Starosta Řeporyjí pan Novotný si může říkat, co chce a komu chce

Není jediný důvod, jediná překážka k tomu, aby si pan Novotný nemohl říkat co chce a komu chce. Od toho je zde v těchto končinách panující demokratické zřízení. 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Není jediný důvod, jediná překážka k tomu, aby si pan Novotný nemohl říkat co chce a komu chce. Od toho je zde v těchto končinách panující demokratické zřízení. Určitě má právo na své názory. A to dokonce i takové, které jsou z kategorie sprosťáctví. Z kategorie hulvátství.

Problém je v tom, že on tyto názory neříká pouze jako své názory, ale rovněž jako člověk pohybující se ve veřejném společenském prostoru, když je starosta, navíc člen modroptákové strany ODS.

Proti jeho výrokům se snad mělo ze všeho nejdříve vymezit zastupitelstvo Řeporyjí. Pokud mají se svým starostou souhlasné názory, tak se nedá nic dělat a mělo by se asi uvažovat o nových místních volbách. Což je věc dlouhá a složitá, ale mohl se zveřejnit postoj tohoto orgánu o počínání svého starosty. Možná, že by to byl zajímavý názor (malá poznámka bokem: Když se vyvěsí tibetská vlajka na radniční budově a je to soukromá akce starosty, tak tam nemá co viset. Když zastupitelstvo jako celek má nezvratnou touhu tuto vlajku vyvěsit, tak ať ji vyvěsí. Bohužel leckdy se jedná o rozhodnutí jedince vyjádřit svůj názor na budově, která mu nepatří….).

Co ovšem nelze přehlédnout, že ODS dělá, že se jí to netýká. Místo aby zcela jasně deklarovala, že takto NE, raději změní své stanovy v tom smyslu, že člen (starosta) by měl být člověk bezúhonný, což samozřejmě pan Novotný není. Než se ale rozhoupali k tomu, aby ho ze svých řad vyloučili, tak pan Novotný sám řekl, že v této straně být nechce. A že je chyba, že ODS si neváží takových (sprostých prosťáčků - pozn. autora) lidí, jako je on. A to, že je od té strany ubohost.

Ve své debilitě si myslím, že každá strana je tak kvalitní, jak kvalitní jsou ti, co mají její stranickou legitimaci.

Autor: Otto Kamm | čtvrtek 18.3.2021 3:36 | karma článku: 29,28 | přečteno: 830x
  • Další články autora

Otto Kamm

Moje neteř si nepamatuje čísla

8.5.2024 v 1:03 | Karma: 37,88

Otto Kamm

Tolik traktorů v ČR není

8.3.2024 v 10:14 | Karma: 31,16

Otto Kamm

A není to málo Antone Pavloviči ???

11.2.2024 v 20:14 | Karma: 35,01