Nejlepší sex je po čtyřicítce

Jako dvacetiletá jsem si říkávala:,,Fuj, jak ti padesátníci můžou mluvit o sexu a ještě ho provozovat, to je nechutný." Pak člověk stárne, zraje a zjišťuje, jak byl v mládí blbej.

Když jsem se vrátila z Itálie do Čech, pomáhala jsem chvilku jednomu kamarádovi v tabáku. Tam jsem přečetla spousty zajímavých časopisů a v nich spousty ještě zajímavějších článků. Jeden takový článek byl o ženách středního věku a o sexu. Psali tam, že žena po čtyřicítce si sex mnohem více užívá, protože už se nestydí za nějaké to kilo navíc, za pihu na zadku nebo za malý chloupek tam, kde by podle nás žen neměl být. Nechá klidně rozsvícené světlo a nebojí se říci partnerovi, co se jí v sexu líbí a co ji naopak vadí. Prostě si to chce užít, myslí více na požitek z milování než na to, jestli má zatažené břicho, aby nebyl vidět její faldík, jestli se dost oholila nebo málo navoněla a zda těch patnáct minut pod sprchou s Fluorou v puse stačilo. Tím pádem je i prožitek silnější a ,,výsledek" kvalitnější a intenzivnější. Průzkumy prý také prokázaly, že spouta žen v tomto věku zažila své první opravdu pořádné i kombinované vyvrcholení.

V anketě pod článkem potom mnoho mužů odpovědělo, že pokud se žena při sexu stále kontroluje a na něco ptá, rozčiluje je a oslabuje jejich prožitek z milování. Naopak spontánní a živočišná žena, která se oddá řeči těla a neřeší své nedostatky ani sousedy, ta chlapa vzrušuje.

Před pár dny jsem viděla u obchodu dvojici sedmdesátníků. Pán vzal paní nákupní tašku a lehce ji políbil. Pak odcházeli ruku v ruce a já na ně s radostí koukala. Je krásný, když se i v seniorském věku dva milují. Ať už jenom srdcem nebo i tělem. Dnes se nad sexem lidí o třicet let starších než jsem já nepozastavuji, naopak jim to z celého srdce přeji, protože milování, to je půl zdraví - jak fyzického, tak psychického. Nevěříte? Takových studií proběhlo a mnoho článků už o tom psalo, na co všechno je milování dobré. V dnešní ,,rouškové" době třeba na to, že zvyšuje imunitu.

Takže holky, ať jsme tlusté nebo hubené, ať máme prsa pětky nebo jedničky, ať se v zrcadle po ránu nenamalované lekáme sami sebe. Náš chlap tohle v posteli nevidí. To si toho všimne spíš u snídaně nebo večer u televize, věřte mi. Užijme si prostě milování s naší drahou polovičkou (né že půjdete za sousedem) spontánně, jak nejlépe to jde. Protože sex po čtyřicítce je prostě nejlepší a já vám to můžu jen potvrdit :)

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Karla Šimonovská - Slezáková | středa 2.9.2020 23:11 | karma článku: 36,27 | přečteno: 2786x
  • Další články autora

Karla Šimonovská - Slezáková

Nekritizuj

20.2.2024 v 19:51 | Karma: 37,52