Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pavel Novotný zjistil, že se v letošních volbách do poslanecké sněmovny nedostane na kandidátku ODS a tak se rozhodl ze strany odejít a prásknout za sebou dveřmi. Jak prosté.

1 0
možnosti
Foto

Předem prohlašuji, že PN není můj šálek čaje a moc mne nezajímá. Ale otázka:

Jak víte, že zastupitelstvo a obec za ním nestojí? Jak víte, že jsou to jen jeho soukromé akce a není zastupitelstvem a voliči podporován? Díky.

1 0
možnosti

Typnul bych si, že se ho zastupitelé bojí! :-)

4 0
možnosti
LT

L10u46d87ě42k 96T87o93n81d12r

18. 3. 2021 10:43

Novotný zjistil, že cesta k vyššímu korytu přes ODS nevede, tak zhrzeně odchází. Nic nového pod sluncem. Přeci nebude jen řadovým členem, že :-)

1 0
možnosti

To bude asi jinak, že?

Pavel Novotný má blíž k SPD nebo Trikoloře!

:-)

0 1
možnosti
Foto

Zdravím, asi to není šálek čaje určený smětem k Vaší generaci... Pokusím se zareagovat blogem, pokud to stihnu, ne kvůli potřebě jít do sporu, spíš ukázat úhel pohledu jeho podporovatelů.....

0 0
možnosti

Pane Vracovský, Pavel Novotný je psychopat. S tím nic nenaděláme. Můžeme ho nevolit! :-)

2 0
možnosti
Foto

Jenom drobnou poznámku. Ten čistý rejstřík se týká kandidatury do Sněmovny a ne členství v ODS. Právě ta nemožnost kandidovat přivedla Novotného k rozhodnutí odejít z ODS. :-)

4 0
možnosti
Foto

Zvláštní je, že je to přestává stále více platit, jedinec jenom něco sdílí, a už se dostane do těžkostí.

1 2
možnosti
PK

V jednom rozhovoru s profesorem Budilem jsem o panu PN četl i toto velmi slušné sdělení, které dokonale sedí:

,,Pan Pavel Novotný rozhodně není nicotný, už kvůli svým fyzickým proporcím. Velký italský myslitel Giambattista Vico, který s šedesátiletým předstihem předpověděl vypuknutí francouzské revoluce, napsal, že povahy politiků se historicky mění v určitém cyklu. Nejprve se prosazují lidé nelidští a hrubí, poté velkodušní a hrdí, dále stateční a spravedliví, poté nastupují ti, kteří spojují zdání ctnosti s velkými neřestmi a oblibou u lidu, po nich přicházejí ponuře hloubaví jedinci, a nakonec ovládají politickou scénu nemravní a nestydatí zuřivci. Jsem přesvědčen, že pan Pavel Novotný se díky své proslulé bystrosti a sebereflexi dokáže sám vhodně zařadit“.

Jen škoda, že ODS, která se dokázala zbavit mj.VK jr, nyní mlčí a vyčkává, jsem bývalý volič a zase by mě její jasné rozhodnutí v tomto případě spíše navracelo zpět...

4 1
možnosti

Dík za informaci, ale s profesorem Budilem nesouhlasím. Vnímám to jako vtěsňování dějin do současného dění. Mělo by to být naopak! Nikoliv pasovat dějiny do současnosti, ale komparovat současnost s historií! :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 489
  • Celková karma 32,68
  • Průměrná čtenost 725x
Miroslav Horníček:

„Je těžké být debilem, protože konkurence je obrovská!“

 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Seznam rubrik