vhodné šťabajzny neskýtá velkou naději na úspěch. Tu musíte asi nejspíš najít někde kolem sebe - v práci, koníčku...... Na seznamky moc nevěřím - jsou plné lží, stejně jako noviny, TV, filmy......

0 0
možnosti
L

lvladimir

27. 8. 2008 10:38
reakce

Velice pěkně napsaný článek.Po dvanáctiletém manželství, které mě stálo docela dost sil a v neposlední řadě i financí se opravdu nehodlám pouštět do nového dobrodružství.Rád to přenechám jiným.Nezříkám se dalšího vztahu, ale pouze na přátelské úrovni.A to ještě hledět na to, zda dotyčná bydlí ve svém, má práci atd...Milé dámy svoje peníze si někteří z nás dokáží utratit sami, tak se s tím smiřte.Jinak nic proti Vám. 

0 0
možnosti
MS

kerim003

27. 8. 2008 7:15
diky za clanek

moc hezky napsane a jak vidno i pravdivne vzhledem k mnozstvi reakci dam zde. Narozdil od nekterych si nemyslim ze by autor zahorkl ale proste jen naprosto presne popsal stav dnesni spolecnosti. Mluvim z vlastni zkusenosti na nedostatek zen si nestezuji ale po nekolika letech soudnich pri s mou byvalou se drzim hesla meho dobreho kamarada ze "kazda slecna/pani kterou si pozvu domu musi stihnou posledni metro, tramvaj ci autobus". Zda se vam to divne, neslusne, atd. Ano mozna to tak je ale verte mi ze to funguje a ja si ziju opravdu spokojene. A ze vam by se to nelibilo - dobre taky Vas nezvu. pro autora vas clanek jsem objevil na k213.cz

0 0
možnosti
KH

Tobinka

26. 8. 2008 22:49
bolí to, že

Opustila vás a ono to bolí, že... To je v pořádku, s tím se vyrovnáte. Myslím, že každý toleruje i ty smutné jedovaté řečičky. Rozchody takové jsou, zvláště ve vyšším věku. Nejste v tom sám, jen nezahořkněte na zbytek života, co vám zbývá.:-) To bude dobrý.

0 0
možnosti
VS

vladkaSpidlova

24. 8. 2008 21:27
pane boze

drahy autore, Vam zajiste patri kralovstvi nebeske...nebot blahoslaveni chudi duchem...atd. A nebo lepe...pokud se citite zanedbavan pritulnymi kraskami, kupte si nafukovaci pannu, pokud ji neprokousnete a neodleti vam oknem, bude vam verna na veky vekuv a predstavte si...nebude po vas ani nic chtit...Ovsem zkontrolujte si jeji vek...co kdyby byla po zaruce, to byste asi nerozdejchal.Hezkou dobrou frustrovanou noc-))))))

0 0
možnosti
J

jarnoz

1. 9. 2008 21:30
Re: pane boze

Vážená paní (slečno), se zájmem jsem si přečetl tento článek a nezbývá mi, než s autorem bez výhrad souhlasit. Naproti tomu Vaše odpověď je typickým výkřikem zanedbávané lidské samice. :-©Proč asi? :-© Zřejmě jste nepochopila autorovu (a mojí a i mnoha tisíc jiných mužů) filosofii spočívající v jednoduchém názoru, že NÁM MŮŽOU VŠECHNY KRÁVY POLÍBIT PRDEL! Bez žen lze totiž žít velmi dobře a užívat si života lze lépe v partě kamarádů při chlapských zábavách než v posteli s nějakou blbou nánou (a blbé nány jsou všechny ženské!), která kromě svého přirození už nemůže mužům nic kloudného nabídnout (nepočítaje ovšem její neustálé problémy se vším na tomto světě)!Rv

0 0
možnosti
JU

u_jitka

24. 8. 2008 20:16
Jestlipak třeba problém nebude v tom,

že autor se pohybuje pouze v kalných vodách seznamek, kde se tento druh žen opravdu vyskytuje a ty ostaní, které žijí trochu jinak -  jako třeba že mají své koníčky, svou práci a své kamarády (a proto nepotřebují hledat tímto způsobem) prostě nemá šanci potkat.

