Hrr na ně!

Tak nás z monotónních všedních dnů všeobecně vyděsil teroristický čin ve Francii a politici, politologové a reportéři časopisů se předhánějí v odsuzování, politování a názory, naprosto fundovaně diskutují jak na to, aby minimálně u nás byl klid, a hodnotí chyby, jichž se dopustili Francouzi přesně podle modelu „po bitvě každý generál“. Na chvilku je zapomenuto tažení proti prezidentovi, momentální vláda se mohla nadechnout před dalšími invektivami opozice a ani hradní kancléř, který si zakoupil vilu a tím ohrozil celou Českou republiku, není nyní aktuální téma. Jistě že za šest milionů bych si mohl zařídit doživotní spokojený život a protože jsem skromný, tak i pro další generaci, ale nejsem závistivý, nepůjdu manifestovat do ulic, a to že ještě není zákon o nabití majetku, to není asi problém kancléře, ale všech zákonodárců, kterým se takový zákon rozhodně do krámu nehodí.

Ale zpátky k Francii. Největší chyba dle názoru našich chytrých sociologů a politologů jsou francouzská ghetta pro přistěhovalce, což se u nás rozhodně stát nemůže. Sice neumíme vyřešit otázku méně přizpůsobivých občanů, ghetta nazýváme lokalitami a pro syrské a ostatní uprchlíky, pro jejichž pobyt v naší malé zemi jsme se zavázali, máme nejspíš již připravené ubytování v centrech velkoměst, a to i přes fakt, že dle mého vkusu zbytečně velké procento našich občanů nemá kde bydlet. Momentální averzi zbytku světa proti muslimům je sice pochopitelná, ale i cílená. Různá zvěrstva, veřejné popravy a znásilňování v zemích uznávajících islám je v mediích takřka na denním pořádku a tím se dostáváme pomalu ale jistě do století minulých.

Nejdříve stoupenci Aláha, popírali jakoukoliv jinou víru, a bojovali proti všem „bezvěrcům“, pak přišli křesťané a jejich křížové výpravy nehledě na svatá přikázání, desatero ani na bibli, likvidovali naprosto drasticky všechny s jinou vírou, a i templáři, rytíři s morálními vlastnostmi a vynikající bojovníci se jako nástroj církve pouštěli do likvidace odpůrců, kde to mnohdy neodnesli pouze muslimové, ale i židé a křesťané, ve stylu: „Když se kácí les, lítají třísky“. Majetky napadených byly většinou důležitější a přitažlivější, než samotná víra útočníků. Nakonec když byl templářský řád dostatečně bohatý, byl zlikvidován i s pomocí církve a tak se „dařilo“ i židům, obratným obchodníkům, protože peníze byly a jsou vždy „až na prvním místě“ a morálka…?

Lidstvo se nepředělá, a boj ve větší či menší míře bude pokračovat. Kdo zaslepeně hledá záchranu či plošně nepřátele ve víře pod vedením těch, kteří morálku postrádají, káží vodu a pijí víno, čeká je pouze zklamání a bezmoc. V realitě by proti brutalitě islámu zatím pomohlo, kdyby světové velmoci, včetně naší republiky neposílali do Sýrie, Iráku, Palestiny apod. zbraně. Ale to se jaksi ekonomicky nehodí. Bezmoc tedy zůstává, a pokud chceme zůstat rozumně myslícími bytostmi, uvědomíme si, že každý Muslim není terorista, jako že jakýkoliv Čech, Francouz či Němec teroristou být může. Peníze, o to tady jde.

A jakou cestu ochrany pro naše občany poradit našim mocipánům? Začněte u nepřizpůsobivých. Nedělejte pro ně ghetta, ale jakékoliv napadení „bílého gadža“, musí být právně ohodnoceno buď jako loupežné přepadení, nebo jako rasismus! Jinou kvalifikaci neznám. Finanční prostředky, které jsou v milionech investovány do zničených bytů a domů těmito spoluobčany, použít pro ty, kteří chtějí pracovat a mají základy soužití ve společnosti. České občanství udělovat těm, kteří mluví česky, znají náš stát, naší historii a hlavně respektují naše zákony. Jinak zpátky tam, odkud přišli. Muslimy ano, ale bez mešit, celkového zahalení a podřízení se našim pravidlům. A přistěhovalce? No proč ne, ale zajištění všech kritérií pro získání českého občanství a práce. Bylo by to jednoduché jako i u těch, kteří se stali žoldáky v teroristických organizacích kdekoliv. Návrat není možný. Tečka. Ale rozhodování mocných není jen u nás proti „selském rozumu“. Je to celosvětový problém.

A tak si ze sklepa pomalu udělejte bunkr, uložte si nějaké nábojnice a čekejte, zdali nepřijdou…Kdo? Nemusí to být jen muslimové, může to být kdokoliv, koho zajímá váš majetek, ale můžou přijít i spoluobčané s červenými kartami, může vlastně přijít kdokoliv, protože zmanipulovaný dav je nejnebezpečnější.

Autor: Karel Kesl | pátek 9.1.2015 18:21 | karma článku: 16,38 | přečteno: 551x
  • Další články autora

Karel Kesl

Když to nejde na náměstí...

22.11.2015 v 17:44 | Karma: 30,13

Karel Kesl

Je to na nás, neprojdou!

20.11.2015 v 10:55 | Karma: 22,57

Karel Kesl

Cílem je nejednota...

10.9.2015 v 11:18 | Karma: 21,51