Tak Pekarová je především hezká ženská

V nedělní Partii první hodinu na Primě se utkala dvojčata (Pekarová-Adamová) s opozičním Vondráčkem.

V nedělní Partii první hodinu na Primě se utkala dvojčata (Pekarová-Adamová) s opozičním Vondráčkem. Na pořadu dne byla valorizace, neboli ukrácení důchodů v červnu minulého roku, vánoční večírek ministra, jeho divná vyjádření k celé záležitosti, současná ekonomická situace a korespondenční volba.

Ono být hezká ještě není samospasitelný recept na rozumné uvažování, chybějící u blondýn, dle tvrzení mnohých. Pekarová sice není blonďatá, ale některé její výroky by skutečně více slušely blondýnkám. Slabý pokus vyvrátit fakt, že inflace se v roce 2023 dala tušit, ale nenaplánoval se příslušný obnos ve státním rozpočtu i fakt, že byly obavy o výsledek prezidentských voleb, byl opravdu jenom chabý pokus o zdůvodnění, obhajobu neobhajitelného.

Ministerský vánoční večírek nebyl sice něco, na co by pětikolka měla být hrdá, ale veškerá hodnocení chování ministra Mariana Jurečky - jsou dle tvrzení dvojčat na předsednictvu KDU-ČSL. No a to samozřejmě neuřízne větev na které sedí její pracovitý předseda strany.

Současnou ekonomickou situaci hodnotila dvojčata jako dobrou. Pokud jsou nějaké problémy, tak „za všechno může Babiš“. Tento argument, když je v úzkých používá především (ráda) Kolářová – STAN, takže se jedná o sdílenou profláknutou licenci v rámci celé pětikolky.

Debata ohledně korespondenční volby byla úplně zbytečná. Pohodlná většina ve Žvanírně pětikolce zajistí její protlačení tak jako tak, protože je to především pro ODS výhodné větším ziskem hlasů.

Autor: Otto Kamm | neděle 14.1.2024 12:15 | karma článku: 36,81 | přečteno: 1264x
  • Další články autora

Otto Kamm

Moje neteř si nepamatuje čísla

8.5.2024 v 1:03 | Karma: 37,91

Otto Kamm

Tolik traktorů v ČR není

8.3.2024 v 10:14 | Karma: 31,16

Otto Kamm

A není to málo Antone Pavloviči ???

11.2.2024 v 20:14 | Karma: 35,01