Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

J85i16ř70í 84V75o52l48k60a

25. 3. 2021 13:12

Bavme se o tom, co je jasné. V Tachově byla hrůza sledovat data nárůstu nakažených, taky došlo k úmrtí hodně lidí, kteří na svůj odchod měli dostatek času. Kdo to nezažil, neví, o čem se mluví. Jeden den mluvíte s kamarádem, za čtyři dny čtete parte.Zpochybňování účinnosti omezení pohybu je mimo mísu, spíš důkazem odtržení od reality. Chápu, pro Pražáka představa, že se neprojede v metru (s nadsázkou), tak to není dobrý den. Ale to je pro všechny rozhodující, i Velkej Vašek měl covid, ale to prostě zvládnul líp, než všichni ostatní simulanti. Je mi líto, že plácáme nesmysly. Vláda i my. Dobrý, jeďme na chalupy a zkusme si zahájení sezony nechat na později. I ty Velikonoce. Panáka se sousedem přes plot a manželku, to už nechám na každém z vás. Já do toho už nejdu -:)))) Myslel jsem i sousedovu manželku, tu budu nahánět až po , viď sousede.

4 2
možnosti
VB

Dovolil bych si připomenout, že problém tkví v délce, dalších 30 dnů nouzového stavu , jak to prosazuje Matla z Čapáku je prostě moc.

0 0
možnosti
Foto

Na světě neexistuje člověk, který by mohl říci, kolik dní je moc a kolik málo, aby byl covid poražený.

6 0
možnosti
JR

J11a90n 47R71i85c37h62t77e97r

25. 3. 2021 12:11

Podle systému PES jsme na třetím stupni, takže se rozvolňovat může. A systém PES je nastavený správně, neb byl vymyšlen spoustou odborníků a vědců!

A nikoho z nich nenominovala opozice;-)

2 1
možnosti
RK

Jsme první země na světě, kde si celoplošné testování provádí lidé sami.

6 0
možnosti
ZH

;-D;-D;-D;-D A vida. Přes to, že máme jedny z nepřísnějších opatření a v podstatě už půl roku jsem ve stavu stanného práva, jsme střídavě s některými dalšími zeměmi best in covid. Kdepak asi bude chyba? V neposlušných občanech určitě ne.

30 7
možnosti
JJ

Pokud se podíváte na statistiky, tak po tragickém podzimním nárůstu, který se ještě umocnil vánočním rozvolněním, jdou čísla,zvláště poslední dobou, dolů. Ano, ne všechna opatření stoprocentně fungují, ale věřte, že kdyby mělo Německo či Rakousko stejný počet nakažených či hospitalizovaných, tak by se chovalo jinak?

4 1
možnosti
Foto

Zas jeden článek ve stylu "já mám pravdu a jestli se mnou nesouhlasíte, tak jste hlupáci."

28 6
možnosti
JJ

Takže dovolím si důrazně nesouhlasit, pane kolego. Jak jsem i v blogu uvedl, s tím, že voliči těch "nesprávných stran" jsou vlastně občané druhé kategorie, se velmi často setkávám nejen ve zdejších diskuzích docela často. Nevšiml jsem si, že bych někoho, kdo zrovna nesdílí můj názor považoval předem za hlupáka, pokud se opravdu hodně hloupě nevyjadřuje. Myslím, že jste ten blog ani nečetl.

4 0
možnosti
Foto

Dne 26. 2 2O21 z tisku. Rakousko.Lidé lockdown přestali dodržovat, a proto ztratil účinnost. Prohlásil to rakouský kancléř Sebastian Kurz, který povolil zmírnění protikoronavirových opatření v zemi. Jako vhodnější alternativu vidí masivní testování.Rakousko otevřelo školy, kadeřnictví, tetovací studia, pečovatelské ústavy a některá lyžařská střediska pro ty, kteří mají negativní koronavirový test. A to navzdory tomu, že má nyní výrazně vyšší incidenci (137 případů covidu na 100 tisíc obyvatel než v Německu, Rakouský kancléř řekl německému deníku Die Bild, proč se Rakousko i přes tato čísla rozhodlo restrikce výrazně zmírnit. „Jednoduše, v Rakousku objektivně lockdown po šesti týdnech ztratil svůj účinek. Lidi ho méně a méně dodržovali,“ vysvětlil .Kurz přiznal, že velkou roli v ukončení uzávěry hrála frustrace lidí, kteří už měli dost přísných omezení a chtěli se vrátit k normálnímu životu. „Ale myslím si, že to není jen o tom, co byste chtěli, ale především o tom, co je objektivně správné,“ řekl kancléř s tím, že další prodloužení lockdownu nemělo „alespoň v Rakousku“ smysl. „Lockdown, kterého se nikdo neúčastní, nemá smysl.“

8 0
možnosti
MA

M77i25l86o14š 22A89d93a41m

24. 3. 2021 20:04

Se divite, ze opozice chce rozvolnovat? Podivejte ODS, jak loni kritizovala opatreni, hazela klacky pod nohy ( napr. zranice na Karlove moste a knihovnice) a vubec jim to neuskodilo. Nemaji odpovednost tak o co jde. Ted uz je to predvolebni agitace, dokonce libiva agitace, oni prece chteji jen prava obcanu. Volby jsou blizko.

10 17
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
15 2
možnosti
PC

Mohu se zeptat, pane Jurčáku, čím KONKRÉTNĚ vás vláda a všichni její "odborní poradci" za rok přesvědčili, že nekonečné lockdowny se všemi jejich průvodními restrikcemi vedly a vedou ke kýženému cíli, když "výsledky" u nás jsou již několik měsíců nejhorší na světě?

A prosím, otřepanou, bezduchou vládní frázi o neposlušných českých občanech si prosím nechejte od cesty.

30 5
možnosti
FL

Před posledním tvrdým locdownem šla čísla denně nakažených nahoru, a dnes, po několika týdnech jdou dolů - to je docela přesvědčivé. Chválí to i vědci. Ty předchozí lockdowny byly tak nějak poloviční, proto málo úspěšné.

4 6
možnosti
FL

Opozice pochopila že ANO ztrácí kvůli viru. Tak ten virus chtějí do voleb držet na maximech, jak jednoduché. (Jestli článek říká totéž, tak se omlouvám, nečetl jsem ho)

0 6
možnosti
RK