Muslimové nevolili prasečí chřipku aneb ne každý člověk je prase...

  Bylo mrazivé sobotní dopoledne. Oblékli jsme se a vyrazili na cestu k urně. Pro psa, kterého nijak netrápily volby, představovala cesta pěknou procházku. Volební lístek s vybraným kandidátem, vložený do obálky, se snesl do urny. Druhý, zmuchlaný do kuličky, zapadl do koše kousek od volební urny. Ještě při jeho letu mě napadlo, že si jej ponechám, abych se mohl později ujistit, zda jsem zvolil toho „pravého“…

"Hin sa ukáže"

  Po 14. hodině jsem pak letmo sledoval na webu výsledky. Občas mi při opětovném načítání „zamrzal“ chrom. Zhruba za hodinu a půl bylo vše jasné. Češi se znovu projevili. Je neuvěřitelné kolik lidí skočilo na populistické sliby, jež reálně není schopen prezident splnit, kolik lidí ignorovalo lhaní svého „vyvoleného“ a jeho arogantní sebestřednost.

  Ona silácká slova typu: „Ideovým základem islámu je bezpochyby Korán. Muslima lze definovat jako vyznavače Koránu, podobně jako nacista je vyznavačem rasové nadřazenosti a antisemitismu nebo komunista vyznavačem třídního boje a diktatury proletariátu. … Nepřítelem je anticivilizace táhnoucí se od severní Afriky až po Indonésii. Žijí v ní na dvě miliardy lidí a financovaná je dílem z prodeje ropy, dílem z prodeje drog“ nebo: „Základním konfliktem ve 21. století bude konflikt mezi euroamerickou a islámskou civilizací. Mezi náboženstvím lásky a náboženstvím nenávisti“ či: „Ne každý muslim je terorista, ale každý terorista je muslim,“ jimiž s moudrostí sobě vlastní tento budoucí prezident zamořuje své okolí, tato prostoduchá slova, tyto evidentně lživé vyroky jsou tolerovatelné u přiopilého návštěvníka restaurace v horní dolní. Tam mezi svými je tato osoba mužný „Bivoj“a nikdo nějak neřeší, kolik pravdy jeho slova skrývají... prostě "hospodské kecy" u piva…

  A nyní si představme, jak se na naší zemi a našeho „reprezentanta“ budou tvářit státy „Anticivilizačního“ bloku… protože pro něj, potažmo pro všechny, kteří mu dali hlas, znázorňují lidé zmíněného bloku element, jež je proti civilizaci (což samo o sobě dosti uráží). Německo, ač nepatří do „Anticivilizačního“ bloku, se záhy po výsledku voleb vyjádřilo. V jednom z předchozích textů jsem tohoto kandidáta, teď již našeho budoucího prezidenta, označil za typického Čecha v očích mnoha obyvatel této Lokajské kotliny. Jedná se především o voliče, kteří nedohlédnou dál než k vlastnímu plotu, dál než k hranici své kotliny. Nebo dohlédnou, ale věci za jejich „plotem“ pro ně představují něco jako film, nemají reálnou spojitost či možnost ovlivnit jejich život.

  Lidé si zvolili. Pokud by platilo ono „svůj k svému“, pak na území České republiky bude přibližně 5 480 000 egoistických hrubiánů, kteří si mnoho nelámou hlavu nad svými slovy, přece není problém je okamžitě absolutně popřít a posléze podle popřeného jednat.  Případně někteří z nich nebudou přesně odpovídat popisu, ale asi jsou jim tyto vlastnosti sympatičtější.

Jsem zvědavý, jak bude náš nový prezident plnit své sliby… a za jakou cenu…    

Autor: Ladislav Beneš | úterý 29.1.2013 14:44 | karma článku: 16,24 | přečteno: 1081x