Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Moje černá perla aneb I came to fuck you

Černé perly se rodí v Africe. Je to takové krásné klišé, když má někdo ebenovou kůži (další klišé). Inu i já jsem si prožila románek s černou perlou.  

Odjela jsem na stáž do Manchesteru a tam jsem svojí perlu potkala. Byl hubenej, lítostivej a nešťastněj, že musel opustit rodinu v Londýně. Vypadal dost hrozně, ale byl to první Angličan, který se se mnou bavil, tak jsem využila příležitost a konverzovala. Konverzace trvala týden. Pak jsem se stěhovala na jiné místo a perla odjela navštívit rodiče v Londýně.

  

Potkali jsme se znovu o rok později. Znovu v Manchesteru a úplně náhodou. Přijela jsem nostalgicky zavzpomínat na semestr strávený v tomto báječném městě. Stál na rohu Market Street. Nejdřív jsem ho vůbec nepoznala. Byl velký, už ne tak hubený. Objali jsme se a rozhodli se, že večer vyrazíme do hospody a probereme uplynulý rok.

  

Přišel někdo jiný. Na hlavě neměl to šílený afro, byl hezky oblečený, voněl. Navíc studoval medicínu. Byl galantní a na mraze mi půjčil své kožené rukavice. Odlítala jsem z Manchesteru a měla ho plnou hlavu. Navíc mi moje kosmopolitní dušička našeptávala, že tohle by mohla být zajímavá zkušenost. Byla.

  

Ten půlrok, co jsme se neviděli byl naprosto ideální. Dělala jsem si, co jsem chtěla, pařila jsem, kde jsem chtěla, milovala, koho chtěla..... ale když jsem měla splín mohla jsem zavolat, napsat. Ve dne v noci byl na příjmu, kdykoli ochotný naslouchat.

  

Začalo léto a má perla konečně přijela navštívit Prahu. Já čerstvě nastěhovaná v Praze, s novou prací ..... že by se objevil i nový přítel? Přiletěl na Ruzyň. A vystoupil černoch jak hora. Oblečenej jak hiphopeři na MTV. Tříčtvrteční kalhoty, úzký triko, sluneční brýle, zlatej řetěz – mno.... není to zrovna můj styl. Říkala jsem si, kam se poděl ten elegán ve světle modré košili. První mínus...

  

Ubytovala jsem perlu u sebe doma a druhý den vyrazila do práce. Nechala jsem mu na stole mapy a doporučení, co by neměl v Praze minout. Přišla jsem domů.... Na celej byt řval hip hop – nenávidim hip hop. Koupelna byla zabraná jeho krámama. A všude byla cítit ta jeho voňavka... Prostě všude.... Myslím, že jsem jí cítila i na zastávce tramvaje. Druhý mínus....

  

Na můj dotaz, kde se byl v Praze podívat mi řekl, že se prošel tady kolem. No ne že by Praha 6 byla špatná čtvrť, ale předpokládala jsem, že mi bude nadšeně vykládat o Hradčanech a Staromáku. Třetí mínus....

  

Převlíkla jsem se a zatáhla ho do centra, abych mu ukázala oblíbená místa a podniky.Vraceli jsme se asi ve dvě v noci. Měla jsem ho plný zuby. Opil se po dvou pivech a začal se mě vyptávat, kdy se za ním odstěhuju do Anglie. Za dveřmi bytu se na mě vrhnul. Odstrčila jsem ho. Podíval se na mě. Teď už fakt zle.

  

„I came to Prague to fuck you and you don´t want me?!“

  

Myslela jsem, že špatně rozumim. Asi moje angličtina není úplně perfektní. Opravdu to řekl? Přijel jsem si do Prahy zašukat. Nenechal mě na pochybách a zopakoval mi celou tu větu.

  

„I wanted to fuck you!“

  

Ráno jsem mu jen stroze oznámila ať se kouká sbalit a že jestli si nemůže přebukovat letenku ať si najde hostel.

 

Odjel a zbyl tam po něm jen smrad z tý příšerný voňavky.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Klára Hüttlová | středa 2.7.2008 13:45 | karma článku: 25,68 | přečteno: 3808x
  • Další články autora

Klára Hüttlová

Proč se učíš švédsky? (2. část)

Sever je zkrátka návykovej. Jednou přeplujete Öresund (slabším povahám ostatně stačí nalodit se v Rostocku směr Dánsko) a jste chyceni. To vám řeknou všichni u nás v kurzu a nejen tam. Vážně. Chcete-li si zachovat jasnou mysl, bystrý úsudek, klidné spaní a i nadále se pohupovat na měkkém obláčku sladké nevědomosti, rozhodně nepřemýšlejte nad severem. (První část naleznete tady)

13.4.2015 v 22:19 | Karma: 12,44 | Přečteno: 647x | Diskuse| Cestování

Klára Hüttlová

Proč se učíš švédsky? (1. část)

Sever je zkrátka návykovej. Jednou přeplujete Öresund (slabším povahám ostatně stačí nalodit se v Rostocku směr Dánsko) a jste chyceni. To vám řeknou všichni u nás v kurzu a nejen tam. Vážně. Chcete-li si zachovat jasnou mysl, bystrý úsudek, klidné spaní a i nadále se pohupovat na měkkém obláčku sladké nevědomosti, rozhodně nepřemýšlejte nad severem.

