Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Tenhle stát už není pro lidi

Tedy, přesněji řečeno, pro normální obyčejné české lidi. Pro různou svoloč, šmejdy, ohlupující staré a naivní důchodce, pro šizuňky, tuneláře a parazitující cikány, pro ty je Česká republika zemí zaslíbenou, jakési El Dorado či Klondike.

V pátek, 8. srpna, ve večerních televizních zprávách jsem slyšel informaci, která mne doslova šokovala. Říkali tam, že v naší, rádoby demokratické republice, je stíháno exekutory na sto padesát tisíc dětí, které sotva dovršily osmnáctý rok věku. Tyto děti dílem jely bez lístku načerno, a protože dle zákona je není možné stíhat, počkaly si dopravní podniky, až dovrší plnoletosti, jejich případ předaly dalším šizuňkům, exekutorům, a ti vymáhají na těchto dětech desetitisícové částky. Ony ty dopravní podniky při čekání na jejich plnoletost, počítaly každý den penále. A exekutoři si chtějí též velmi lehce vydělat a výsledkem jsou ony velmi vysoké částky.

Pravda, načerno se jezdit nemá, rodiče mohli udělenou pokutu uhradit. Pokud o ní ovšem vůbec věděli, i to totiž ve zprávách zaznělo. Jenomže exekutoři stíhají i další nešťastné děti a ten druhý příklad je ještě otřesnější.

Sociálně velmi slabá rodina, česká rodina. Práce není, peníze též nejsou, a tak tato rodina nežije, pouze přežívá. A má nezletilé děti. Samozřejmě neplatí poplatky za svoz popelnic, jinak by neměla na jídlo. Úřady na rodině poplatky vymáhají, ale ani čert, neboli exekutoři, na podobnou rodinu nemohou. Ona totiž nemá vůbec nic, co by mohli oni novodobí loupežníci prodat. A zase se v klídku čeká.

Mladá dívka z podobné rodiny byla rodině odebrána a umístěna v dětském domově. Tam měla aspoň splněné základní životní potřeby a navykla si i na základní hygienické potřeby normálního člověka. V dětském domově byla až do svých osmnáctých narozenin a byla, dá se říci, šťastná. Jenomže, i když v místě trvalého bydliště léta prokazatelně nežila, nikdo ji totiž neodhlásil a rodiče za ní samozřejmě poplatky za popelnici neplatili, úřady si zase počkaly, až jí bylo osmnáct, napočítaly jí dlužnou částku za službu, kterou po léta nevyužívala, připočítaly lichvářské penále a holčičko, plať!

Jenomže z čeho? Opět přišli na řadu exekutoři, připočítali si ohromně vysoké částky jako odměnu a začali na děvčeti, které ještě ani nepracovalo, opět desetitisícové částky. Odvolání a dovolávání spravedlnosti bylo bez úspěchu.

Tito mladí, sotva plnoletí lidé tak dostávají do vínku tak ohromné dluhy, že je nasnadě, že se z nich možná po celý život nevyhrabou. A kdo je na vině? Tenhle stát, jeho legislativa, která myslí na občana pouze v jediném smyslu – co nejvíce z něho vyrvat, pokud možno naprosto vše.

Když třináctiletý kluk někoho málem zabije, nestane se mu nic, není trestně odpovědný. Nikdo si nepočká do jeho osmnáctin, a pak ho obžaluje z vraždy nebo pokusu o ní. Ale pokud se jedná o peníze, možné to je. Ale hlavně budeme mít plnou hubu a sdělovací prostředky informací o péči o dítě. Rodič dá děcku pohlavek? Aféra jak hrom! Ale exekutoři a všemocní úředníci mohou vše, i ničit život sotva plnoletým dětem.

A co dělat s dětskými černými pasažéry? Lze postupovat i takto. A jsou to mé vlastní zážitky. Asi před třemi lety jsem jel s malým vnoučkem do zoologické zahrady v Ústí nad Labem. Trolejbusem. Vzápětí přistoupilo asi deset cikánů ve věku tak deset až šestnáct let. Záměrně nepíši Romů. Mám mezi cikány několik dobrých známých a lze říci, že kamarádů a oni sami si říkají Cigáni, že prý Romové se nazývá nejhorší sběř mezi nimi. „Nemluv o nás, jako o Romech, my jsme Cikáni a jsme na to hrdí,“ říkala mi má kamarádka Boženka, cikánka a velice slušný a pracovitý člověk, občas spolu zajdeme na kafíčko.

