Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

at si vsichni ti panikari nekde zalezou a nevystrkuji nos, ostatni chteji normalne zit a nenechvat se omezovat nejakymi novodobymi silenymi spasiteli

0 0
možnosti

Uvolňování bude vždycky nebezpečné. Vždy bude z epidemiologického hlediska mnohem jistější omezení pohybu a všech aktivit, při kterých se budou setkávat lidé... Vždy totiž bude existovat řada virů, které budou pro určitou skupinu obyvatel potenciálně smrtelně nebezpečné... Pokud budou mít hlavní slovo epidemiologové, připravme se tedy na trvalý lockdown.

1 0
možnosti

P24e14t42r 68H48l85o45b10i25l

27. 3. 2021 10:42

nuti nekdo autora a jeho sektu k tomu, aby se nakazil a umrel? muze zalezt do nory a vylezt az pro nej bude nachystany ockovani a pak bude stastny navzdy

... bude totiz nesmrtelnej

1 3
možnosti

Ach jo. Proč je u nás tolik lidí, kteří se absolutně obejdou bez kritického vnímání informací z obou stran a stačí jim jen PR "Čau lidi"?

4 0
možnosti

Pan autor už se níže vyjádřil - protože se mu nelíbí většina faktických informací, tak si vybírá pouze ty, které se mu hodí a líbí. :-/

4 1
možnosti

Dalo dost práce probrat se tou srdceryvnou emocionální omáčkou.... až jsem zjistil, že celý obsah sdělení vyjadřuje ten strohý antiopo titulek...

Je to přesně naopak. Babiš je hluchý + opoziční strany nabídly DESÍTKY návrhů (vás to zřejmě nezajímá, nebo to nechcete vědět, protože sledujete jen Babišovo PR)... návrhů, které mají umožnit 1) zvládnout epidemii aby nezkolabovalo zdravotnictví, 2) umožnit částečně rozjet spoustu lidských činností, které teď stojí a společnost těžce poškozují.

Jak jistě víte, opozice není jedna strana, to co tvrdíte, že chtějí hned rozvolnit a zahubit důchodce, to prosazuje snad jedině SPD a dědek Klaus..

Už vzniknul i pandemický zákon, vláda ho ale nechce využít. V podstatě jen vyhrožovali že bez nouzáku NEUDĚLAJÍ NIC, celou zemi si berou jako rukojmí. Možná aby měli volnou ruku k nákupu pochybných čínských testů přes pochybné překupnické firmy? Nezvládnuté trasování, od září jsme best-in-covid, neochota kompenzovat postižené podnikatele, kompenzace za karantény, pozdní příprava očkování... a ještě to svádí na lidi Rv. Kdyby na vládě seděl Al Capone, nemohlo to být horší.

Jsou jako strouvůdce vlaku, který sedí v posledním vagónu. Víc se věnujou mediálnímu obrazu, aby se nakonec z té katastrofy vykecali RvRvRv

4 3
možnosti

Celá společnost je na pokraji zhroucení, statisíce živnostníků zlikvidovaných a bez financí a smyslu života, děti psychicky a společensky trvale poškozené, o vzdělání nemluvě. Zdraví lidí šlo díky zákazu aktivit do kopru. Několik generací se bude vyhrabávat z astronomického dluhu.

Ale vy máte "starost o lidi v nemocnicích". O těch pár tisíc starých a chronicky nemocných. Zachránit životy (nesmyslnými devastačními restrikcemi, které je nijak nezachrání, ale pouze zničí 10 miionů zbývajících životů) za tu cenu, že na to země nemá a páchá sebevraždu.

Bravo! A tomu říkáte "správný postup". ;-€

2 3
možnosti

O jakém "rozvolnění" mluvíte? 8-o

1 0
možnosti

P78a30v70e54l 24M46a55š63e58k

26. 3. 2021 12:32

Pokud chcete být v záležitostech řešení epidemie opravdu v obraze, zde je skvělý text politologa profesora Michala Klímy z Metropolitní univerzity Praha:

https://blog.aktualne.cz/blogy/jan-hnizdil.php?itemid=39035

0 1
možnosti

Děkuji za tu přehršli diskuzních příspěvků a omlouvám se, že z časových důvodů nemohu odpovědět a podiskutovat s těmi, kkdož by za to, či o to, stáli. To víte. Důchodci. Ti mají nejmíň času.

Těm, kteří si ulevili s tím, že mně kdovíjak otitulovali též děkuji a jsem rád, že si mohli alespoň spravit sebevědomí, protože našli někoho, kdo je hloupější než oni.;-) Nicméně je možné, že podobně se zase oni jeví někomu druhému a tak to prostě na světě chodí. Jsem rád, že pokles nakažených je i nadále setrvalý a s tím jistě klesne i počet hospitalizovaných a mrtvých i když to bude samozřejmě s jistým zpožděním. Věřím, že minimálně do Velikonoc a kousek ta omezení ještě platit budou a při tom krásném počasí se tak situace zlepší ještě výrazněji a budeme se při zvýšení proočkovanosti zase pomalu vracet k normálu. No a pak přečkáme léto a na podzim nám celý koronáč bude buřt, protože budou volby, zvítězí konečně ty demokratické a pokrokové strany a všude bude ráj a zavládne věčný klid a mír.

A nebo taky ne.;-D;-D

0 1
možnosti

Páni, to je moudro ... ;-D

2 0
možnosti

P38a69v76e80l 68M26a59š89e27k

26. 3. 2021 10:37

Relevantní informace k epidemii a jejímu řešení najdete např. zde:

http://zdraveforum.cz/

0 1
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 39,38
  • Průměrná čtenost 2050x
Píšu co si myslím a myslím si co chcu.

Seznam rubrik