0 0
možnosti
I

ignorantka

24. 8. 2008 17:02
chlape, co se Vam stalo,

ze jste tak zahorkl?! skoda, ze jste ten blog napsal s horkosti a ne s nadsazkou a humorem. mohli jsme se hodne zasmat a pobavit.-je mnoho lidi stredniho veku, kteri se chovaji a vypadaji jako slizci uchylove, a je take hodne tech, co na nich vek nepoznate a jsou to krasni a zajimavi lide. takove zeny, co popisujete bych nebrala ani za milion. co kdybyste si nasel zralou, peknou, stihlou, zajimavou a sobestacnou. nejdriv ale utrete nos a dejte se do kupy, at nevypadate jak usmudlany homeless.;-( skoda, ze jste tak daleko, ze vam osobne nemuzu ukazat, jak strasne se mylite.:-P

0 0
možnosti
V

Vikina

24. 8. 2008 17:24
Re: chlape, co se Vam stalo,

Iggy, holka zlatá, co Ty tady?

Jinak, on to Milan napsal asi hodně natvrdo, ale na druhé straně prostě tak, jak to je. K Tvé pozitivní výzvě odpovím slovy své postarší známé: "jó, oni asi takoví jsou, ale dávno rozebraní a přísně střežení", případně jiné "kde vzít a nekrást". Ale jinak dobrý, že bych se přece jen zastavil v tom Texasu? Nos už mám dávno utřený a v kupě taky jsem. V

0 0
možnosti
V

Vikina

24. 8. 2008 16:15
Hele, Milane,

já bych ty čtyřicátnice zas tak nepodceňoval. Mnohé z nich, až dosud pečlivě opečovávané svými dosavadními, jsou stále ještě k světu, a tak si skutečně užívají. Nemají sice už ten pel, ale na tu puklici vždycky někoho lapnou. Mýlí se jen v tom, že je to ta samá pokladna, do níž chodily dosud a že je to napořád. Místo u nudné plotny u okoukaného manžela tráví čas v kavárnách a jiném velkém světě (a vypůjčených bytech). Mají konečně Prince a skutečnou Lásku a ani ve snu je nenapadne, že je ten princ má jen do postele, aby si ještě honem užil něco jiného, než má (měl) doma. A pak už jim nezbývá, než si opakovaně něco shánět, ale  přiznejme jim, že to nějaký čas úspěšně zvládají. Jestli přitom ještě stále věří na Lásku či jim už jde aspoň o ten sex, to se nedovíme. Pak přijde čas Seznamek a - viz Tvůj článek. Také jsem to chvíli zkoušel a přesto, že to nebyl až takový děs, nakonec jsem dospěl ke stejným závěrům.

Jinak vidím, že si Tě tady podávají jen baby. Hola, muži při sobě nedrží?

0 0
možnosti
PO

POToole

24. 8. 2008 19:14
Re: Hele, Milane,

No jo, kdyz vy zijete na nejaky jiny planete... To, co tu autor popisuje, ja moc nevidim. Ale co by podle Vas mely ty zensky po 35 delat? Zalezt nekam do jeskyne a cekat na smrt? ;-D

0 0
možnosti
N

Nika.meil

24. 8. 2008 15:34
:-)

Krásně napsané,pobavila jsem se. Přesto můj dojem je ten,že jste měl velmi špatné zkušenosti a nazývat čtyřicátnice babami je teda síla :-). Nemyslím si,že každá,která se nehihňá každý blbosti jako puberťačka je už ženská za zenitem. Znám plno sympatických 40-tnic. Samosebou,že se najdou zlatokopky,ale ty bych hledala spíše mezi 20-30-letými,to mi věřteR^, tam je jich nejvíc.

0 0
možnosti
  • Počet článků 235
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1513x
Lehce zapšklý optimista...

Seznam rubrik