Posel špatných zpráv, redaktor Takáč

Jak se objeví na obrazovce, mizím. Stejně jako dobrá nálada, i ta blbá se musí vyrábět a v tom je naše veřejnoprávní v této pitomý době nepřekonatelná. Její strašení je možná stejně pandemický jako ten virus.

Mně už to připadá jako kampaň. My starší to známe. Na atmosféru strachu byli bolševici kanóni a možná nám to zůstalo v genech. No asi jo. Kde by se to potom v dnešních strašácích z obrazovek vzalo? Za socíku tak maximálně tahali kačera, přesto jsou v tom stejně dobří jako před desetiletími rudoši. I to dříve známý „čím hůř, tím líp“ je tu zpátky. Proč tak intenzivní BU BU BU z obrazovky? Komu prospívá zahánění veřejnosti do názorový ohrady stlučené, možná, z bruselských klád?

Opakováním mantry, „ztráta důvěry“, tak to byla od naší telky haupttrefa, to se jim musí uznat. Všimněte si, že toto sousloví nechybí v žádný relaci a funguje to, vo tom žádná. Preference to dokazují. Kam se hrabe Čapák.

Otázky na ČT 24 kladené pozvaným odborníkům u diskuzních pultíků, jsou navádějící do očekávaných odpovědí. Tázaní budou asi pečlivě vybíraní, většinou odpovídají konformně. Přesto jeden odborník v jiný telce, v otázce z ranku BU BU BU, na konformitu zapomněl.

„Co tomu říkáte, pane doktore, proslýchá se, že vakcíny mohou přivodit zdravotní potíže očkovanému třeba i po pěti letech?“- nějak tak zazněla otázka. Tázaný se trochu zamračil, že je to něco podobnýho jakoby měl vědět, zda za pět let u nás nepřistanou Marťani.

Zásadní otazník stále ale visí ve vzduchu. Proč opozice s masívní pomocí naší nestranný Český televize, v týhle nelehký době hází vládě klacky pod nohy?

Možná demoblok dobře vytušil nebezpečí. Podaří-li se vládě covid potlačit, a do voleb naše životy vracet do normálu, preference se tomu ďáblovi z Agrofertu zase vrátí, stejně jako Johnsonovi za Kanálem. Tam úspěšnou vakcinací Borisovi konzervativci, zdá se, bodují. To se u nás nesmí stát i kdyby, jak řekla paní Holubová, muselo pár starejch vychcípat. Herečka na DVTV vyjádřila přesvědčení, že musí nastoupit mladá garda jinak se světlý zítřky u nás konat nebudou.

No uvidíme. Volby to rozhodnou a za sebe říkám, když vyhrajou Piráti, s kartónem na tyčce hulákat do ulic nevyrazím, protože tak funguje demokracie. Zatím, esli si můžu přát, Takáče na obrazovku nepúšťat.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Zdeněk Kloboučník | pondělí 15.3.2021 7:26 | karma článku: 32,67 | přečteno: 1014x
  • Další články autora

Zdeněk Kloboučník

Cikáni a gádžové

11.8.2023 v 17:46 | Karma: 39,12

Zdeněk Kloboučník

Pan prezident

1.7.2023 v 18:09 | Karma: 26,01

Zdeněk Kloboučník

Casanovou na starý kolena

23.3.2023 v 21:45 | Karma: 20,88