Ale zpět do Ústí. Ti cikáni stáli úplně vzadu vozu, řvali, dupali, měli na přítomná děvčata, ale i ženy, velice neslušné narážky řvané z plných plic. Pak přistoupil revizor. Všichni jsme měli lístky nebo platné průkazky. Až na jednoho mladíka, Čecha. Revizor mu vyměřil pokutu, mladík sice nadával, ale pokutu zaplatil. Byl jsem zvědav, co udělá revizor z tou řvoucí, paviánům podobnou, tlupou. Neviděl jsem ani jednoho z nich označit jízdenku a velice jsem pochyboval, že by měli předplacené průkazky. Ten revizor zkontroloval poslední cestující před oněmi paviány, otočil se, a jakmile trolejbus zastavil, vystoupil. Nezkontroloval ani jednoho z těch cikánů.

Druhý případ z letoška. Město Kladno a namísto trolejbusu autobus. I tady nastoupilo šest cikánů. Jenomže zde byli jak mladí, tak staří. A opět řev, sprostoty, prostě hrůza. A zase revizor. Scénář nemusím popisovat, byl naprosto stejný. K cikánům opět ani nedošel.

Platí zákony pro všechny stejně? Měly by! Jenomže by je měl někdo dodržovat. Proč může být na sotva plnoleté děti přísnost neznající mezí a na snědé spoluobčany neplatí? Žijí snad v jiné zemi? Platí tam jiné zákony? Nikoliv, žijí tady s námi, ale v rámci pseudohumanity, pozitivní diskriminace a tolerance, se ničí životy mladých lidí českého původu. Cikáni jsou mimo, je to současná právní šlechta, žádné zákony na ně zřejmě neplatí.

A tak tvrdím, že tenhle stát tady už není pro lidi, je tady jen na to, aby je odřel až na kost a jejich peníze získali všelijací šizuňkové na dotacích, třeba i na těch, které jsou určeny právě cikánům.

Autor: Vladimír Kapal | pondělí 11.8.2014 14:23 | karma článku: 43,40 | přečteno: 4147x
  • Další články autora

Vladimír Kapal

Nyní vím, proč musela být zničena Jugoslávie

V době, kdy byla, Spojenými státy, EU a především NATO, ničena Jugoslávie, jako celistvá republika, v době, kdy byla tato země bombardována tak zvaným humanitárním bombardováním, jak uvedl naprosto arogantně a nesmyslně tehdejší

23.10.2015 v 16:55 | Karma: 46,06 | Přečteno: 21277x | Diskuse| Politika

Vladimír Kapal

Moc mne pobavila jedna sluníčková husička

Mainstreamovým médiím, především České televizi, již lidé přestali věřit. Lže, jako když tiskne. A když zrovna nelže, tak manipuluje, například s nelegálními imigranty.

25.9.2015 v 18:33 | Karma: 41,15 | Přečteno: 5559x | Diskuse| Politika

Vladimír Kapal

Jsme stále více zotročováni

Po druhé světové válce se staly USA světovým hegemonem, a to i přes snahu tehdejšího SSSR a jeho socialistického bloku.

25.8.2015 v 17:48 | Karma: 30,12 | Přečteno: 1571x | Diskuse| Politika

Vladimír Kapal

TTIP, cesta do pekla

Již delší dobu se v evropském parlamentu projednává smlouva o Transatlantickém obchodním a investičním partnerství – TTIP.

12.7.2015 v 14:57 | Karma: 35,11 | Přečteno: 1721x | Diskuse| Politika

Vladimír Kapal

Jan Hus

V současné době je vládní garniturou rozšiřován názor, že Jan Hus, či spíše jeho myšlenky, nabádaly lid k vraždění, banditismu a ničení.

8.7.2015 v 17:58 | Karma: 24,98 | Přečteno: 1607x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Nová odhalení z fakulty: studenti viděli vraha dřív, policie byla v budově víckrát

3. května 2024

Premium Masový vrah David K., který v prosinci při střelbě na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v...

Na důchodce zaklekli, chalífát neřeší. Němce děsí mdlé reakce jejich politiků

3. května 2024

Premium Snímky stovek radikálních islamistů demonstrujících v ulicích severoněmeckého Hamburku, kteří...

Na jednání o míru nepřijdeme, vzkázali Rusové. Švýcaři je ani nezvali

2. května 2024  22:11

Švýcarsko iniciuje vlastní mírovou konferenci o Ukrajině. S pozváním Ruska na setkání, které se má...

Pavel zkritizoval všechny. Nefér jsou Babišova slova i kampaň SPOLU, míní

2. května 2024  21:36,  aktualizováno  21:50

Kampaň, která dělá z hnutí ANO zastánce ruských zájmů, je podle prezidenta Petra Pavla stejně nefér...

  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4707x
Reginální publicista a noviinář, který se celý život snaží o pravdivé informace. někdy se ovšem i nyní v novinách objevit nesmmějí, a proto bych je chtěl zveřejňovat právě zde.
Více se dozvíte na: www.brandyske-noviny.cz .

Seznam rubrik

Oblíbené stránky