Proč volit Kadla

Vážení voliči, chtěl bych Vám přednést, proč volit pana Schwarzenberga, který si familiérně nechává říkat Karel. Karel kamarád všech. Někteří jdou ještě dál a říkají mu lokajsky kníže. Nic proti nim, přijdu si potom skoro jak v baladě ze středověku.

Karel. Abych byl trendy a cool, také jsem se rozhodl mu tak tedy říkat. Pokusí se vás sice uplatit koncerty, ale to je v pořádku! Nikdo v dnešní době přeci neodmítne malou pozornost. Navíc, ti umělci na koncertech jsou přeci vzor a reprezentanti všech občanů našeho národa, tak proč se rozhodovat dle svého vědomí a svědomí, když stačí přejímat názory druhých. Kdo má více umělců, ten je zkrátka kabrňák.

A přátelé, všichni čteme noviny. A když ne noviny, tak aspoň občas projedeme nějaký ten zpravodajský server. A sakra, když už jsme uvěřili umělcům na koncertech, ať vezme čert i vyváženost žurnalismu! Co je psáno, to je dáno, v novinách je vždycky pravda, že ano? Raději nebudeme pátrat, kdo je vlastníkem. Koneckonců, německému vlastníkovi nikdy nesejde na tom, aby měl k českému prezidentovi tak nějak svým způsobem blízko. Nakonec, co je česká suverenita v dnešním světě. Masaryk i všichni bojovníci českého národního obrození byli přeci břídilové a zvolením pana Karla můžeme vše konečně navrátit do správných kolejí. Pokud souhlasíte s likvidací ideálů, za které žili obrozenci, rozhodně volte Schwarzenberga. Všichni bychom zde s panem Karlem pak mohli třeba přivítat sudetské Němce, byla by to další příležitost k parádnímu koncertu!

Jednu z dalších věcí, co oceňuji, je Karlova transparentnost. Byla prezentována na pravdivých reklamách TOP09 již v před volbami v roce 2010. Bilderberg je přeci jen trapná diskusní skupina, ve které jsou čirou náhodou nejmocnější lidé světa. A vůbec, o nepříjemnostech nebudeme raději mluvit! Stejně tak bych raději nemluvil o Kosovu, protože narkomafie jsou tam vymyšlené, zmíněná země je spořádaným státem duhy, míru, lásky a jednorožců, takže ho pan Karel musel jednoznačně podpořit. Bod, proč ho volit. A druhý za to, že krom švýcarského občanství má dokonce i české.

Ano, ano, jak já všem těm voličům Karla Kalouska rozumím. Zástupce skvělé vlády, u které jsou vidět výsledky - kvalitní církevní restituce a exkluzivní druhý důchodový pilíř. A představitel zahraniční politiky, ve které je též vidět mnoho zdarů (stejně jsme ta velvyslanectví nepotřebovali). A představte si, jak by se všechno ještě snadněji odsouhlasilo s povolným Karlem v roli prezidenta. Rok a půl nynější noblesní vládní garnitury s jeho prezidentováním by dokázalo zařídit skvělou budoucnost na hodně dlouhou dobu.

Doufám, že jsem přinesl pár vynikajících argumentů, proč za prezidenta volit obraz Karla Schwarzenberga, který vznikl v myslích určitého počtu obyvatel republiky. Navíc jsem předchozími řádky ukázal ještě lepší věc! To, jaký je Karel po rozplynutí obrazu - samozřejmě, ještě skvělejší. Jen ta dýmka mu zůstane stejná…

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiří Bejlovec | neděle 20.1.2013 20:30 | karma článku: 31,77 | přečteno: 1548x
  • Další články autora

Jiří Bejlovec

Bouře ve sklence vody

5.11.2014 v 18:33 | Karma: 28,64

Jiří Bejlovec

Pražákům bude hej!

21.10.2014 v 13:04 | Karma: 8,49

Jiří Bejlovec

Babišova normalizace

14.10.2014 v 19:50 | Karma: 18,40