Další Ehrenmord v Německu.

Právě byla v Dortmundu odsouzena na doživotí postarší dvojice (snad Kurdská), která vlastníma rukama zavraždila svou devatenáctiletou dceru (pro záchranu rodinné cti).

Holka si moc dovolila: chtěla žít evropským způsobem, zamilovala se, měla přítele, …,atd. A tak ji vlastní rodiče zamordovali. Večer, když holka usnula. Holt multikulturní obohacení Evropy. Přitom v Německu žili už 25 let, holka se už v Německu narodila.

V Německu nic neobvyklého. V Německu skutečné charitativní organizace provozují desítky útulků, kam se utíkají a kde se skrývají stovky holek z muslimských rodin, kterým doma hrozí smrt. Některé těhotné, jiné už s malými dětmi. A ročně jsou stovky tureckých holek odvlékány vlastními rodiči do Turecka, kde jsou nuceny ke sňatkům s rodilými Turky.

Jinak v Německu stoupá agresívní atmosféra. Denně se servou v přeplněných útulcích stovky vetřelců, Afgánci nesnášejí Iráčany, Iráčané nesnášejí Kurdy, …atd. Některých bojů se zúčastní až 500 vetřelců. Bojují rozbitým nábytkem, hasícími přístroji (ty jsou vystříkané), atd.

Zasahující policisté jsou už z toho vyčerpaní, dochází k četným zraněním. Nemám z toho škodolibou radost, neříkám si: dobře jim tak.

Denně jsou vystaveny v těch ubytovnách sexuálnímu násilí ženy – už není „uprchlice“, která by to nezažila. No jo, žen je v těch ubytovnách málo, zato mladých nadržených mužů je tam přes 80 %.

Agresivita stoupá i při demonstracích. Samozřejmě: jestliže se sejde 5000 stoupenců PEGIDy, tak se určitě sejde i dalších 500 sluníčkářů k protidemonstraci. A většinou ti jsou agresivní, házejí kamení, atd. Ale farizejsky si ztěžují i žurnalisté: ty zase napadají odpůrci migrace, protože standardně jsou už žurnalisté označování za lháře a demagogy – takže jakmile se kameramani přiblíží k demonstraci PEGIDy, jsou už teď agresivně odháněni.

Tak se rozvíjí rozvrat Evropy. Čeho jsme se to dožili?

Josef Komárek, prosinec 2015.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Josef Komárek | středa 2.12.2015 12:55 | karma článku: 27,96 | přečteno: 601x