Kapitola CLXXXV. – Ve společnosti to vře

Ve společnosti to prý zase vře. Doslova, část společnosti zase řve. Že prý ministr zdravotnictví je nezkušený packal. A že by se mohlo nebo mělo, zase pro změnu, prosadit jeho výměnu. 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Ve společnosti to prý zase vře. Doslova, část společnosti zase řve. Že prý ministr zdravotnictví je nezkušený packal. A že by se mohlo nebo mělo, zase pro změnu, prosadit jeho výměnu. Navíc, že strejda Gůgl má naše rodná čísla, a tak reklamní společnosti, které zrovna tak jako strejda neplatí u nás ze zisků žádné daně, budou nyní otravovat cíleně naše spoluobčany cílenou reklamou.

Už to vidím, jak seniorům chodí nabídky určené populaci 80+. Na francouzské hole, zvětšovací skla s led světlem, sluchadly, které umožní sledování televize Barrandov, nelevné doplňky stravy se žen-šenem obohacené o homeopatické přípravky na zvýšení sexuálního apetitu.

To by nebylo snad tak hrozné. Možná ale, že dojde k ještě horším záležitostem a jejich rodná čísla i s adresou se vyzradí někomu, komu bude záležet na jejich spásném bytí po životě. Budou je navštěvovat dobře vypadající, slušně oblečené dvojice s tím, aby přehodnotili své životní postoje, protože se to už blíží.  Budou jim nabízeny životní pojistky s obrovským bonusem při dožití se 110 let, výhodné slevy na rodinná auta jezdící na vodík. Zajištění bezbolestného zpopelnění jejich ostatků a opulentní smuteční večeři pro pozůstalé i v době zavřených restaurací. Slevové kupony do všech supermarketů v USA a cesty kolem světa trvající víc než rok s veškerou lékařskou asistencí v ceně poukazu.

A to všechno jen díky té potvoře C-19, na kterou všichni nadávají. Nikdo jí nepoděkuje, že v důsledku jejího masivního výskytu se neuvěřitelně snížilo procento záškoláctví, hospodské rvačky s neblahými důsledky klesly na nulu. Byly znemožněny devastující sázky na koňské dostihy, odstranilo se stresové zatížení přepracovaných leteckých dispečerů. Znatelně poklesla spotřeba sádry v nemocnicích v podhůří.

Já debil si myslím, že ten C-19 má i svá pozitiva. Jen je chtít vidět. Ostatně i ten eventuální nový ministr zdravotnictví by mohl být přínosem. Zvlášť, kdyby ho vybrala stávající opozice.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Otto Kamm | neděle 17.1.2021 16:49 | karma článku: 21,32 | přečteno: 369x
  • Další články autora

Otto Kamm

Moje neteř si nepamatuje čísla

8.5.2024 v 1:03 | Karma: 37,88

Otto Kamm

Tolik traktorů v ČR není

8.3.2024 v 10:14 | Karma: 31,16

Otto Kamm

A není to málo Antone Pavloviči ???

11.2.2024 v 20:14 | Karma: 35,01