11.4.2015 v 22:13 | Karma: 12,26 | Přečteno: 858x | Diskuse| Cestování

Klára Hüttlová

Koktejly a sny

- Žádní negramotní taxikáři, žádní kokrhající kohouti uprostřed noci, nikdo se se mnou nechce vyfotit, nikdo mi nenabízí úžasný naušničky, netroubí se tady, nedávaj tu super hindy filmy, zima je tu, krysy tu neběhaj... Je to tady strašně sterilní. - Zaúpěla jsem při pohledu na listopadovou Prahu. Taxikář na se na mě otočil a pozdvihl obočí.

9.12.2012 v 15:07 | Karma: 11,19 | Přečteno: 1346x | Diskuse| Cestování

Klára Hüttlová

Uměleckoprůmyslový víkend

Chodit na muzejní noc je čistej nerozum. To ví každém malej harant. Vzpomínám si, bylo to před lety, nic zlého netuše, dojela jsem na Staroměstskou a vstoupila do Uměleckoprůmyslového muzea. Temno, mraky lidí, někde v dáli tušené, chabě osvícené exponáty.Dav mě nesl, sotva jsem popadala dech a marně hledala ceduli s nápisem „Východ“. Svůj omyl jsem nakonec rozdýchávala na schodech s výhledem na židovský hřbitov. Snažila jsem se najít pokoj v duši.

1.7.2011 v 16:20 | Karma: 10,25 | Přečteno: 1726x | Diskuse| Kultura

Klára Hüttlová

Kolik stojí sex? A kolik láska?

Doba konzumu a nakupování nás mění ve zvířátka. Nejdříve sedíme dlouhé hodiny připoutání ke kancelářské židli, abychom posléze trávili volné chvíle lovem v nákupních centrech. Všechno má svojí cenu – víno z Francie, nový parfém od Gucciho i boty od Baťy. Víme, kde nakoupit levně i kde nakoupit luxusně. Dovedeme si spočítat, kolik utratit za pravou pashiminu a je nám jasné, že ta od vietnamského klenotníka z rohu ulice, je dobrá leda tak na vytření podlahy. Ocenit dokážeme všechno. Ale jaká cenovka visí na komoditách jako sex, vztah a láska?

30.6.2011 v 23:03 | Karma: 16,49 | Přečteno: 2890x | Diskuse| Ona
  • Nejčtenější

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

NATO určilo červené linie. Má dva scénáře zásahu proti Rusku, píší média

6. května 2024  12:35

Premium Severoatlantická aliance připravila krizové scénáře „červených linií“, při jejichž překročení...

S babičkou nepřežila nehodu ani vnučka. Její orgány zachránily tři jiné děti

6. května 2024  12:02,  aktualizováno  13:46

Nehoda z Čáslavic na Třebíčsku si vyžádala druhou oběť. Auto tam minulý čtvrtek zatím z...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Aktivisté žádají konec pedagožky Univerzity Karlovy a přednášky o „genocidě v Gaze“

6. května 2024  12:46,  aktualizováno  7.5 9:13

Karlova univerzita by měla přehodnotit zaměstnávání osob jako je doktorka Irena Kalhousová, uvádí...

Fotbalový zápas se dohrál noži. Další důkaz, jak války klanů sužují Německo

14. května 2024

Premium Tam, kde kdysi přilétla nějaká ta rána pěstí, se dnes střílí. Řeč je o okresním fotbale v Německu,...

Chybí důležitý lék na astma, i kvůli ceně. Kdo koho vydírá? přou se lidé

14. května 2024

Premium Češi s astmatem, alergií či chronickou obstrukční plicní nemocí složitě shánějí lék ve spreji...

Na Ukrajině se už vykládá pomoc z amerického miliardového balíku

13. května 2024  22:27

Americká vojenská pomoc pro Ukrajinu v rámci balíku, který Kongres schválil koncem dubna, již...

Při hromadné nehodě na Karlovarsku zemřel člověk, další čtyři se zranili

13. května 2024  16:13,  aktualizováno  21:35

Vážná dopravní nehoda dvou osobních a nákladního vozidla uzavřela silnici I/6 u Čichalova na...

Vyhrajte balíček z řady sebamed Anti-Redness
Vyhrajte balíček z řady sebamed Anti-Redness

Minulý týden jste soutěžili se sebamedem o kosmetiku pro nejmenší. Tento týden si pojďte zahrát o péči pro vás, a to konkrétně o řadu Anti-Redness,...

  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2608x
Prý vypadám exoticky a mám docela hezký … oči. Miluju umění, muže (někdy, některé) a ženy. Často tlachám v kavárnách a občas hraju divadlo. Jsem naivní cíťa a podle toho tento blog vypadá.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky