Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Není-li daný stav nouze způsobilý dosáhnout sledovaného účel, jde o projev svévole, jenž se považuje za rozporný s principem právního státu Lze-li sledovaného účelu dosáhnout alternativními prostředky, je pak ústavně konformní ten, jenž danou ústavně chráněnou hodnotu omezuje v míře nejmenší . Tolik zákon. Máme - dí se říci od března 201O stav nouze. Osobní svobody lidí jsou omezovány, na samou dřeň ale zlepšení nebylo dosaženo. Pak v tom případě platí, že je nutné zvolit jinou alternativu, která nebude v takové míře omezovat osobní svobody lidí a to je stav nebezpečí a zákona 258/2000 Sb. O ochraně veřejného zdraví.RvRvRv

1 1
možnosti
JJ

Ta "dřeň", ta se vám povedla, pane Kindl. Ale jinak si myslím, že my dva jsme si už řekli vše co jme mohli a vše bylo několikrát řečeno. Mějte se.

0 0
možnosti
DR

Upřímně, nyní se té opozici ohledně opětovného prodloužení nouzového stavu už ani moc nedivím.

Před cca 3 týdny zavedli určitá tvrdší opatření a tudíž bych dnes čekal nějaké vyjádření ve smyslu, že u opatření A je výsledek takový, u opatření B takový, u C zase takový, u D,E,F,G atd. zase takové. Na základě toho toto a toto opatření zůstává, poněvadž se osvědčilo a naopak opatření takové a takové nic významného nepřineslo a tudíž se ruší.

A skutečnost? Nic. Někdy mi to připadá, že vláda jede stále ze setrvačnosti jako kolovrátek.

13 2
možnosti
Foto

Je to bohužel tak, argumentace je při obhajobě NS vláda nulová, ona ustupujíci čísla v hororových okresech nemusí mít s uzávěrkou nic společne...

3 1
možnosti
Foto

Sakra, jsem to z mobilu nezaradil pod pana Dvořáka..

0 0
možnosti
Foto

Číst umím a jejich životopisy nepodléhají státnímu tajemstvi

0 0
možnosti
PS

P15e76t33r 32S23k92á76l65a

24. 3. 2021 18:03

Může mi někdo vysvětlit, čím konkrétně je vysoce rizikové, když si v místě bydliště nakoupím, sednu s manželkou do auta a přes hranice okresu přejedu na svou nemovitost se zahradou a strávím tam víkend na svém pozemku a s nikým místním se nesetkám? To je opravdu rizikovější počínání než když půjdu do městského parku, kde je o víkendech za pěkného počasí doslova hlava na hlavě?

22 3
možnosti
Foto

V tom Vám dávám za pravdu. Na zahrádku chodíme - máme ji 2km od domu. (To se prý změní). Doufám. ;-)

1 0
možnosti
RK

Opozice je hluchá? Nebudete spíše vy slepý?8-o

12 7
možnosti
Foto

I35v52o 21C95i91l39i93c82h

24. 3. 2021 17:47

Zmiňujete v článku iniciativu Sníh, jejíž hlavní tváří je dle prezentací v médiích imunolog profesor Hel. Jenže doktor Hel není žádný imunolog, ale vystudovaný biochemik a patolog. Pouze nyní pracuje v USA na projektech dotýkající se imunologie. A nemá ani akademický titul profesora, pouze je profesorem na univerzitě v USA, což je tam čistě pracovní pozice, ne akademická.

Už jenom tato fakta zrovna na důvěryhodnosti tomuto spolku nepřidávají.

8 1
možnosti
Foto

No, on celý Sníh je založen na tom, ze zdruzuje odborníky napříč spektrem odbornosti.. A tváří projektu je nyní spíš P. Smejkal.

2 0
možnosti
Foto

Státní boj s epidemií zapříčiní více mrtvých, než by jich bylo, kdyby s epidemií neválčil.

Jako obvykle, vedlejší ztráty se nepočítají.

2 3
možnosti
Foto

To si myslíte Vy. Během Španělské chřipky během 2 let zahynulo ve světě 100 milionů občanů - a u nás 80 000. (Dělalo se málo, nebyly léky, vakciny, skončila 1. světová válka). Včera v dokumentu na ČT2.

1 1
možnosti
MK

Babiš zastupuje strašpytly, kteří se klepou hrůzou už jen při vyslovení slova covid a chtějí toho zakázat co nejvíce. Babiš hájí jejich zájmy. V pořádku.

Opoziční strany naopak hájí zájmy lidí, kteří se zákazy nesouhlasí a kteří chtějí žít podle zásady "každý svého štěstí strůjcem". Proto opozice nechce podporovat zákazy. I to je v pořádku.

A autor chce, aby se opozice vykašlala na své voliče a hájila ty Babišovy. Autor to nemá v hlavě v pořádku.

17 6
možnosti
LV

A co doporučují? Sedět doma na zadku do smrti?

Víte, vědci pořád něco doporučují, pořád vidí hromady mrtvol u silnic a jánevím co všechno, ale ještě žádný, opakuji ŽÁDNÝ z těch vědců nepřinesl jediný přesvědčivý důkaz, že něco z toho, co tak vehementně doporučují nebo zakazují, mělo nějaký prokazatelný vliv na vývoj epidemie. Ti vědci pouze vytušili příležitost se natlačit do médií, která jim mohou pomoci protlačit jejich parciální zájmy. Za tím účelem jsou ochotni lhát, vypouštět děsivé vize - aby se lidé jako Vy fakt báli a nechali na nos pověsit jakéhokoliv bulíka - a pak to klidně i přiznat. Viz Flégr, Kubek, Hořejší a další. Smejkal je jen další v řadě.

15 3
možnosti
Foto

Kolik lidí Vám již z rodiny zemřelo? Pokud nikdo, tak raději mlčte, pane Vitho. Díky.

2 12
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 39,38
  • Průměrná čtenost 2052x
Píšu co si myslím a myslím si co chcu.

Seznam rubrik