Je to síla - po socialismu, primitivním kapitalismu nás čeká éra věslavismu

Mockrát jsem slyšel to, že jsme zadlužili nejen naše děti, ale i vnuky, často jsem vysvětloval to, že je to blbost a že dřív nebo později, ale hlavně ještě my, ty dluhy zaplatíme. A ejhle, ono je to už tady.

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Mockrát jsem slyšel to, že jsme zadlužili nejen naše děti, ale i vnuky, často jsem vysvětloval to, že je to blbost a že dřív nebo později, ale hlavně ještě my, ty dluhy zaplatíme.

A ejhle, ono je to už tady.

Finanční, neobjevený guru, všeho schopný žonglér s výdaji a příjmy státního rozpočtu, rozpočtový genius a doslova fenomenální budoucí národní ekonomický poklad je tady. Jmenuje se

Věslav Michalík.

Přitom je absolutně zajímavé to, že jeho genialitu nikdo neobjevil, neobjevil ji žádný ekonom, ani žádný erudovaný ekonomický redaktor, jeho genialita se objevila sama, vytrysklá uprostřed předvolebního boje v řadách Pirátské strany.

https://www.stream.cz/prostor-x/doba-hojnosti-a-rozhazovani-skoncila-rika-kandidat-na-ministra-financi-duchodcum-chce-dat-vybrat-64187562#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.context&dop_req_id=sw7DnJrLHjR-202106300539&dop_id=12419945&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

Jednoduše řečeno, tento náš spasitel za čtyři roky (ten příští se nepočítá, takže za roky 2023 -2026) zajistí, že budeme mít vyrovnaný státní rozpočet, o bilion korun míň státního dluhu. Inflaci v mezích do 2,5%. Nedosti na tom, budeme plnit své dřívější závazky a budeme valorizovat důchody, přidáme učitelům, lampasákům na hračky z NATA a hlavně připravíme celou naši ekonomiku na přijetí eura.

Při této příležitosti bych se rád omluvil paní Tománkové a panu Moravcovi. Mockrát jsem jim zazlíval, že když si pozvou hosty na besedu do svých pořadů, že všichni společně v přesile tepají do osamoceného představitele vládnoucí strany. Nepovažoval jsem toto konáním za férové, za slučitelné s tzv. vyvážeností jejich pořadů. Nyní je vyzývám, vykašlete se na vyváženost, vykašlete se na ni a pozvěte pana Michalíka do studia třeba s panem Kalouskem. Oba na 100% z  protibabišovského tábora. Třeba se dočkáme jejich stejných ekonomických vizí, stejného směřování, stejného souhlasného řešení naší ekonomické situace.

Debilně si myslím, že vize pana Michalíka budou rozneseny bravurně a lehce na kopytech páně Kalouskových. 

Autor: Otto Kamm | středa 30.6.2021 20:05 | karma článku: 29,35 | přečteno: 804x
  • Další články autora

Otto Kamm

Moje neteř si nepamatuje čísla

8.5.2024 v 1:03 | Karma: 37,88

Otto Kamm

Tolik traktorů v ČR není

8.3.2024 v 10:14 | Karma: 31,16

Otto Kamm

A není to málo Antone Pavloviči ???

11.2.2024 v 20:14 | Karma: 35,01