Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já vážně nevím, co furt všichni voláte k odpovědnosti opozici? Opozice není za nic odpovědná, protože nevládne. Vládne Babiš, má vládu, má koaliční partnery - opozici NEPOTŘEBUJE. Doby "opoziční smlouvy" jsou naštěstí dávno pryč.Tak nechte opozici být a volejte ji k odpovědnosti až nebude opozicí, ale bude vládnout. Toto by měl pochopit i jen průměrně inteligentní člověk.

17 6
možnosti
Foto

Odpovědní jsme my všichni, včetně Vás, p. Jandová. Nejen naše vláda, která se radí virology. Ti bez nás, občanů, nic nesvedou. Včera večer jsem po dlouhé době pochválila Českou televizi. Za dokumentární pořad o Španělské chřipce. Sledovala jste jej na ČT2?

4 2
možnosti
PK

No jo asi jde o něco jiného a důležitějšího než zdraví lidiček této země...to je smutný čtení, fakt smutný..

3 1
možnosti
Foto

Pane Jurčáku, včera jsem sledovala na Blesku zajímavý, odborný a velmi burcující rozhovor s děkanem MUDr. Rastislavem Maďarem, který varoval pře jakýmkoli současným rozvolňováním v této přelomové době, kdy můžeme očekávat další vlnu epidemie s možností dalších mutací. Ovšem ti naši navolení zastupitelé v parlamentu jsou jiného názoru. Budou hájit své osobní zájmy asi až do úplného zničení... Asi je jim t ch 25 000 zemřelých občanů na covid-19 málo... Zase brání pokračování nouzového stavu zuby nehty - a nás, občany ČR si berou jako rukojmí. Za co berou ty své 90 tisícové platy v parlamentu? (Viz rozhovoru v poledne s "pirátem" Bartošem a "starostou" Rakušanem. Prý jim pokračování nouzového stavu vládou a MUDr. Blatným nebylo řádně vysvětleno, a chtějí kolem toho stále ještě jednat... ;-O Své rozhodnutí prý sdělí až v pátek ráno. !! My všichni tomu rozumíme, jen oni ne... Jsou nechápaví, zlomyslní, nebo přímo retardovaní?

7 17
možnosti
Foto

Promiňte, já se k Vám nepočítám. To bych se hanbou propadl.

6 2
možnosti
LH

Protože znovu opakuji opozice nebojuje proti Covidu, ale proti Babisovi a proto dopadame tak jak dopadame...

7 8
možnosti
Foto

To je úžasný. Takže za to může opozice. Opozice dala v září příkaz aby ministr zdravotnictví Vojtěch neprosazoval dále svůj návrh na nošení roušek, opozice neaktualizovala od roku 2013 pandemický plán, ....

Ale když věříš, není co řešit.

6 0
možnosti
JJ

J35a76n 31J97a37n41u16š53k13a

24. 3. 2021 16:47

rozvolnovani po striknim lockdownu je mozne zacit zvazovat az se v karantenni jednotce neobjevi novy pripada po dobu alespon 2 tydnu. I pak pak pri novych pripadech. Hranice takto rozvolnene jednotky je ale nutne ochranit nadale vstupni karantenou vsech v tomu urcenych zarizenich.

1 0
možnosti
Foto

Citát z blogu: "....kdo podporuje všechny ty nedemokratické, populistické, xenofobní a nahnědlé živly, které se soustředily v ANO, u Okamury, v Trikolóře či u komunistů jsou z velké většiny hamižní důchodci neberoucí ohledy na budoucnost svých dětí a vnuků, nebo naprosto nemyslící polovzdělanci s IQ patníku u cesty..."

Myslím, že sebekritika se nemusí až tak přehánět.

19 1
možnosti